SpirtouLisS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 προσπαθησα να το θεσω καπως 'γλυκα' αλλα θα σου δωσω μια συγκριση εισαι 1,77 στα 70 κιλα ειμαι 1,75 στα 85 κιλα, φοραω 32 νουμερο παντελονι και συνηθως medium αμερικανικες/ large αγγλικες μπλουζες φυσικα ειμαι γεματος μυς αλλα το point μου ειναι οτι στο 80 κιλα με λιγοτερη μυικη μαζα ήμουν, ακωλος... so μηπως σε παχαινει ο καθρεφτης...? μα δεν ανεφερα ποτε οτι εχω παραπονο απο τα κιλα μου. το γεγονος οτι τα τελευταια χρονια εχω ανεβει και εχω κατεβει απο τα 95 κιλα 2 φορες χωρις να τρωω τραγικες ποσοτητες αυτο εθιξα. η συζητηση ξεκινησε απο το οτι εχω εδω και 1 χρονο κοψει μαχαιρι το βραδυνο Τα σχολικα μου χρονια τα περασα παχουλης, τα φοιτητικα μου αδυνατος, τα φανταρικα χοντρουλης, μετα παλι αδυνατος...Γενικως εχω περασει απο δυο διαφορετικα σωματα 2 φορες. Δεν ρωτησα βεβαια ποτε καποιο γιατρο για την ταση παχους μου. ισως μονο τον παθολογο μου καποτε που μου ειχε επισημανει να χασω κιλα και ανοιξαμε συζητηση.
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Διάβασες τι λέει το κείμενο για την ινσουλίνη στο πάγκρεας? Μια χαρα ξερω τι θελει να πει το κειμενο. Αλλα δεν τα λεει σωστα. Επειδη ειναι μαυρο το ψωμι δεν σημαινει πως εχει πολυπλοκους υδατανθρακες. Να ηταν μονο με λιναροσπορο να πω οκ. http://i.imgur.com/cgOxj.jpg
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 μα δεν ανεφερα ποτε οτι εχω παραπονο απο τα κιλα μου. το γεγονος οτι τα τελευταια χρονια εχω ανεβει και εχω κατεβει απο τα 95 κιλα 2 φορες χωρις να τρωω τραγικες ποσοτητες αυτο εθιξα. η συζητηση ξεκινησε απο το οτι εχω εδω και 1 χρονο κοψει μαχαιρι το βραδυνο Τα σχολικα μου χρονια τα περασα παχουλης, τα φοιτητικα μου αδυνατος, τα φανταρικα χοντρουλης, μετα παλι αδυνατος...Γενικως εχω περασει απο δυο διαφορετικα σωματα 2 φορες. Δεν ρωτησα βεβαια ποτε καποιο γιατρο για την ταση παχους μου. ισως μονο τον παθολογο μου καποτε που μου ειχε επισημανει να χασω κιλα και ανοιξαμε συζητηση. τι να σου πω εγω παντως θα το κοιταγα ή θα εριχνα μερικους μυες πανω μου [ASAP] +1 στον τουφα για την εικονα
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 η αληθεια ειναι οτι η ιστορια με το μαυρο ψωμι ειναι μεγαλη μουφα. εχει σχεδον τις ιδιες θερμιδες με το λευκο, απλα εχει κατι παραπανω σε ινες. μια χαρα παχυντικο ειναι. προσωπικα το προτιμω γτ το θεωρω πιο ευγευστο απο το ασπρο.
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Θερμιδα απο θερμιδα διαφερει. Ξεφυγετε λιγο απο αυτο το tripακι.
alex_000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Εγω τρώω του σκασμου (near death) στις 7-8 το βράδυ και δεν έχω καμία λιγουρα μέχρι τις μιάμιση που κοιμάμαι εχουν χονευτει όλα και κοιμάμαι σαν πουλακι
benign Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αλλος ενας γιατρος που εξηγει γιατι μια διαιτα σε χαμηλους υδατανθρακες ειναι καταστροφικη.Το ΛΙΠΟΣ που τρως ειναι το λιπος που φορας οι υδατανθρακες ειναι απαραιτητοι στο σωμα μας για ενεργεια.Μην ακουτε τους απατεωνες αλλα τους επιστημονες και τους αθλητες. http://www.youtube.com/watch?v=8gMaPY0Zee4
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Αλλος ενας γιατρος που εξηγει γιατι μια διαιτα σε χαμηλους υδατανθρακες ειναι καταστροφικη.Το ΛΙΠΟΣ που τρως ειναι το λιπος που φορας οι υδατανθρακες ειναι απαραιτητοι στο σωμα μας για ενεργεια.Μην ακουτε τους απατεωνες αλλα τους επιστημονες και τους αθλητες. http://www.youtube.c...h?v=8gMaPY0Zee4 δωσε στον αθλητη 1 φρατζολα με φετα για να βγαλει την κουρσα...
benign Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 δωσε στον αθλητη 1 φρατζολα με φετα για να βγαλει την κουρσα... Χαχαχα! Καλο! Φιλε Viper δεν υπαρχει ουτε ενας αθλητης στο κοσμο που να τρωει φρατζολα ψωμι και φετα για να φτιαξει σωμα.Τα ατομα που βασιζονται στο λιπος για να επιβιωσουν,ειναι ολοι παχυσαρκοι με κοιλαρες,βυζαρες και ληθαργικοι.Ουτε ενας απο αυτους δεν ειναι γυμνασμενος η το πολυ να κανουν μονο βαρη.Εχω δει εναν δυο τετοιους στο γυμναστηριο και ειναι χαλια.Τους μιλανε εκει αθλητες που κανουν βαρη,απο ολα τα αθληματα απο πολεμικες τεχνες μεχρι bodybuilding παιδια που εχουν κορμαρες,οχι μαλακιες,και αυτοι επιμενουν και θελουν να δωσουν και συμβουλες.Εκει ειναι το μεγαλο γελιο.Θελεις να δωσεις συμβουλες?Γινε το παραδειγμα αυτου που θελεις να αποδειξεις.Απλα πραγματα. Να ο Robert Cheeke vegan bodybuilder (δεν λεω στον κοσμο να ειναι υποχρεωτικα vegan)αλλα να ενα ατομο που βασιζεται στους φυσικους υδατανθρακες(οι επεξεργασμενοι οπως λεει ο γιατρος στο βιντεο που εβαλα πιο πανω ειναι σκατα)για τις θερμιδες του.Αφθονα φρουτα,οσπρια, κ.τ.λ. Σου αρεσει ?Γιατι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το στυλ σωματος.
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Γιατι να μην φαει ψωμι και πατατες αφου ειναι ενεργεια? Μερικοι τσαρλατανοι ακομα: http://www.annals.org/content/140/10/769.short Τεσπα ξεφυγαμε, δεν ειναι thread για την διαιτα εδω μεσα. Skiabox, παρε σελερι και βαλε πανω μια κουταλια ταχινι(αν το αντεχεις) ή φυστικοβουτυρο (δεν ξερω αν εχει almond butter στην ελλαδα, σιγουρα θα εχει σε καταστηματα χιπιδων). Να προσεξεις το φυστικοβουτυρο να εχει μονο φυστικια και αλατι μεσα, οχι ζαχαρες και αλλα διαφορα. Αυτο που περνω εγω εχει μονο 3 γραμμαρια net carbs στα 100 γραμμαρια του, το πιο πολυ ειναι φυτικες ινες. Ειναι αψογο για την βραδινη λιγουρα.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Χαχαχα! Καλο! Φιλε Viper δεν υπαρχει ουτε ενας αθλητης στο κοσμο που να τρωει φρατζολα ψωμι και φετα για να φτιαξει σωμα.Τα ατομα που βασιζονται στο λιπος για να επιβιωσουν,ειναι ολοι παχυσαρκοι με κοιλαρες,βυζαρες και ληθαργικοι.Ουτε ενας απο αυτους δεν ειναι γυμνασμενος η το πολυ να κανουν μονο βαρη.Εχω δει εναν δυο τετοιους στο γυμναστηριο και ειναι χαλια.Τους μιλανε εκει αθλητες που κανουν βαρη,απο ολα τα αθληματα απο πολεμικες τεχνες μεχρι bodybuilding παιδια που εχουν κορμαρες,οχι μαλακιες,και αυτοι επιμενουν και θελουν να δωσουν και συμβουλες.Εκει ειναι το μεγαλο γελιο.Θελεις να δωσεις συμβουλες?Γινε το παραδειγμα αυτου που θελεις να αποδειξεις.Απλα πραγματα. οι αθλητες που λες χτυπανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ protein shakes... εκτος εαν θεωρεις meal τα oats και τα σχετικα
benign Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Γιατι να μην φαει ψωμι και πατατες αφου ειναι ενεργεια? Μερικοι τσαρλατανοι ακομα: http://www.annals.or...40/10/769.short Μην ξανακανουμε αλλο ενα νημα hijack Toufas τα βαρια ονοματα στην επιστημη ειναι με το μερος μου και σου εχω δωσει κατα καιρους εκατονταδες Δοκτορες διατροφολους των καλυτερων πανεπιστημιων οπως του doctor Willet απο Harvard ,γνωστους αθλητες κ.τ.λ. Νομιζεις οτι εισαι σε καλο δρομο διατροφικα,δικαιωμα σου και δεν με απασχολει,αλλα επειδη δεν εισαι ειδικος και χωρις να το εκλαβεις σαν προσωπικη επιθεση,δεν εχεις ακομη υγιες και μυικο σωμα, αλλα συνεχιζεις να εισαι παχυσαρκος, γινε πρωτα αποδειξη αυτου που λες και μετα τα λεμε.Φτιαξε πρωτα ενα λεπτο γυμνασμενο σωμα,αποκτησε υγεια και αισθητικη,αποδειξε μας οτι η επιτυχια που νομιζεις οτι εχεις ειναι μακροχρονη και σταθερη και τοτε να σε παραδεχτω. Πηγαινεις κοντρα σε καθε γνωστη διατροφη καθε φιλου μου και γνωστου μου αθλητη η γυμναστη,λες πραγματα που ειναι εναντια στην κλινικη ιατρικη που εχει αποδειξει περιτρανα οτι το λιπος κανει καρδιοπαθειες και σκοτωνει και μας λες οτι το λιπος ειναι καλο για την υγεια και την εμφανιση σου ενω τα σατανικα φρουτα οπως η μπανανα σκοτωνουν.Δηλαδη ειναι κωμικο στην τελικη.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Πηγαινεις κοντρα σε καθε γνωστη διατροφη καθε φιλου μου και γνωστου μου αθλητη η γυμναστη,λες πραγματα που ειναι εναντια στην κλινικη ιατρικη που εχει αποδειξει περιτρανα οτι το λιπος κανει καρδιοπαθειες και σκοτωνει και μας λες οτι το λιπος ειναι καλο για την υγεια και την εμφανιση σου ενω τα σατανικα φρουτα οπως η μπανανα σκοτωνουν.Δηλαδη ειναι κωμικο στην τελικη. that sum's it up quite nice thank you
benign Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 οι αθλητες που λες χτυπανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ protein shakes... εκτος εαν θεωρεις meal τα oats και τα σχετικα Εξαρταται τον αθλητη.Αν κανουν εντονες ασκησεις με μεγαλα βαρη ασφαλως και παιρνουν protein shakes,λογικο δεν ειναι?Η βρωμη ειναι πολυ σημαντικη τροφη και σου δινει ενεργεια και κανει καλο και στο πεπτικο.Καλα κανουν και παιρνουν και βρωμη. Αλλα παντως οι πιο πολλοι προτιμουν να παιρνουν την πρωτεινη τους απο φυσικες πηγες,οπως οσο γινεται απαχο κρεας ,αυγα, κ.τ.λ.Επισης τρωνε αφθονες σαλατες και φρουτα ,την καταλληλη χρονικα στιγμη μεσα στην μερα σε συναρτηση με την γυμναστικη τους. Ολα τα χρειαζεται ο οργανισμος μας,ολα στις καταλληλες δοσεις,αναλογα με την δραστηριοτητα μας αν και βλεπω καθημερινα ανθρωπους ολων των ηλικιων στο γυμναστηριο που βελτιωνονται και ειναι πιο ευτυχισμενοι.Οπως ειπε ενας νεαρος γιατρος εκει που γυμναζομαστε μαζι,η γυμναστικη ειναι το καλυτερο φαρμακο.
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 εχω να πω ενα πραμα μονο. εχετε παααααρα πολυ ελευθερο χρονο και ασχολειστε τοσο πολυ με διατροφες γυμναστικες και κοντρες για το ποιος ειναι ο πιο σωστος. καλα κανετε και το ψαχνεται αλλα ας κανει ο καθενας την διατροφη που του ταιριαζει κι ας αφησουμε τις κοντρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα