DrLo Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Παιδιά τι προτείνετε για την αντιμετώπιση της βραδινής πείνας έτσι ώστε να μην παίρνουμε βάρος; Ευχαριστώ. φαϊ Αν πεινάς σημαίνει ότι τις χρειάζεσαι τις θερμίδες αυτές. Βάρος θα πάρεις όταν τρως χωρίς να πεινάς. Υδροκυάνιο. Είναι κι αυτό μία λύση. εχω και εγω προβλημα ειδικα κατα τις 11 και μετα η λιγουρα ειναι ανυποφορη. τρωω μισο μηλο ... Αυτό δεν απαιτεί να υπάρχουν 2 που πεινάνε ταυτόχρονα το βράδυ. Δε μου φαίνεται πολύ πρακτικό
Cue Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πέφτεις για ύπνο και ξυπνάς για πρωϊνό. Εναλλακτικά κανά τοστάκι, καμια σαλάτα.
zazik Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ρε φάε εκει χωρίς φόβο , ότι βρεθει στο ψυγείο. Εναλλακτικά , πετάγεσε στους 24ωρους Κοτοπουλάδες της περιοχής σου και τσακίζεις μια μερίδα κοτόπουλο , και μια μισόλιτρη κοκα-κολα. Θα ξεπεράσεις τα 100 κιλά , αλλά τουλάχιστον θα γουσταρεις.
spyroskonst Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 όλο το θέμα στο βραδυνό είναι η αποφυγή του "κακού" υδατάνθρακα & των κορεσμένων λιπαρών. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη? Πιάσε και ξέσκισε ένα ολόκληρο κοτέτσι κοτόπουλα μαζί με όλη την πρασινάδα του κήπου και άδειασε εκεί ένα 5λιτρο ελαιόλαδο μαζί με 2 κιλά φέτα. Μόλις τώρα έφαγες τις απίστευτες θερμίδες ΑΛΛΑ μιλάμε για φαγητό καθαρής πρωτείνης, σαλατούλας, καλών λιπαρών ΧΩΡΙΣ καθόλου κορεσμένα λιπαρά & φυσικά παντελής απουσία υδατάνθρακα. Είμαι υπερβολικός για τις ποσότητες αλλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις πως ΔΕΝ θα πάρεις κιλά απο αυτό που σου προτείνω. Όλα τα υπόλοιπα (γιαούρτια, μπάρες, κορν φλεικς, κλπ κλπ κλπ) είναι λύσεις του πενταλέπτου.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αντιμετώπιση βραδινής πείνας Κοιμίσου πριν σε πιάσει η πείνα.
spyroskonst Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ανοίγεις την τηλεόραση, βλέπεις telemarketing με την μαγική βερμούδα αδυνατίσματος & παράλληλα αδειάζεις ότι υπάρχει στο ψυγείο!
skiabox Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ρε φάε εκει χωρίς φόβο , ότι βρεθει στο ψυγείο. Εναλλακτικά , πετάγεσε στους 24ωρους Κοτοπουλάδες της περιοχής σου και τσακίζεις μια μερίδα κοτόπουλο , και μια μισόλιτρη κοκα-κολα. Θα ξεπεράσεις τα 100 κιλά , αλλά τουλάχιστον θα γουσταρεις. Καλά μη μας τρελαίνεις και εσύ τώρα. Τα 100 κιλά είναι ο στόχος, μιας και είμαι πάνω από 100 κιλά (105) (1.93 ύψος) Γυμναστήριο καίω τουλάχιστον 800 θερμίδες κάθε μέρα by the way.
zazik Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Καλά μη μας τρελαίνεις και εσύ τώρα. Τα 100 κιλά είναι ο στόχος, μιας και είμαι πάνω από 100 κιλά (105) (1.93 ύψος) Γυμναστήριο καίω τουλάχιστον 800 θερμίδες κάθε μέρα by the way. Εγώ είμαι 1.83 103 κιλα , δεν καίω τίποτε.... Απολαμβάνω την κοιλιτσα μου , είμαι πολύ περήφανος για αυτήν. Αντε ρε απο κει χαμω , γυμναστήρια και μαλάκίες....
Fat4 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 φάτε σας το λέει ο χοντρός, δεν έχω 10 λεπτά εδώ βρήκα το thread για τη μάσα... καλή όρεξη σε όλους.
opera Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 φιλέτο κοτόπουλο στη σχάρα,κοτοσουβλάκια, ψάρι ψητό,πρόχειρα γαλοπούλα με μαύρο ψωμί συνοδεύεις με σαλάτα αν θέλεις ή σκέτη ντομάτα αγγούρι,πιπεριά, επίσης για γεύση βάζεις μουστάρδα ή πάπρικα που δεν έχουν θερμίδες αν είσαι φανατικός της δίαιτας φάε μια χούφτα ωμά αμύγδαλα ή τόνο σε νερό τίγκα στο tabasco. καλό είναι να τρως νωρίτερα 7-8 για να μη σε κόβει η λόρδα στις 11,επίσης εναλλακτικά κοιμήσου πριν η πεινάσεις.
caution Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ( ^ Ας το κάτω το μαύρο ψωμί! Παχαίνει κανονικότατα. )
opera Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ( ^ Ας το κάτω το μαύρο ψωμί! Παχαίνει κανονικότατα. ) ε ναι, αλλιώς δε φεύγει η πείνα όμως,μια φετούλα όχι όλη τη φρατζόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα