Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι προτείνετε για την αντιμετώπιση της βραδινής πείνας έτσι ώστε να μην παίρνουμε βάρος;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιαουρτάκι.

0-2%? (εντωμεταξύ ένα τέτοιο που πήρα είναι σαν πετιμέζι, τίγκα στην ζάχαρη, σιγά μην είναι διαιτητικό αυτό!)

Δημοσ.

φαε κανα λαχανικο.

0-2%? (εντωμεταξύ ένα τέτοιο που πήρα είναι σαν πετιμέζι, τίγκα στην ζάχαρη, σιγά μην είναι διαιτητικό αυτό!)

τοταλ με μαρμελαδα κερασι διπλα.κολαση! :devil:

Δημοσ.

εχω και εγω προβλημα ειδικα κατα τις 11 και μετα η λιγουρα ειναι ανυποφορη. τρωω μισο μηλο και μισο γιαουρτακι και 1 ποτηρι νερο. καποιες μερες μπορει να φαω αντι για μηλο αν μου τη βιδωσει πολυ απο την πεινα να παω μεχρι το σουβλατζιδικο και να παρω 2 καλαμακια κοτοπουλο απο τα οποια τρωω το 1 και το αλλο μπαινει στο ψυγειο για την λιγουρα της επομενης βραδιας

Δημοσ.

εχω και εγω προβλημα ειδικα κατα τις 11 και μετα η λιγουρα ειναι ανυποφορη. τρωω μισο μηλο και μισο γιαουρτακι και 1 ποτηρι νερο. καποιες μερες μπορει να φαω αντι για μηλο αν μου τη βιδωσει πολυ απο την πεινα να παω μεχρι το σουβλατζιδικο και να παρω 2 καλαμακια κοτοπουλο απο τα οποια τρωω το 1 και το αλλο μπαινει στο ψυγειο για την λιγουρα της επομενης βραδιας

και εγω εχω ενα τετοιο θεμα αλλα αντι για σουβλακια τσακιζω ηλιοσπορο,πασατεμπο και γενικα οτι ξηρόκαρπιο βρεθει..ειναι κολλημα και προσπαθω να αποτοξινωθώ :-(

Δημοσ.

Πάω σε λίγο να χτυπήσω αβγό τυριά γαλοπούλα μαγιονέζα τοστ και αν έχω κέφια και τα τορτελίνια που περίσσεψαν το μεσημέρι. Από τις αποφάσεις βέβαια που μετανιωνεις λίγο αργότερα. Και τόνο ίσως

Δημοσ.

μπες www.zoo.gr και μιλα σε καμια γκομενα

αν μιλησει σε γκομενα στο zoo πολυ πιθανο στις 2 μερες να καταλαβει οτι μιλαει στο βαγγο το μουστακαλη :mrgreen:

Δημοσ.

Πάω σε λίγο να χτυπήσω αβγό τυριά γαλοπούλα μαγιονέζα τοστ και αν έχω κέφια και τα τορτελίνια που περίσσεψαν το μεσημέρι. Από τις αποφάσεις βέβαια που μετανιωνεις λίγο αργότερα

Οντως..μετα σκεφτεσαι οτι αυριο δεν πρεπει να φας πολυ ή πρεπει να πας για τρεξιμο..

Εγω τρωω κανενα τοστακι με τυρι κασερι ντοματα..

Σημερα εφαγα ψωμι με τυρι..αλλα η βραδινη λυγουρα αμα εχεις την καταλληλη παρεα περνας πολυ καλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...