arianos16 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλησπερα. Θελω να κανω ενα λογαριασμο οπου η κυρια του χρηση θα ειναι το PayPal και κανα ποκερακι στο internet. Μεχρι στιγμης μονο αυτα τιποτα αλλο. Ειμαι σε διλλημα και λογο ηλικιας δεν ξερω και πολλα
nikoskon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Χρεωστική και μάλιστα Τράπεζας Κύπρου, που βγαίνει μπαμ μπαμ σε 10 λεπτά!
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Πιστωτική μόνο αν θέλεις να βάλεις δόσεις για κάτι, και αν μπορείς να τις πληρώνεις εμπροθεσμα. Και αυτό με μεγάλη προσοχή. Οπότε για τη χρήση που θέλεις, εννοείται χρεωστική. Και αν δεν βαριέσαι να πηγαίνεις τράπεζα για φόρτιση, ακόμη καλύτερα προπληρωμένη (prepaid). Δεν ξέρω και με ποιά τράπεζα έχεις πάρε δώσε βέβαια.
alan2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Και η χρεωστική electron visa της ALPHA που εχω είναι καλή.
Haldol Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Για τέτοια δουλειά χρεωστική μόνο. Προς θεού όχι προπληρωμένη, πεταμένα λεφτά είναι.
Makaros1994 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Θα σας πω τι ακριβώς ζητάω και θα μου πείτε τι ακριβώς να διαλέξω γιατί είμαι 101% άσχετος από τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες. Θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό στην τράπεζα τον οποίο θα χρησιμοποιώ για αγοροπωλησίες στο ίντερνετ. Θέλω να βάζω εγώ το ποσό που θέλω, και να μπορώ να κάνω αγορές (πχ από ebay) με όριο το ποσό που κατέθεσα. Επίσης να μπορώ να κάνω ο ίδιος ανάληψη/ κατάθεση όποια στιγμή θέλω και επίσης να μπορεί και ξένο άτομο να κάνει κατάθεση (πχ ένας αγοραστής από κάτι που έχω σκοπό να πουλήσω). Η ανάληψη να γίνεται από ΑΤΜ και να μπορώ να ελέγχω online τις αναλήψεις/ καταθέσεις αλλά και το ποσό που περισσεύει ανά πάσα στιγμή. Ξέρω ότι κάποια ακούγονται χαζά, απλά τα γράφω για να είμαι 100% σίγουρος για το τι θα κάνω. Προτείνεται μου τράπεζα και τι ακριβώς να ζητήσω ώστε να πληρεί τις προσδοκίες μου, όσο το δυνατόν περισσότερο, αν όχι ακριβώς αυτά που θέλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
epir21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Αυτα ακριβώς που ζητάς τα κάνω με χρεωστική Πειραιώς.. Επίσης μιάς και ειμαι φοιτιτής τα λεφτα που μου βάζουν στον λογαριασμό οι γονείς μου τα πέρνω μέσω ATM με την κάρτα.. Για αυτα που θές πάντως για χρεωστική κοιτάς και μονο!
Makaros1994 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Αυτα ακριβώς που ζητάς τα κάνω με χρεωστική Πειραιώς.. Επίσης μιάς και ειμαι φοιτιτής τα λεφτα που μου βάζουν στον λογαριασμό οι γονείς μου τα πέρνω μέσω ATM με την κάρτα.. Για αυτα που θές πάντως για χρεωστική κοιτάς και μονο! Η προπληρωμένη τι διαφορά έχει δηλαδή; Διάβασα ένα άλλο θέμα εδώ, αλλά δε κατάλαβα. Το ίδιο πράγμα ακριβώς δε κάνουν;
epir21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω αν με την προπληρωμένη μπορεί να τραβάει λεφτα απο το ατμ κτλπ.. Με την χρεωστική που εχω εγώ,τα έχω ολα μαζι αυτα που θέλει και ο TS.. Δηλαδη ελεγχος τραπεζικου λογαριασμου μέσω winbank(αλλες τράπεζες πρέπει να εχουν αντιστοιχα σιτε),ανάληψη απο ατμ,αγορα απο internet κτλπ.. Τωρα για προπληρωμένη δεν ξέρω πολλα δυστυχός!
Makaros1994 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Άρα πάω για χρεωστική! Ποια τράπεζα να προτιμήσω; Και τί θα χρειαστώ πέρα από την ταυτότητα μου; ΑΦΜ μήπως (ρωτάω γιατί δεν έχω ακόμη, αν είναι να βγάλω); Λογικά θα πρέπει να καταθέσω και ένα ποσό με το άνοιγμα του λογαριασμού έτσι; Και μια απορία πέρα από τα 1-2€ που σου τρώνε με καταθέσεις/ αναλήψεις που έχω ακούσει, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να σου φάνε λεφτά;
epir21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 τι 1-2 ευρω σου τρωνε? Μου τρώνε τόσο καιρο λεφτα και δεν το έχω παρει χαμπάρι?κατι 0.80 ευρω βλέπω στο βιβλιάριο αλλα μια μπένουν μια βγαίνουν απο τον λογαριασμό αν θυμάμαι καλα..λεφτα δεν σου τρώνε μην αγχώνεσε,λες και θα βάλεις την περιουσία σου μεσα ;p Για τις άλλες τράπεζες δεν ξέρω αλλα γενικά θέλουν: Ταυτότητα,ΑΦΜ..Αυτα για τον λογαριασμό αν θυμαμαι καλά και στην Πειραιώς δίνεις και 5 ευρω για να σου δώσουν κατι κωδικους για την winbank που στην ουσία βλέπεις τον λογαριασμό σου,κινήσεις,υπόλοιπο,και σου χρειάζετε και για το paypal αν θυμαμαι καλα.. Αυτα!
Makaros1994 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 τι 1-2 ευρω σου τρωνε? Μου τρώνε τόσο καιρο λεφτα και δεν το έχω παρει χαμπάρι?κατι 0.80 ευρω βλέπω στο βιβλιάριο αλλα μια μπένουν μια βγαίνουν απο τον λογαριασμό αν θυμάμαι καλα..λεφτα δεν σου τρώνε μην αγχώνεσε,λες και θα βάλεις την περιουσία σου μεσα ;p Για τις άλλες τράπεζες δεν ξέρω αλλα γενικά θέλουν: Ταυτότητα,ΑΦΜ..Αυτα για τον λογαριασμό αν θυμαμαι καλά και στην Πειραιώς δίνεις και 5 ευρω για να σου δώσουν κατι κωδικους για την winbank που στην ουσία βλέπεις τον λογαριασμό σου,κινήσεις,υπόλοιπο,και σου χρειάζετε και για το paypal αν θυμαμαι καλα.. Αυτα! Μπακάλικα είπα 1-2€. Άρα πάω να βγάλω χρεωστική στην Πειραιώς. Αυτοί θα μου ανοίξουν λογαριασμό για την χρεωστική. Δηλαδή πέρα από τα 5€ δεν πρέπει να καταθέσεις κάποιο ποσό με το άνοιγμα; Πρήζω γιατί θα πάω μόνος μη γίνει καμιά πατάτα.
epir21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 απο οτι θυμάμαι δεν καταθέτεις αλλα λεφτά εκτος απο τα 5..βεβαια πάνε και 2 χρόνια αλλα ετσι νομίζω! θα πεις θελω να ανοίξω εναν λογαριασμό και μια χρεωστική,αυτο.. Αα θέλουν το χαρτι με το ΑΦΜ με τα στοιχεία σου,και όχι μονο τον αριθμό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα