Fan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Έχει δοκιμάσει κανένας να ακούει audiobook σε ταξιδάκι με αμάξι; Σκέφτομαι να το εφαρμόσω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σου αποσπά την προσοχή κατά την οδήγηση
haris_216 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 audiobook όχι. αλλά έχω δοκιμάσει σε ένα μεγάλο ταξίδι τα ραδιοφωνικά θεατρικά έργα που δημοσιεύει η ραδιοτηλεόραση σε cd και ήταν πολύ ωραία φάση. τώρα για το αν σου αποσπά την προσοχή ή όχι αυτό εξαρτάται από σένα. την προσοχή σην οδήγηση μπορεί να στην αποσπάσει και η συνομιλία με τον άνθρωπο που κάθεται δίπλα σου, η ξεσηκωτική μουσική που μπορεί να ακούς, η δήλωση ενός πολιτικού στο ριαδιόφωνο που θα σε κάνει να τα "πάρεις στο κρανίο" ή ακόμα και η χαριτωμένη δεσποινίς που θα δεις να διασχίζει την διάβαση
Mene Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ απόλυτα με τον haris_216, έχω κάνει μέχρι τώρα 2 ταξίδια ακούγοντας ραδιοφωνικό θεατρικό και ήταν και τα 2 απόλαυση! Παρότι γελάγαμε πολύ, δεν μου αποσπούσε την προσοχή. Προσωπικά με αποσπά πολύ η μουσική όταν οδηγώ, σπάνια θα βάλω, προτιμώ σε κάθε περίπτωση ομιλία. Την Παρασκευή που θα ταξιδέψω θα δοκιμάσω και τις 2 παραπάνω λύσεις (audiobook/podcast) και θα αναφέρω εκ νέου εντυπώσεις.
isay Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Έχει δοκιμάσει κανένας να ακούει audiobook σε ταξιδάκι με αμάξι; Σκέφτομαι να το εφαρμόσω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σου αποσπά την προσοχή κατά την οδήγηση Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα και χωρίς ενδοιασμούς. Αν είσαι έστω λίγο έμπειρος οδηγός, δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα προσοχής. Έχω ευχαριστηθεί όλα τα παρακάτω: Podcasts (ραδιοφωνικές εκπομπές) audiobooks (ελληνικά ή ξένα) θέατρο στο ραδιόφωνο μαθήματα ξένης γλώσσας (δεν κάνω πλάκα) ήχος απο τηλεοπτικές εκπομπές ή τηλεοπτικές σειρές σεμινάρια-διαλέξεις (ελληνική ή ξενόγλωσσα) Αν το κάνεις συνήθεια και είσαι ακουστικός τύπος θα ευχαριστιέσαι κάθε ταξίδι.
athlios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα και χωρίς ενδοιασμούς. Αν είσαι έστω λίγο έμπειρος οδηγός, δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα προσοχής. Έχω ευχαριστηθεί όλα τα παρακάτω: Podcasts (ραδιοφωνικές εκπομπές) audiobooks (ελληνικά ή ξένα) θέατρο στο ραδιόφωνο μαθήματα ξένης γλώσσας (δεν κάνω πλάκα) ήχος απο τηλεοπτικές εκπομπές ή τηλεοπτικές σειρές σεμινάρια-διαλέξεις (ελληνική ή ξενόγλωσσα) Αν το κάνεις συνήθεια και είσαι ακουστικός τύπος θα ευχαριστιέσαι κάθε ταξίδι. με έχει πιάσει νευρικό. Δοκιμάστε να ακούτε ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. http://www.youtube.com/watch?v=LL8rwfd2Ysk
isay Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 με έχει πιάσει νευρικό. athlie μιλάω για δοκιμασμένα πράγματα. Δοκίμασε τα και μόνος σου. Θέατρο χωρίς αμφισβήτηση. Ξένες γλώσσες για εκμάθηση φράσεων, δοκιμασμένο. Η σειρά της linguaphone που μαθαίνεις άλλες γλώσσες ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ειναι πολύ καλή. Δεν πας για grundstufe αλλά όταν πήγα Γερμανία συνεννοήθηκα μια χαρά για τις ανάγκες μου.
athlios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ναι οκ, μπορει αλλα μόνο στην εικόνα , λύγισαααα.
traganeus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Θέατρο????? ΜΑ ΘΕΑΤΡΟ??????? Εγώ θα τρακάρω μέσα σε 2 λεπτά, γελώντας απο το πόσο τραγικό είναι να ακούς θέατρο όταν κάνεις ταξίδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα