Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα έκανα με τον λογιστή μου την φορολογική δήλωση. Δεν υπάρχει παιδιά το θέατρο του παραλόγου που γίνεται φέτος. Με 65τμ σπίτι, 17.000€ εισόδημα και 6.000€ σε αποδείξεις μου βγήκε να πληρώσω, άκουσων άκουσων, 2.010€ !!!! Φυσικά απο αυτά θα πάρουν τα *μπιπ* γιατί φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να βρω αυτά τα λεφτά.

Έτσι απο περιέργεια, όσοι έχετε κάνει τις δηλώσεις σας, τι ποσά σας βγήκαν? Έχετε σκοπό να τα πληρώσετε?

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ άνεργοι και άστεγοι καλούνται να πληρώσουν φόρους, σε σένα θα κολλήσουν;

Κρεμάλα.

Δημοσ.

συμφερει να πουλησεις το σπιτι και να νοικιασεις,δε χρειαζεσαι παντως 6000 αποδειξεις για το εισοδημα σου,με μεγαλυτερο εισοδημα και θελω 5400 αποδειξεις.

740 θα πληρωσω 19500εισοδημα στεγαστικο δανειο συζυγο ανεργη το σπιτι 50-50, 70τμ 1παιδι

Δημοσ.

Ναι, το υποστηρίζουν οι Α.Α.Α, η επιτροπή αγώνα αστέγων, ο σύνδεσμος ελεύθερου κάμπινγκ, η οργάνωση πάρτι σε υπόγεια διάβαση, οι άνεργοι κλόουν και οι απελπισμένοι καταληψίες του Αλατίνη. Θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα: Free Junk, Rosa, Uber Malt, Black Mamba, Rasta luis και άλλα γνωστά ονόματα.

Να πας nick.

Δημοσ.

Ναι, το υποστηρίζουν οι Α.Α.Α, η επιτροπή αγώνα αστέγων, ο σύνδεσμος ελεύθερου κάμπινγκ, η οργάνωση πάρτι σε υπόγεια διάβαση, οι άνεργοι κλόουν και οι απελπισμένοι καταληψίες του Αλατίνη. Θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα: Free Junk, Rosa, Uber Malt, Black Mamba, Rasta luis και άλλα γνωστά ονόματα.

Να πας nick.

Θα παω γιατι εχω ακουσει οτι θα ναι διαφορετικα αυτη τη φορα. Επισης θα πανε λεει οι ανεργοι κλοουν στο παλιο τους τσιρκο ως θεατες.

Δημοσ.

Νομίζω πως πρέπει να πάμε όλοι.

Τώρα για το πως θα φύγουμε δεν ξέρω. Αλλαγή είναι η πεταλούδα από κάμπια, αλλαγή είναι και το παξιμάδι σε σκατουλάκι.

Δημοσ.

Στον πατέρα μου βγήκε ~9000€ ενώ είναι συνταξιούχος. :P

Χωρίς να θέλω να πω ότι η φόροι είναι δίκαιοι και όχι ότι να 'ναι , ΄το ότι είναι συνταξιούχος τι έχει να κάνει με το πόσους φόρους πρέπει να πληρώνει κάποιος ???

ontopic

Φέτος θα κάνω μηδενική δηλωση, ελπίζω να μη με πιάσουν τεκμήρια.

Δημοσ.

3000 για άγαμο είναι το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης ανεξαρτήτως εισοδήματος

Το ξέρω. Έχω αέρα μόνο 2000 μέχρι τις 5000 του αφορολόγητου. κάνανε και την ύψιστη μαλακία και κόψανε τη φοροαπαλλαγή των ασφαλίστρων στο ΕΤΑΑ οπότε παίζει να με πιάσει ...

Δημοσ.

να κόψουν το λαιμό τους να χρεωκοπήσουμε επιτέλους επίσημα. Έδωσα για τα χαράτσια δεη 700€ (για δυο σπίτια) και πλήρωνα νοίκι. Φυσικά τίποτα απο αυτά δεν πιάνεται ως "ελαφρυντικό". Μόνο το εισόδημα τους απασχολεί, λες και δεν έχουμε έξοδα & μαμησιάτικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...