xreokopia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Επιτεθήκαμε στην Τουρκία όλοι μαζί, Έλληνες, Βούλγαροι, Σέρβοι και Μαυροβούνιοι, γι' αυτό και νικήσαμε. Αν είμασταν μόνοι μας... Στην θάλασσα, πάλι καλά που υπήρχε ένας Κουντουριώτης. Οπως ειπα και πιο πανω πρωτου το διαβασεις απ τη wikipedia, στο βαλκανικο πολεμο του 1912 ειμασταν συμμαχοι με τους σερβους και τους βουλγαρους εναντιον της τεραστιας τοτε Οθωμανικης Αυτοκρατοριας. Οι συμμαχικοι στρατοι ομως δε δρουσαν απο κοινου. Μονοι αντιμετωπισαμε τους τουρκους και τους νικησαμε σε ολες τις μαχες. Οι συμμαχικοι στρατοι πολεμουσαν ανταγωνιστικα. Τελευταια στιγμη προλαβαμε τους βουλγαρους και καταλαβαμε τη Θεσ/κη πριν απ αυτους. Στο Αιγαιο το θωρηκτο Αβερωφ κυνηγησε ολοκληρο το τουρκικο στολο και τον εκλεισε στα Δαρδανελια. Επισης το 74 στη Κυπρο θα ειχαμε διαλυσει κυριολεκτικα τους τουρκους εαν οι αμερικανοι δε σταματουσαν την ελληνικη Χουντα.
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Επισης το 74 στη Κυπρο θα ειχαμε διαλυσει κυριολεκτικα τους τουρκους εαν οι αμερικανοι δε σταματουσαν την ελληνικη Χουντα. Μμμ;;;
firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Στην θάλασσα, πάλι καλά που υπήρχε ένας Κουντουριώτης. Ευτυχώς που υπήρχαν και οι Άγγλοι Γάλοι, Ρώσοι tbh.
xreokopia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μμμ;;; Ναι φιλε, το 74 οι τουρκοι ηταν στρατιωτικως σε κακη κατασταση. Χειροτερα απο μας. Εδω η ΕΛΔΥΚ απο μονη της τους σιγυρισε αρκετα. Μη κοιτας σημερα που εχουν εξοπλιστει ως τα μπουνια... Ευτυχώς που υπήρχαν και οι Άγγλοι Γάλοι, Ρώσοι tbh. Οι αγγλοι, γαλλοι, ρωσοι δε συμμετειχαν στο βαλκανικο πολεμο του 1912.
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οπως ειπα και πιο πανω πρωτου το διαβασεις απ τη wikipedia, στο βαλκανικο πολεμο του 1912 ειμασταν συμμαχοι με τους σερβους και τους βουλγαρους εναντιον της τεραστιας τοτε Οθωμανικης Αυτοκρατοριας. Οι συμμαχικοι στρατοι ομως δε δρουσαν απο κοινου. Μονοι αντιμετωπισαμε τους τουρκους και τους νικησαμε σε ολες τις μαχες. Οι συμμαχικοι στρατοι πολεμουσαν ανταγωνιστικα. Τελευταια στιγμη προλαβαμε τους βουλγαρους και καταλαβαμε τη Θεσ/κη πριν απ αυτους. Στο Αιγαιο το θωρηκτο Αβερωφ κυνηγησε ολοκληρο το τουρκικο στολο και τον εκλεισε στα Δαρδανελια. Επισης το 74 στη Κυπρο θα ειχαμε διαλυσει κυριολεκτικα τους τουρκους εαν οι αμερικανοι δε σταματουσαν την ελληνικη Χουντα. Φίλε όταν εγώ διάβαζα πριν τόσα χρόνια τα βιβλία του Σπύρου Μελά η wikipedia δεν ήταν ούτε ένα όνειρο θερινής νυκτός. Όσο δε για το 1974 με την πολύ επιτυχημένη γενική επιστράτευση και τα κιβώτια με τις πέτρες αντί για πυρομαχικά, έχουν γραφτεί και γω δεν ξέρω πόσα άρθρα, όχι στην wiki! Ότι ώρα θέλαν οι Τούρκοι, μας...
