Προς το περιεχόμενο

[SERIES] - Game of Thrones Season 3 [Full Spoilers till Season 2]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία, έμαθα ποιός πέθανε στο επεισόδιο χωρίς να το δω...

ποιος πεθαίνει??? εγώ ποντάρω οτι θα πεθάνει ο robb

Δημοσ.

θα τα χασεις τα λεφτα σου...γκουχ γκουχ 

Δημοσ.

Ωραία, έμαθα ποιός πέθανε στο επεισόδιο χωρίς να το δω...

Για το συγκεκριμένο επεισόδιο μιλάει ο kirileman, όχι για το τί μπορεί να γίνει μετά από χρόνια όταν ολοκληρωθεί η σειρά...

;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχεις διαβασει τα βιβλια?

οχι...εγω απαντησα στον kirileman που μιλησε για αυτο...(αν δεν κανω λαθος αναφερθηκε στο επεισοδιο 6) 

Επεξ/σία από BiZi
Δημοσ.

η melissandre ο thoros of myr, οι αλλοι στην astapor καθως και η deanerys μιλανε την ιδια γλωσσα (valyrian); δηλαδη υπαρχουν 3 γλωσσες στο GoT; αγγλικα, dothraki και valyrian;

• Like 1
Δημοσ.

η melissandre ο thoros of myr, οι αλλοι στην astapor καθως και η deanerys μιλανε την ιδια γλωσσα (valyrian); δηλαδη υπαρχουν 3 γλωσσες στο GoT; common tongue, dothraki και high valyrian;

fixed

Μέχρι στιγμής αυτές μας έχουν δείξει στην σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

Στο επόμενο επεισόδιο

BJx5QxwCcAAKIrC.jpg

μιλαω για το preview του επομενου

απο αυτα που ειδα απο το βιντεο για το επομενο επεισοδιο κατα της γνωμη μου  μαλλον η dany θα δοκιμασει τους unssultied αλλα δε θελω να λεω μεγαλα λογια...

Δημοσ.

Eτσι οπως πάει το πράγμα πάντως, στο τέλος οι κακοι θα βγουν ο Ρομπερτ και ο Stark και οι καλοί οι Λάνιστερ :P

Η red woman μας είπε ήδη τι θα συμβεί στο τέλος αυτου του κύκλου παρεμπιπτόντος.

Ο σκύλος νομίζω θα παιξει σημαντικότατο ρόλο και θα εξιλεωθεί. Και εν τέλη η Αρια δε θα χρησιμοποιήσει την "χάρη" που έχει επάνω του, αλλά σε κάποιον άλλο.

Ασχετο αλλά διαβάζοντας κάποια πράγματα αντιληφθηκα οτι η αποσταση που χωριζει την Καλίση από τον θρόνο, ειναι τεράστια και όχι τοσο μικρη οσο φαίνεται στους χαρτες..

Δημοσ.

Eτσι οπως πάει το πράγμα πάντως, στο τέλος οι κακοι θα βγουν ο Ρομπερτ και ο Stark και οι καλοί οι Λάνιστερ :P

Η red woman μας είπε ήδη τι θα συμβεί στο τέλος αυτου του κύκλου παρεμπιπτόντος.

Ο σκύλος νομίζω θα παιξει σημαντικότατο ρόλο και θα εξιλεωθεί. Και εν τέλη η Αρια δε θα χρησιμοποιήσει την "χάρη" που έχει επάνω του, αλλά σε κάποιον άλλο.

Ασχετο αλλά διαβάζοντας κάποια πράγματα αντιληφθηκα οτι η αποσταση που χωριζει την Καλίση από τον θρόνο, ειναι τεράστια και όχι τοσο μικρη οσο φαίνεται στους χαρτες..

Η dany αμα θελει θρονο πρεπει να φτιαξει πρωτα μια φημη πισω απο το ονομα της, μια φημη που θα ακουγεται στα αυτια του westeros απο τον απλο κοσμο και οχι απο τον varys ή οποιονδιποτε διπλα απο το βασιλια... αυτο θα γινει (φανταζομαι) οταν καταφερει και ερθει πιο κοντα στη narrow sea

προς το παρων απο οτι καταλαβα παει στο yunkai ή to meereen

πραγμα που φανταζομαι θα αργησει΄

αφου κατ'εμε ο στοχος της προς το παρων ειναι να δημιουργησει ενα δυνατο ονομα στο Essos που θα της φερει πιο πολυ στρατο και υποστιριξη πραγμα που θα το καταφερει αμα παρει τη Valyria πιστευω

ενας γενικος χαρτης ολου του κοσμου του GoT:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...