Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω.... Περιμένω για άλλη μια φορά η Ubisoft να με αφήσει (θετικά) με ανοιχτό το στόμα.
Στορυ επίσης μπορεί να έχει.... Εδώ είχε το GTA 5 (ανατροπές, Suspens κτλ)
Γραφικά θεωρώ ότι σίγουρα θα είναι καλά. Δεν ξέρω αν θα είναι αυτά που λένε αλλά σίγουρα θα είναι μέσα στα καλύτερα γραφικά σε Pc.

Αυτό ακριβώς, τίποτα αλλο. :P

Δημοσ.

χαχαχα εντάξει, δεν παίζεται ο τύπος! xD

Κλασικά Ινδός.. :P

Και γαμώ τα promo :D

• Like 11
Δημοσ.

BEST PROMO EVER!!!!! UBISOFT ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

Ο Ινδός πραγματικά είναι όλα τα λεφτά...

Πάντος παιδιά αν το έπερνα εγώ, θα πάταγα το BLACKOUT. Εκεί να τους δω... Θα έτρεχα σαν τρελός μετά.... εκτός και αν δεν είχανε ετοιμαστεί να ρίξουνε όλο το ρεύμα της πόλης... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος που έγραψε το άρθρο μπέρδεψε την π****** με την βούρτσα μου φαίνεται...τραγικό.... :P

Πέρα απο αυτό και υποβάθμιση να έχει γίνει που σίγουρα έχει γίνει βάση αυτά που έιδαμε στο παρελθόν πιστέυω το παιχνίδι στο γενικό overall θα είναι απο τα καλύτερα που θα βγούνε φέτος οπότε οπώς λέει και ένας φίλτατος εδω μέσα αν δεν έχουμε παρατράγουδα.. "9 και σήμερα" :P

Δημοσ.

Αααα την κακούργα την Activision! Τελικά αυτή φταίει για τα γραφικά, όχι η Ubisoft!!! Το 'ξερα! Πάντα το 'ξερα ότι η Ubisoft ήταν Activision wanna be!! Τς τς τς..

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχα ακομα γελαω και μπαινω συνεχεια σε αυτο το σαιτ μπας και το δει καποιος ανθρωπος και το διορθωσει.Εγω το εκανα ομως print screen (ο κακος ο ανθρωπος xD)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...