Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΣΧΗΜΑ τα νεα για τους λατρεις των gadgets και το Τ3. Το τεύχος Ιουνίου του Τ3 είναι, δυστυχώς, και το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει.

:confused: :cry:

via T3mag.gr

Δημοσ.

μ' αρέσουν τα gadget αλλά όχι πια και "τέλος εποχής".

με αυτό το σκεπτικό κάθε μέρα έχουμε το τέλος για διάφορες "εποχές". της Χ εταιρίας, του Ψ εστιατόριου, του μισθού, της δουλειάς, της σύνταξης. πράγματα πολύ πιο κοντά μας (κατά της γνώμη μου) και μεγαλύτερης διάρκειας από την 6ετή εκδοτική προσπάθεια ενός περιοδικού.

κρίμα βέβαια για τους εργαζόμενους και τους άμεσα επηρεαζόμενους από αυτό το κλείσιμο (που σίγουρα δεν είμαστε εμείς που μείναμε χωρίς περιοδικό για τα gadget μας)

Δημοσ.

ποιός το αγόραζε αυτό το περιοδικό;

και γενικώς ποιος αγοράζει ακόμα περιοδικά;

έχουμε γεμίσει με τόσα περιοδικά για ότι θέμα φανταστείς.

πάντα απορούσα πως επιβίωναν αυτά τα περιοδικά.

Δημοσ.

ΑΣΧΗΜΑ τα νεα για τους λατρεις των gadgets και το Τ3. Το τεύχος Ιουνίου του Τ3 είναι, δυστυχώς, και το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει.

:confused: :cry:

via T3mag.gr

Δε το ξερω καν το περιοδικο, αλλα αν κρινω απο το εξωφυλλο που ποσταρες δεν μου κανει και τρομερη εντυπωση που φουνταρε...

Δημοσ.

Δε το ξερω καν το περιοδικο, αλλα αν κρινω απο το εξωφυλλο που ποσταρες δεν μου κανει και τρομερη εντυπωση που φουνταρε...

ήμουν συνδρομητής, δωρεάν, στις αρχές του, μέτριο και γεμάτο διαφημίσεις, δισέλιδη διαφήμιση, είδηση μισή σελίδα (άντε 2 το πολύ, μονοσέλιδη διαφήμιση κλπ.

Δημοσ.

ποιός το αγόραζε αυτό το περιοδικό;

και γενικώς ποιος αγοράζει ακόμα περιοδικά;

έχουμε γεμίσει με τόσα περιοδικά για ότι θέμα φανταστείς.

πάντα απορούσα πως επιβίωναν αυτά τα περιοδικά.

Εγω τα αγοραζα..εχω καμια 15αρια οπως εγραψα και στο αλλο παρομοιο θεμα..

Δεν καταλαβα..εμενα μου αρεσε πολυ το Τ3...

Δημοσ.

Δεν ευθήνεται μόνο η κρίση γι' αυτό. Απλά τα περιοδικά πλέον δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο ύπαρξης.

Παλιά τα χρειαζόμασταν όχι μόνο για ενημέρωση αλλά και για παρέα στον "θρόνο". Πλέον ενημέρωση δεν έχουν, τα πάντα είναι στο net από το πρώτο λεπτό, ενώ στο "θρόνο" πάμε παρέα με το smartphone ή το tablet.

Έκλεισε και το OPSM αυτό το μήνα btw...

Δημοσ.

Videoclubs,Περιοδικα και αλλα συναφη κλεινουν/κλείσαν θα κλείσουν...

Δυστηχως ευτηχως....

Αυτη ειναι η εποχη μας.

Οπως και πολλα νετ καφε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...