μαρια123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 καλησπερα!!! ξερει κανεις κανενα καλο forum μαθηματικων?
dimitrisOS Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Γιατι το εβαλες στον προγραμματισμο ; Για μαθηματικα τι εννοεις ;
μαρια123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Γιατι το εβαλες στον προγραμματισμο ; Για μαθηματικα τι εννοεις ; καταλαθος... ασκησεις μαθηματικων
Stavros_Ribo Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αν και δεν ξέρω την ηλικία σου, http://ischool.e-steki.gr/ και για ασκήσεις σε πανεπιστημιακό και μη επίπεδο www.mathcom.gr Όσο για ασκήσεις, με μία αναζήτηση στο google θα βρεις πάρα πολλές, π.χ. στην Ελληνική μαθηματική εταιρία
taazz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Khan academy έχει video διδασκαλίας μέχρι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομίζω μαζί με ασκήσεις και βαθμολόγηση, είναι στα αγγλικά σε ελληνικό δεν έχω βρει τίποτα αντίστοιχο. να ρωτήσω, σε πια ενότητα μπορούν να γίνονται συζητήσεις τέτοιου είδους;
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 να ρωτήσω, σε πια ενότητα μπορούν να γίνονται συζητήσεις τέτοιου είδους; Στο Μπλα-Μπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα