Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικα αυτο με την πιεση (δεν ξεκιναω καν να σχολιαζω το τρυπημα με βελονα) δεν ειναι και τοσο καλο γιατι αποκλειεται να βγαλεις ολο το πυον, οποτε λογικα θα μεινει λιγο μεσα και θα εχεις loop.

Αλλα ignore my shit, εδω το τρυπησες με βελονα ετσι στο χαλαρο ναουμ.

Εdit: Αν το νιωθεις καπως μην ανησυχεις. Σιγουρα δε φταει το τρυπημα με τη βελονα.

ΠΟΝΟΥΣΑ λεμεεε :P

Δημοσ.

Τώρα που το έκανες νομίζω είναι καλή ώρα να σου πω ότι σε αντίστοιχη φάση κατέληξα με πρήξιμο και αντιβίωση.

Αλλά ΠΙΕΖΕ ΛΕΜΕ.

Δημοσ.

βέβαια αυτό με τη βελόνα έχει μια λογική εξήγηση..

ειναι σαν ένα ηφαίστειο το σπυρί, και απλά εσύ του δίνεις μια βοήθεια με μια μικρη τρυπουλα να βγει όλο το πυον και το αιμα εξω.

και μένα μου χει περασει απτο μυαλο

Δημοσ.

Δεν βγήκε τίποτα εκτός από αίμα ...πιεσα πιεσα αίμα...that's all...θα φανει το πρωί :D

να μην τριφτεις στο μαξιλαρι

Δημοσ.

βέβαια αυτό με τη βελόνα έχει μια λογική εξήγηση..

ειναι σαν ένα ηφαίστειο το σπυρί, και απλά εσύ του δίνεις μια βοήθεια με μια μικρη τρυπουλα να βγει όλο το πυον και το αιμα εξω.

και μένα μου χει περασει απτο μυαλο

Ε μα δεν γινότανε άλλο είχα σκάσει...τούμπανο η μύτη πονούσε κιόλας...άμα ειναι να ψοφησω από μια βελονιτσα είπαμε ΚΛΑΙΝ ...την έκαψα την έβαλα οινόπνευμα την ξανά κάψα κ ξανά οινόπνευμα κ τρυπησα...πόσο αντέχουν τα ΚΩΛΟ μικρόβια

Δημοσ.

Ε μα δεν γινότανε άλλο είχα σκάσει...τούμπανο η μύτη πονούσε κιόλας...άμα ειναι να ψοφησω από μια βελονιτσα είπαμε ΚΛΑΙΝ ...την έκαψα την έβαλα οινόπνευμα την ξανά κάψα κ ξανά οινόπνευμα κ τρυπησα...πόσο αντέχουν τα ΚΩΛΟ μικρόβια

τη γάμησες τη μανα τη βελόνα φίλε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...