Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω περιμενω την 1.0 και τοτε το ξεκιναω. Με 5870 παιζεις ολα high με την το 0.8 ,mod? Και δεν κολλαει καθολου?

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω περιμενω την 1.0 και τοτε το ξεκιναω. Με 5870 παιζεις ολα high με την το 0.8 ,mod? Και δεν κολλαει καθολου?

σαφώς δυνατότερη gpu και απο αυτή του ps4 και φυσικά του xbox one.

Δημοσ.

Αρα εγω με την 560 ti  που πλεον παιζω σε 1920χ1080 αλλα η 560 ti twin fronz ii oc ειναι αρκετα πιο ισχυρη απο την 5870 λετε να αντεχει με ολα στο high?

Δημοσ.

Να πω για πλάκα ότι αν βάλω το texture details στο ultra, έχω με το ζόρι 5fps. (χωρίς το mod) lol...

Τρομερή δουλειά το mod,

Δημοσ.

παιδια το watch dogs μας διδαξε τα εξης

Η ubi εσκεμμενα εκανε το παιχνιδι βαρυ,για να τρεξει ο καθε απογοητευμενος gamer σε αγορα gpu >4gb(ισως εδω εβαλε το χερακι της και η NVIDIA).Eαν σεβοταν τους πελατες της θα ειχε βγαλει καποιο σοβαρο patch,αλλα ευτυχως την κανουν ρεζιλι modders,κανοντας το παιχνιδι "ελαφρυ" ακομα και σε ultra...

Eαν αναλογιστει κανεις οτι το ps4 εχει gpu 1.8 tflops,την στιγμη που πχ μια 660 εχεi 2,6 tflops' φανταστειτε ποσο ασχημα νιωθουν gamers με 780,η ati 290...σιγουρα εδω κατι παιζει

και παρολα αυτα το watch dogs πουλαει και συνεχιζει να πουλαει...

Προσωπικα δεν προκειται να δωσω ουτε ενα ευρω σε τετοιες εταιριες και θα σας συμβουλευα να κανετε το ιδιο...

Στηριξτε εταιρειες  που σεβονται τους PC gamers,ετσι ωστε να παρουν το μηνυμα.Στην αγορα υπαρχουν παιχνιδια που πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους(πχ το καινουριο wolfeinstein,tomb raider,witcher κ.α),ετσι ωστε να ενισχυσουμε τα pc games

• Like 15
Δημοσ.

Ε μόνο CDPR πρέπει να στηρίζουμε γιατί είναι οι μόνοι που πραγματικά σέβονται τους PC gamers.

Μέχρι που θα βγάλουνε και αυτοί πολλά παιχνίδια, θα μυριστούνε περισσότεροι κονόμα και θα κάνουνε τα ίδια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...