LRoi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ναι, χούντα εγκατεστημένη από τα αμερικανά, θα έκανε ντου στην Τουρκία... Όχι ότι απλά έκανε τουμπεκί όταν έγινε το ντου επαναλαμβάνω, αλλά θα έκανε και ντου, παρά τις οδηγίες που είχε, να κάτσει στα αυγά της...
LongTom Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εμένα αυτό μου φάνηκε περισσότερο επίσημο και θεώρησα πως άξιζε τον κόπο να αναφερθεί. Ωστόσο δέχομαι πως γνωρίζεις περισσότερα πράγματα και έτσι πάω πάσο. Το link το έβαλα απλά για να τονίσω πως ακόμα γίνεται έρευνα επάνω στις εν λόγω τεχνολογίες. Ε, όσο να 'ναι το site της DARPA είναι σαφώς περισσότερο αξιόπιστη πηγή από τα διάφορα ελληνικά blogs που όλοι γνωρίζουμε! Το Α-60 ανασύρθηκε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας για δοκιμές επάνω στην ενεργητική παρεμβολή αισθητήρων με οπτικά μέσα και όχι για αντιβαλλιστική ή αντιαεροπορική ιπτάμενη πλατφόρμα λέιζερ.Έχει τεράστια διαφορά ο ένας ρόλος από τον άλλο. Ποτέ δεν αρνήθηκα ή αμφισβήτησα την ανάπτυξη συστημάτων από τους αμερικάνους.Αμφισβήτησα την ανάπτυξη αντιβαλλιστικών ρωσικών ιπτάμενων λέιζερ και είπα ακόμη ότι η οπλοποίηση των λέιζερ μεγάλης ισχύος είναι πολύ ανώριμη(απόδειξη η εγκατάλειψη ανάπτυξης επιχειρησιακού YAL-1). Προσωπικά δεν ασχολούμαι με blog και το τι γράφουν.Ενημερώνομαι από άλλες πηγές.
firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οι αγγλοι, γαλλοι, ρωσοι δε συμμετειχαν στο βαλκανικο πολεμο του 1912. Στην στρατιωτική βοήθεια που έχουμε λάβει κατά καιρούς στην θάλασσα αναφέρθηκα. Αν δεν κάνω λάθος η μεγάλη ναυτική δύναμη δεν ήταν αποκλειστικά δικός δημιούργημα.
xreokopia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Φίλε όταν εγώ διάβαζα πριν τόσα χρόνια τα βιβλία του Σπύρου Μελά η wikipedia δεν ήταν ούτε ένα όνειρο θερινής νυκτός. Όσο δε για το 1974 με την πολύ επιτυχημένη γενική επιστράτευση και τα κιβώτια με τις πέτρες αντί για πυρομαχικά, έχουν γραφτεί και γω δεν ξέρω πόσα άρθρα, όχι στην wiki! Ότι ώρα θέλαν οι Τούρκοι, μας... Ποιος ειναι ο Σπυρος Μελας? Και στα σχολικα βιβλια υπαρχουν. Το 74 η επιστρατευση εγινε για τα ματια του κοσμου, η αποφαση ηταν να μην αντιδρασουμε. Οι τουρκοι δεν επιτεθηκαν σε μας αλλα στη Κυπρο, που ηταν απεναντι τους. Επειδη στρατιωτικα το 74 ειμασταν πιο ισχυροι απο τους τουρκους μπορουσαμε να τους κανουμε με τα κρεμμυδακια. Αντεπιθεση στον Εβρο, κλεισιμο των Δαρδανελιων και αντε γεια... Ναι, χούντα εγκατεστημένη από τα αμερικανά, θα έκανε ντου στην Τουρκία... Όχι ότι απλά έκανε τουμπεκί όταν έγινε το ντου επαναλαμβάνω, αλλά θα έκανε και ντου, παρά τις οδηγίες που είχε, να κάτσει στα αυγά της... Φιλε μου, η χουντα του 1967-74 ως γνωστο ηταν εγκατεστημενη απο τους αμερικανους. Ο ιδιος ο αμερικανος προεδρος πριν μερικα χρονια μας ζητησε επισημως συγνωμη. Το 74 απλα διεταξαν το δικτατορα Ιωαννιδη να μην απαντησει στους τουρκους και ενω τα πυροβολα μας ειχαν στο στοχαστρο τους τα τουρκικα αποβατικα. Στην στρατιωτική βοήθεια που έχουμε λάβει κατά καιρούς στην θάλασσα αναφέρθηκα. Αν δεν κάνω λάθος η μεγάλη ναυτική δύναμη δεν ήταν αποκλειστικά δικός δημιούργημα. Το 1912 η "μεγαλη ναυτικη δυναμη" της Ελλαδας(η οποια Ελλαδα εφτανε ως τη Θεσσαλια και απο νησια ειχε μονο τις Κυκλαδες) ηταν ουσιαστικα η εξης μια: Θωρηκτο Αβερωφ. Απο μονο του εκλεισε τον τουρκικο στολο στα Στενα.
N3k21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Πως αναφερομαι σε σενα φιλε μου, αφου το quote είναι στον Τσιου? Αν εννοεις το άλλο thread, όπως και τωρα ειπες δε γνωριζες τις πληροφοριες που ζητουσα. Οποτε δεν θα ειχε και νοημα να συνεχιζαμε την κουβεντα εκεινη. Να σου πω ότι δεν είναι το θεμα τι αποδεχεται καποιος και τι όχι. Τι ισχυει είναι το θεμα, αφου μιλαω για συγκεκριμενα και μόνο δεδομενα. Με συγχωρείς, παρανόησα όσον αφορά τον αποδέκτη του post σου. Θα μου επιτρέψεις πάντως να επιμείνω, δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μια προφητεία ως αντικειμενικό δεδομένο. Είναι καθαρά θέμα πίστης και υποκειμενικής ερμηνείας. Για να μην παρεξηγηθώ διευκρινίζω: Αντικειμενικό δεδομένο: Στην αποκάλυψη του Ιωάννη, στο εδάφιο 8:10, όντως υπάρχει αναφορά στον Άψινθο. Η εν λόγω αναφορά προφανώς είναι παλαιότερη του ατυχήματος στο Τσέρνομπιλ. Μπορείς να το διαπιστώσεις και ο ίδιος διαβάζοντας το πρωτότυπο κείμενο. Υποκειμενική ερμηνεία: Για κάποιους Χριστιανούς το επίμαχο εδάφιο αναφέρεται στο Τσέρνομπιλ. Βασίζουν την ερμηνεία τους στο ότι το φυτό artemisia vulgaris (στην κοινή αγγλική "mugwort") ονομάζεται στα ουκρανικά Chornobyl (κάπως έτσι). Το φυτό αυτό ανήκει στο γένος artemisia και είναι συγγενές με το αψίνθιο (artemisia absinthium - στην κοινή αγγλική "Wormwood", έτσι αποδίδεται ο Άψινθος στην αγγλική εκδοχή της Αποκάλυψης). Καταλαβαίνεις βέβαια πως αυτό αποτελεί υποκειμενική άποψη, δεν αποδέχονται όλοι π.χ. οι μελετητές της Αποκάλυψης την εν λόγω εικασία. Άλλωστε στο πρωτότυπο δεν γίνεται αναφορά σε φυτό αλλά σε αστέρα με το ίδιο όνομα. Αν θες μπορώ με PM να σου στείλω περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα. Ένα ακόμα παράδειγμα, περισσότερο σχετικό με το παρών thread: Αντικειμενικό δεδομένο: Ο Κοσμάς ο Αιτωλός μίλησε για τα "εξαμίλια". Τα όσα είπε έχουν καταγραφεί (αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τα λεγόμενά του αποτελούν προφητεία, είναι όμως ιστορικό δεδομένο ας πούμε). Υποκειμενική ερμηνεία: Ο Παΐσιος ερμήνευσε τα λόγια του Κοσμά εκτιμώντας πως αναφέρεται στα έξι μίλια της υφαλοκρηπίδας. Αυτό αποτελεί προσωπική εικασία, κάποιος άλλος μπορεί να ερμηνεύσει το πρωτότυπο αλλιώς και να ισχυριστεί κάτι διαφορετικό. Υποκειμενική ερμηνεία Νο 2: Κάποιοι αποδέχονται τα όσα είπε ο Παΐσιος ως θεόπνευστα και πιστεύουν πως θα συμβούν. Κάποιοι άλλοι λένε πως είναι αρλούμπες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν δύναται να εξεταστεί η ακρίβεια μιας "προφητείας" επιστημονικά. Ακόμα και αν "εκπληρωθεί" για κάποιους, πάλι τίθεται ζήτημα ερμηνείας, πίστης και υποκειμενικής σύνδεσης με γεγονότα του παρελθόντος. Ελπίζω να είναι σαφές τώρα το τι ήθελα να πω. Σε περίπτωση που θες να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη κουβέντα, θα σε παρακαλούσα να στείλεις PM ώστε να μην "φορτώνουμε" το παρόν thread με εκτός θέματος πληροφορίες. 50 φορες το διευκρινησα και 50 φορες το αγνοησες Έλα ρε συ τώρα που μου το είπες και 50 φορές...Η κουβέντα μας ήταν 4 post όλα κι όλα, 2 δικά σου και 2 δικά μου... :P Στον πολεμο του 1897(δεν εχει σημασια ποιος τον ξεκινησε, η Οθωνανικη Αυτ. κυρηξε τον πολεμο στην Ελλαδα λογω του κρητικου τοτε ζητηματος) οι τουρκοι μας λιανισανε γιατι ειμασταν εντελως απροετοιμαστοι, εισεβαλαν στη τοτε Ελλαδα και κατελαβαν τη Θεσσαλια. Με παρεμβαση των ξενων Μεγαλων Δυναμεων σταματησε η προελαση τους και ο πολεμος εληξε. Μετα μας επιβληθηκε ένα… Μνημονιο από την Επιτροπή του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου, πληρωσαμε τα μαλλιοκεφαλα μας και μπηκαμε υπο τον στενο οικονομικο τους ελεγχο(κατι μου θυμιζει αυτο). Εκτιμώ πως για τον Τσίου έχει σημασία το ποιός ξεκίνησε τις εχθροπραξίες. Εφόσον είχε λανθασμένη αντίληψη για την δεδομένη ιστορική περίοδο, έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις. Το θέμα δεν είναι πως ήμασταν απλά απροετοίμαστοι, αλλά το ότι η τότε κυβέρνηση, αντί να αντιμετωπίσει το Κρητικό ζήτημα με την δέουσα σοβαρότητα, υπέπεσε στο "αμάρτημα" του λαϊκισμού στέλνοντας στρατό στο νησί. Οδήγησε έτσι την χώρα σε ένα βέβαιο πόλεμο, ο οποίος δεν μπορούσε να κερδηθεί. Όπως πολύ εύστοχα τονίζεις, η τότε κατάσταση θυμίζει αρκετά την σημερινή! Η επομενη πολεμικη αναμετρηση με τους τους τουρκους ηταν το 1912 στο Βαλκανικο πολεμο. Κερδισαμε και απελευθερωσαμε πολλα εδαφη, αφου βεβαια ειχαμε και τη συμμαχια των σερβων και των βουλγαρων. Ωστόσο, ούτε ο Α' Βαλκανικός πόλεμος ξεκίνησε επισήμως από τους Τούρκους. Πρακτικά οι επιτιθέμενοι ήμασταν εμείς (και οι σύμμαχοί μας).
xreokopia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Θα μου επιτρέψεις πάντως να επιμείνω, δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις μια προφητεία ως αντικειμενικό δεδομένο. Είναι καθαρά θέμα πίστης και υποκειμενικής ερμηνείας. Oπως σου ειπα 50 φορες ηδη φιλε μου, δε μιλαω για προφητειες γενικα και αοριστα. Μιλαω μονο για συγκεκριμενα δεδομενα. Βγαλε εξω τη πιστη και την υποκειμενικη ερμηνεια, δε παιζουν στο ζητουμενο μου. Έλα ρε συ τώρα που μου το είπες και 50 φορές... Δεν τις μετρησα ακριβως αλλα μoλις ειχαμε μια απ αυτες τις φορες Αντικειμενικό δεδομένο: Στην αποκάλυψη του Ιωάννη, στο εδάφιο 8:10, όντως υπάρχει αναφορά στον Άψινθο. Η εν λόγω αναφορά προφανώς είναι παλαιότερη του ατυχήματος στο Τσέρνομπιλ. Μπορείς να το διαπιστώσεις και ο ίδιος διαβάζοντας το πρωτότυπο κείμενο. Υποκειμενική ερμηνεία: Για κάποιους Χριστιανούς το επίμαχο εδάφιο αναφέρεται στο Τσέρνομπιλ. Βασίζουν την ερμηνεία τους στο ότι το φυτό artemisia vulgaris (στην κοινή αγγλική "mugwort") ονομάζεται στα ουκρανικά Chornobyl (κάπως έτσι). Το φυτό αυτό ανήκει στο γένος artemisia και είναι συγγενές με το αψίνθιο (artemisia absinthium - στην κοινή αγγλική "Wormwood", έτσι αποδίδεται ο Άψινθος στην αγγλική εκδοχή της Αποκάλυψης). Καταλαβαίνεις βέβαια πως αυτό αποτελεί υποκειμενική άποψη, δεν αποδέχονται όλοι π.χ. οι μελετητές της Αποκάλυψης την εν λόγω εικασία. Άλλωστε στο πρωτότυπο δεν γίνεται αναφορά σε φυτό αλλά σε αστέρα με το ίδιο όνομα. Aρκει να ειναι σε κειμενο βιβλιου που εκδοθηκε πριν το 1986. Το φυτο artemisia vulgaris που λες ειτε ονομαζεται στα ουκρανικα τσερνομπιλ ειτε δεν ονομαζεται, δε μπορει να ισχυουν και τα δυο. Οποτε δεν υπαρχει θεμα υποκειμενικης ερμηνειας. Ή ειναι, ή δεν ειναι. Σα να μου λες οτι θα ερμηνευσουμε το αν ενα κι ενα κανει δυο. Δε καταλαβα ομως τι σχεση εχει το φυτο αυτο με το Τσερνομπιλ, φυτρωνει μονο εκει περα?
idemocracy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ένα πιθανό σενάριο του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου είχε γράψει η Ρωσική Pravda πριν αρκετό καιρό... Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, γιατί επιβεβαιώνονται κάποια στοιχεία.. Παραθέτω ένα απόσπασμα Στην Ελλάδα μια στρατιωτική ομάδα θα διώξει την κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο του 2012. Η χώρα θα βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα αρχίσει να εκτυπώνει το δικό της νόμισμα, τις δραχμές. Θα αρχίσουν συνομιλίες συμμαχίας με την εμφάνιση των ρωσικών βάσεων. Προτού υπογραφεί οποιαδήποτε συμφωνία με τους Ρώσους, η Ελλάδα θα συμμαχήσει με την Κύπρο και το Ισραήλ. Αυτό θα οδηγήσει την Ελλάδα απευθείας σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα ηττηθούν. Η τουρκική εισβολή θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη ενόψει γιγάντιων μαχών στους δρόμους και στα βουνά του Βορρά. Οι Έλληνες του Βορρά θα ενισχυθούν από Σέρβους, Σκοπιανούς και Βούλγαρους εθελοντές, όπου θα καθυστερήσουν την τουρκική επέλαση. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα παραμείνει εκτός μάχης, καλώντας όλες τις πλευρές να συνάψουν μια συμφωνία. Οι Τούρκοι θα εισέλθουν στην Κεντρική Ελλάδα πολύ πιο αργά απ ότι υπολόγιζαν, λόγω της κουρδικής εξέγερσης και των έντονων συγκρούσεων στο Βόρειο Ισραήλ. ....................................... Όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει τη συνέχεια το έχω μεταφρασμένο εδώ: Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος
LRoi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τόσες μλκίες σε ένα κείμενο είχα χρόνια να διαβάσω... Αρθρογραφεί στην Pravda κανένας Παΐσιος?
chill Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τόσες μλκίες σε ένα κείμενο είχα χρόνια να διαβάσω... Αρθρογραφεί στην Pravda κανένας Παΐσιος? Εσύ μην ακούσεις ότι θα πολεμήσεις.......αμέσως πρρρρρ πρρρρρ να κράξεις την ειδησάρα της ΠΡΑΒΝΤΑΡΑΣ!!!! Της super duper εφημερίδας που μας ενημέρωσε πρώτη για τα battleships των alliens που πλησιάζουν στην Γη. Ακόμα έρχονται αυτά......
DrLo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 1893 Πτώχευση 1897 Ακήρυχτος πόλεμος Τουρκίας - Υποτίθεται είχαμε βασιλία ! Η Τουρκία υπάρχει από το 1923 και δώθει. Η μοναδική περίπτωση εισβολής μου μπορεί να αναφέρεσαι είναι η περίπτωση των Ιμίων. Σε ευχαριστώ που σέβεσαι την γνώμη - πιστεύω σε αυτά που λέει πάτερ παϊσος τώρα αν εσυ και ο χ ψ δεν έχουμε την ίδια θρησκεία και τα ίδια πιστεύω οκ δεν γίνεται όλοι να μαστε ίδιοι με αυτό να σημαίνει πως θεωρώ και γω γελοιά τα πιστεύω σου αλλα τα σέβομαι . Δεκτό. Την ίδια θρησκεία έχουμε, την ίδια ευφυία είναι το ζητούμενο. Btw η ειρωνεία δεν βοηθάει σε κάτι και ειλικρινά απορώ πως γίνεται να το παίζετε έξυπνοι με έναν 18-19 χρόνο που έχει τις τάδε απόψεις-γνώσεις στο θέμα και στα πιστεύω του και στην τελική ακόμα δεν βγήκα απο τα αυγό μου . Πρωτου πεις ''εμεις λέμε την αλήθεια -απόψεις κτλ .'' κάποιοι άλλοι στο τόπικ απαντάνε πολυ πιο ευγενικά και έχουν την καλή διάθεση να με βοηθήσουν να καταλήξω κάπου χωρίς ειρωνείες και άλλες γελοιότητες . Δε σε ειρωνέυτηκα πουθενά. Σας ευχαριστώ Επειδή έλειπα αυτές τις μέρες και μπορεί να έχω χάσει posts τελικά που έχει βάση στην Αφρική η Ρωσία? (που δε θέλει και να την πειράξουν) BTW, την επόμενη φορά που θα ποστάρει κάποιος για προφητεία του Παίσου και οποιουδήποτε άλλου θα βοηθούσε να μας πει και πόσες άλλες προφητείες έχει κάνει που είναι άλλου γι αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα