Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:angry: Δυστυχώς έτσι είπε !!!οτι θα χαλάσει την αισθητική της πολυκατοικίας :( να φανταστείτε η γυναίκα για να μην επιβαρύνει το κοινόχρηστο ρεύμα θα το συνδέσει με το ρεύμα του σπιτιού της!!! Το άλλο θεϊκό που είπε ήταν ότι έπρεπε να προσέχει στα νιάτα της ώστε να μην είχε πρόβλημα σήμερα με τα πόδια της!!!!πραγματικα ένας τέτοιος άνθρωπος πρέπει να πάθει τα χειρότερα για να καταλάβει το πόνο του αλλού!!!! Σήμερα θα μαζέψουμε ολοι υπογραφές κ αυτόν τον έναν θα το γράψουμε στα @@@@@@ μας κ ας μας παει στα δικαστηρια όπως απειλεί :angry:

την αισθητικη?μα ποσο πεζος μαλακας?πως και δεν εχει ζητησει να κανετε εξωση στη γυναικα ειμαι σιγουρη οτι θα νομιζει οτι αυτη χαλαει το image της πολυκατοικίας...

Δημοσ.

Το άλλο θεϊκό που είπε ήταν ότι έπρεπε να προσέχει στα νιάτα της ώστε να μην είχε πρόβλημα σήμερα με τα πόδια της!!!

Μπορειτε καλλιστα να του κανετε μηνυση για την διατυπωση του πανω στις κινητικες ιδιαιτεροτητες της γυναικας.

Δημοσ.

την αισθητικη?μα ποσο πεζος μαλακας?πως και δεν εχει ζητησει να κανετε εξωση στη γυναικα ειμαι σιγουρη οτι θα νομιζει οτι αυτη χαλαει το image της πολυκατοικίας...

Έχει δικό της διαμέρισμα όπως κ η μισή πολυκατοικία είναι δική της :P Η γυναίκα παρά την ηλικία της είναι μια κοκετα :) κατεβαίνει στην είσοδο κ μοσχοβολαει ο τόπος channel :) είναι κυρία με τα ολα της!!!!

Προ ολίγου είδα τη κόρη της κ μου είπε ότι θα το βάλει κ ας κάνει ότι θέλει ο βλάκας!!!!

Δημοσ.

Έχει δικό της διαμέρισμα όπως κ η μισή πολυκατοικία είναι δική της :P Η γυναίκα παρά την ηλικία της είναι μια κοκετα :) κατεβαίνει στην είσοδο κ μοσχοβολαει ο τόπος channel :) είναι κυρία με τα ολα της!!!!

Προ ολίγου είδα τη κόρη της κ μου είπε ότι θα το βάλει κ ας κάνει ότι θέλει ο βλάκας!!!!

αρα ειναι πικροχολος και τη ζηλευει :P

χαιρομαι που θα τη βαλει τη καρεκλα και θα αφησει τον αλλον να βραζει στο ζουμι του!χαχχα!

Δημοσ.

Ό κόσμος στις πόλεις δεν έχει με τι ν ασχοληθεί μου φαίνεται. Εμάς μη ζητάει ένας τύπος λεφτά για να περάσουμε ένα καλώδιο απ τον τοίχο του.Όχι επειδή "θέλει τα λεφτά" αλλά επειδή λέει ο νόμος προβλέπει αποζημίωση!

Ένας άλλος φώναζε για ένα πλαστικό κουτί που μπήκε στον τοίχο.Θα πέσει λέει όλο το κτίριο (απο πάνω ακριβώς στέκει το ac του).

Να μπει το λιφτ κι ας λέει οτι θέλει ο πικρόχολος.

Δημοσ.

Καποιοι ανθρωποι γενιουνται αχρηστοι...

Δουλεια δεν ειχε ο αλλος και τον ενοχλει η αισθητικη ενος λιφτ για αναπηρους. Μυαλο κουκουτσι και φυσικα μπροστα του να το βρει, του ευχομαι ολοψυχα. Γραφτε τον εκει που δε πιανει μελανι, αφου ολοι οι υπολοιποι συμφωνειτε κι ας κινηθει νομικα αν επιθυμει, ο θρασυδειλος.

Να εχεις υποψιν σου οτι αν υπηρχε τροπος το λιφτ να ειναι αορατο ωστε να μην επηρεαζει την αισθητικη του κτιριου, ο συγκεκριμενος τυπος θα εβρισκε καποιο αλλο λογο να πει οχι.

Δημοσ.

οσες φορες εχω παει σε πολυκατοικια που εχει λοφτ παντα μου περνα η ιδεα να ανεβω και γω..βεβαια ακομα δεν το χω κανει.

Τεσπα.μακαρι να μπορουσε να μπει και στην πολυκατοικια που μενει η γιαγια μου ρε..εκτος απο την ιδια που εχει προβληματα με τα ποδια της υπαρχουν αρκετες κυριες μεγαλης ηλικιας που ειναι σχεδον παντα μεσα στο σπιτι...δεν εχει ουτε ασανσερ...

Δημοσ.

Καλησπέρα δυστυχώς δεν γίνεται να μπει χωρίς την συγκατάθεση αυτού κ εας είναι ο ένας κ πρέπει να παει δικαστικώς η κυρία λόγω κανονισμού :( αυτός μας είπε εχτες ότι θα δεχόταν μόνο με το όρο εαν του χαριζαμε το πετρέλαιο κάθε χειμωνα!!!!!μιλάμε για παλιανθρωπο :angry:

Δημοσ.

Πειτε του οτι θα του πληρωνετε το πετρελαιο βαλτε τον να υπογραψει οτι δεχεται το λιφτ και ολα καλα. Αμα βαλει τζιφρα και ερθει η ωρα να του δωσετε λεφτα πετρελαιου πειτε του οτι ο τσαμπας πεθανε :mrgreen:

Χλωμακι να σας καταγγειλει μετα, ενω υπαρχει η υπογραφη του, με το αιτιολογικο οτι του υποσχεθηκατε προφορικως να του πληρωνετε πετρελαιο και δε του δινετε λεφτα. Θα ειστε και ολοι μαρτυρες οτι λεει ψεματα.

Το ιδιο χλωμακι να σας ζητησει να το βαλετε σαν εγγραφο ορο. Σε καθε περιπτωση συμβουλευτειτε και παλι εναν νομικο για το πως θα κινηθειτε ακομα και για να τον ξεγελασετε με αυτον τον τροπο, χωρις να κινδυνευετε να σας συρει δικαστηρια μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα δυστυχώς δεν γίνεται να μπει χωρίς την συγκατάθεση αυτού κ εας είναι ο ένας κ πρέπει να παει δικαστικώς η κυρία λόγω κανονισμού :( αυτός μας είπε εχτες ότι θα δεχόταν μόνο με το όρο εαν του χαριζαμε το πετρέλαιο κάθε χειμωνα!!!!!μιλάμε για παλιανθρωπο :angry:

Μιλάμε έχω ακούσει κάθε λογής βλακείες και κακίες στην ζωή μου, αλλά αυτό τα ξεπερνάει όλα!!!

Ειλικρινά, απίστευτη δήλωση. :mad:

Υ.Γ.

Δεν ήξερα ότι τα ζώα μιλάνε.

Δημοσ.

Πως δε γίνεται; Τηλέφωνο στην εταιρία που τα εγκαθιστά και τέλος.Τι θα κάνει;

Δημοσ.

Άμα είναι βλαμμένος και σκ@τόψυχος (που οπωσδήποτε είναι) μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους υπόλοιπους ενοίκους με μια καταγγελία.

Αγωγές και εξώδικα έχουν γίνει για ακόμα πιο ηλίθιους λόγους.

Και μετά τρέχα να βρεις το δίκιο σου στα δικαστήρια.

Δημοσ.

Ξεφωνίστε τον σε τίποτα Αυτιάδες, Παπαδάκηδες και λοιπούς γνωστούς τηλεοπτικούς υπερασπιστές των αδικημένων! Αυτοί πετάνε τη σκούφια τους για κάτι τέτοια...

...και που ξέρεις; Μπορεί να το δει κανένας που γνωρίζει κάτι παραπάνω και να σας προτείνει την κατάλληλη αντιμετώπιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...