Giourkas1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα insomniacs, Είμαι κάτοικος εξωτερικού και συγκεκριμένα Δανίας και θα ήθελα να καταθέσω κάποια χρήματα σε ευρώ σε μια τράπεζα ούτως ώστε να μην χάσω λεφτά σε περίπτωση διπλής εναλλαγής νομίσματος, π.χ. ευρώ -> κορώνα -> ευρώ. Αυτό που θα ήθελα είναι μια τράπεζα που να δέχεται να ανοίξω λογαριασμό σε ευρώ σε μια χώρα στην οποία δεν είμαι κάτοικος. Για παράδειγμα εχω ψάξει λίγο σε Δανία-Γερμανία αλλά η απάντηση είναι οτι δέχονται μόνο σε περίπτωση επιχειρήσεων ή επενδύσεων. Εχει κάνει κάποιος παρόμοιο τόλμημα ιδίως τώρα με τη μαζική κατάθεση σε τράπεζες του εξωτερικού και αν ναι υπάρχει καμια πρόταση? Ευχαριστώ.
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Είμαι κάτοικος εξωτερικού και συγκεκριμένα Δανίας σε μια χώρα στην οποία δεν είμαι κάτοικος.Για παράδειγμα εχω ψάξει λίγο σε Δανία Κάπου σε έχασα.
Giourkas1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Στη Δανία είμαι κάτοικος και δεν έχω βρει τράπεζα που να δέχεται ευρώ. Για αυτό εννοούσα σε μια αλλη χώρα που να μπορούν να δεχτούν να ανοιξεις λογαριασμο χωρις να είσαι απαραίτητα κάτοικός της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα