Hamurabi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια. θελω να βαλω ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ενα επιτραπεζιο μικρο κλιματιστικο για ενα πολυ μικρο δωματιο. Χωρις εγκαταστασεις κτλ, απλα να μπαινει στη πριζα και να δουλευει. υπαρχει κατι τετοιο;
opera Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλησπερα παιδια. θελω να βαλω ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ενα επιτραπεζιο μικρο κλιματιστικο για ενα πολυ μικρο δωματιο. Χωρις εγκαταστασεις κτλ, απλα να μπαινει στη πριζα και να δουλευει. υπαρχει κατι τετοιο; φορητά λέγονται πρέπει όμως να τρέχει το νερό κάπου
Hamurabi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Σε δωματιο δηλαδη που δεν εχει τοιχο που απτην αλλη ειναι εξω απτο σπιτι δε μπαινει;
liopyr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 http://www.skroutz.gr/c/407/klimatistika/f/342357/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C.html?keyphrase=%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C Δεν έχω ιδέα πως αποδίδουν, πάντως στα φίλτρα του skroutz υπάρχει επιλογή τ.μ.
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Ήμουν να πάρω τέτοιο, μέχρι που μου είπαν ότι κάνουν θόρυβο. Α, και πρέπει να αφήνεις μία πόρτα ανοικτή (άρα χάνεις λίγο στην απόδοση, αν και είναι σχετικό αυτό) ώστε να περνάς τον σωλήνα έξω που θα πέφτει το νερό. Ή έναν κουβά ξερωγω. Στο Leroy Merlin πρέπει να έχουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 απλα να μπαινει στη πριζα και να δουλευει. υπαρχει κατι τετοιο; To φορητό που έχω δει εγώ έχει δικιά του μονάδα έξω από το δωμάτιο, και γιαυτό αφήνεις ανοικτή την πόρτα για να περνάει ο σωλήνας που τα συνδέει Κλιματιστικό χωρίς εξωτερική μονάδα δεν ξέρω αν υπάρχει
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 υπαρχουν 2 ειδη τετοιων ac αυτα που δουλευουν με νερο και ψεκαζουν σταγονιδια την ατμοσφαιρα(μουφα) και αυτα που δουλευουν κανονικα αλλα θελουν καποιο ανοιγμα καπου να βαλεις την σωληνα που θα βγαζει τον ζεστο αερα εξω
zaccki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Όπως λενε και τα παιδια παραπανω δε χρειαζονται εξωτερικη μοναδα (δεν εχει νοημα αλλωστε μιας και ειναι φορητο). Απλα μια ανοιχτη πορτα για να βγαινει εξω το σωληνακι. Εκτος αν δεν θες να το μετακινεις πολυ και απλα αφηνεις "αερα" οσο καλωδιο χρειαζεσαι για να το μετακινεις σχετικα και επειτα περνας το καλωδιο απο τρυπα στο τοιχο (οπως στα κανονικα a/c) για να μην εχεις ανοιχτη πορτα κτλ. Να ξερεις παντως οτι εχουν αρκετα χαμηλοτερη αποδοση απο ενα αναλογων btu a/c τοιχου ή επιδαπέδιο. Αν και αν προειται για μικρο χωρο (καποιο δωματιο πχ 7-8τμ) θα εισαι οκ.
leftermann Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Το σωληνάκι εντωμεταξύ που βγάζει τον ζεστό αέρα και το νερό έξω, είναι σαν μπουρί, έχει διάμετρο τουλάχιστον 10 εκ. Επίσης, ένα που είχα δει να δουλεύει, έκανε απίστευτη φασαρία και είχε πολύ μικρή απόδοση...
andreapaog328 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 αυτό που λενε τα παιδια. εχω ενα τετοιο της delonghi. το νερό το μαζεύει μεσα και εχει ενδειξη ποτε γεμιζει. εχει ενα μπουρι 10cm που πρεπει να το βγάλεις έξω γιατι βγάζει αέρα καυτό. επίσης κάνει πολύ θόρυβο καμία σχέση με τα κλιματιστικά. δε μπορεις να κοιμηθεις με αυτο το πραμα ανοιχτο. κατα τάλλα βγάζει κρυο κανονικά...
ocJToss Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 αυτό που λενε τα παιδια. εχω ενα τετοιο της delonghi. το νερό το μαζεύει μεσα και εχει ενδειξη ποτε γεμιζει. εχει ενα μπουρι 10cm που πρεπει να το βγάλεις έξω γιατι βγάζει αέρα καυτό. επίσης κάνει πολύ θόρυβο καμία σχέση με τα κλιματιστικά. δε μπορεις να κοιμηθεις με αυτο το πραμα ανοιχτο. κατα τάλλα βγάζει κρυο κανονικά... Έκανα το λάθος και πήρα ένα τέτοιο!!!! Ίδια τιμή μ ένα κανονικό κλιματιστικό. πφφφ
michael92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δεν γίνεται να υπάρξει κλιματιστικό χωρίς εξωτερική μονάδα, εκτός και αν λειτουργεί με χημική αντίδραση (ενδόθερμη αντίδραση), κάτι το οποίο θα ήταν πολύ ακριβό για να λειτουργήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα