Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε και σεις πρόβλημα με την σύνδεση σας στην forthnet? Δεν μπορώ να παρακολουθήσω κανένα βίντεο ούτε από youtube ούτε από άλλες ιστοσελίδες. Κατευθείαν κολλάει! Ενώ το μεσημέρι έβλεπα streaming σε 720p και μιλούσα skype και έπαιζα και online ένα game από το πρωί βίντεο στο youtube δεν μπορώ να δω! Έχετε και σεις το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

ναι.Απο το πασχα και μετα εχω τετοιο θεματακι γενικοτερα.Ανα τυχαιες ωρες και στιγμες.

Τη μια στιγμη βλεπω κανονικα και μετα απο 10-20 λεπτα κολλαει..

Δημοσ.

ναι.Απο το πασχα και μετα εχω τετοιο θεματακι γενικοτερα.Ανα τυχαιες ωρες και στιγμες.

Τη μια στιγμη βλεπω κανονικα και μετα απο 10-20 λεπτα κολλαει..

Ε ρε αυτή η forthnet ειδικά σήμερα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θέλω να δω trailers παιχνιδιών και δεν μπορώ!

Δημοσ.

Πιθανοτατα να αρχιζουν να πιταρουν οι γραμμες παλι σιγα σιγα τις ωρες αιχμης

κ εγω αυτο πιστευω πλεον.

Μιας και μου φαινεται αδυνατο να κατεβαζω με τερμα ταχυτητα και να μην μπορω να δω ενα βιντεο(με κλειστα τορεντ κλπ)Καλοκαιρι ερχεται,τα προβληματα της εταιριας ειναι γνωστα:-D

καποτε δεν μπορουσαμε για 3-4 μηνες να σερφαρουμε τα απογευματα που ειχε σοβαρο προβλημα^_^

Δημοσ.

για την ωρα και εγω εχω δει λιγο delay σε utube αλλα αμα δεν εχω τορρεντ ανοιχτο συνηθως ειμαι σε καλα επιπεδα.καλα με το τορρεντ ανοιχτο λογικο ειναι αφου αμα ανεβαζεις full πιταρει η συνδεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...