Oroku Saki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Θα το βαλω και εγω για πλακα οταν βγει το 1.0 mod.Iσως να εχω 10 fps.
tolisrx8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 παιδια το watch dogs μας διδαξε τα εξης Η ubi εσκεμμενα εκανε το παιχνιδι βαρυ,για να τρεξει ο καθε απογοητευμενος gamer σε αγορα gpu >4gb(ισως εδω εβαλε το χερακι της και η NVIDIA).Eαν σεβοταν τους πελατες της θα ειχε βγαλει καποιο σοβαρο patch,αλλα ευτυχως την κανουν ρεζιλι modders,κανοντας το παιχνιδι "ελαφρυ" ακομα και σε ultra... Eαν αναλογιστει κανεις οτι το ps4 εχει gpu 1.8 tflops,την στιγμη που πχ μια 660 εχεi 2,6 tflops' φανταστειτε ποσο ασχημα νιωθουν gamers με 780,η ati 290...σιγουρα εδω κατι παιζει και παρολα αυτα το watch dogs πουλαει και συνεχιζει να πουλαει... Προσωπικα δεν προκειται να δωσω ουτε ενα ευρω σε τετοιες εταιριες και θα σας συμβουλευα να κανετε το ιδιο... Στηριξτε εταιρειες που σεβονται τους PC gamers,ετσι ωστε να παρουν το μηνυμα.Στην αγορα υπαρχουν παιχνιδια που πραγματικα αξιζουν τα λεφτα τους(πχ το καινουριο wolfeinstein,tomb raider,witcher κ.α),ετσι ωστε να ενισχυσουμε τα pc games 15
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Ε μόνο CDPR πρέπει να στηρίζουμε γιατί είναι οι μόνοι που πραγματικά σέβονται τους PC gamers. 3
BigBOSS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Η GTX 660 (όχι ti) αποδίδει 1.84 tflops όχι 2.6 tflops. Η GTX 660ti αποδιδει 2.45 tflops.
VagelisDer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Και σιγά σιγά αργοπεθενει το pc gaming. Το 99% καλοφτιαγμένα πορτς απο τις ****κονσολες. Ατιμο χρήμα.... 1
Sed22 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Θα το βαλω και εγω για πλακα οταν βγει το 1.0 mod.Iσως να εχω 10 fps αμα εχεις τοσα πες το και εδω !
spartan29gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 σαφώς δυνατότερη gpu και απο αυτή του ps4 και φυσικά του xbox .
paxara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καινούριο περιεχόμενο.. http://newsletter.ubisoft.com/en-GB/2014/06/25_WD/25_WD.html
wazzaa Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ε μόνο CDPR πρέπει να στηρίζουμε γιατί είναι οι μόνοι που πραγματικά σέβονται τους PC gamers. Μέχρι που θα βγάλουνε και αυτοί πολλά παιχνίδια, θα μυριστούνε περισσότεροι κονόμα και θα κάνουνε τα ίδια....
ggramenos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ....ρε ξεκολατε που φέρατε την καταστροφη.....η μόχλευση όλων είναι το Pc gaming...πανω από ενα δις είναι οι PC gamers....και γυρο στα 260 εκατομμύρια οι κάτοχοι κονσολων....ps3,ps4,xbox360,Xbox one,Wii...κ.ο.κ...εγω ανήκω και στις δυο κατηγορίες...αλλα 9 στις 10 παίζω στο PC...και πόσοι άλλοι σαν εμένα....αντε...4 ωρουλες να σχολασουμε...
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ....ρε ξεκολατε που φέρατε την καταστροφη.....η μόχλευση όλων είναι το Pc gaming...πανω από ενα δις είναι οι PC gamers....και γυρο στα 260 εκατομμύρια οι κάτοχοι κονσολων....ps3,ps4,xbox360,Xbox one,Wii...κ.ο.κ...εγω ανήκω και στις δυο κατηγορίες...αλλα 9 στις 10 παίζω στο PC...και πόσοι άλλοι σαν εμένα....αντε...4 ωρουλες να σχολασουμε... Κοίταξε δεν φέρνω την καταστροφή αλλά εαν κρίνω από την Ubi που είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο, μου φένεται ότι τους έχει λίγο γραμμένους στα π******** της τους πάνω από ένα δις PC gamers και ασχολείται πιο πολύ με τους 260 εκ κατόχους κονσολών... Πως το εξηγείς αυτό? 1
qsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Κοίταξε δεν φέρνω την καταστροφή αλλά εαν κρίνω από την Ubi που είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο, μου φένεται ότι τους έχει λίγο γραμμένους στα π@π@ρια της τους πάνω από ένα δις PC gamers και ασχολείται πιο πολύ με τους 260 εκ κατόχους κονσολών... Πως το εξηγείς αυτό?Πολύ στο δράμα το ριξατε Πρώτα από όλα ξεχνάτε ότι η Ubisoft βγάζει τα πάντα στο pc οπότε μάλλον δεν έχει χεσμένη τη πλατφόρμα Τώρα εντάξει αν κάποιες φορές κάποιοι αμπαλοι βγάλουν και κάνα κακό port δε χάθηκε ο κόσμος Σιγά και το παιχνίδι στη τελική που κοντεύει το thread να φτάσει τις 200 σελίδες 1
MacGyver2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παρατηρειτε καποια προβληματα με το mod 0.8; Οπως δεν υπαρχει βροχη οι ανεμοι ειναι λιγο οτι να ναι... κ.α;
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πολύ στο δράμα το ριξατε Πρώτα από όλα ξεχνάτε ότι η Ubisoft βγάζει τα πάντα στο pc οπότε μάλλον δεν έχει χεσμένη τη πλατφόρμα Τώρα εντάξει αν κάποιες φορές κάποιοι αμπαλοι βγάλουν και κάνα κακό port δε χάθηκε ο κόσμος Σιγά και το παιχνίδι στη τελική που κοντεύει το thread να φτάσει τις 200 σελίδες Κανένα δράμα. Απλά γεγονότα παραθέτω. Τώρα για το "σιγά το παιχνίδι" δεν συμφωνώ καθόλου. Ήταν ένας άκρως αναμενόμενος τίτλος που περιμέναμε οι περισσότεροι να παίξουμε έπειτα από αυτά που μας είχαν δείξει στην Ε3. Και αν μάλιστα ήταν έτσι όπως μας το έδειχναν ούτε καν εσύ θα έλεγες σήμερα "σιγά το παιχνίδι". Τέσπα δεν ήρθε η καταστροφή αλλά είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα αποδόσουν τα FC4 και AC Unity. Εαν φάμε όμως και εκεί φόλα τότε θα βάλω να δω καμιά ταινία του Ξανθόπουλου για μπόλικο δράμα.
Alex21121988 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παρατηρειτε καποια προβληματα με το mod 0.8; Οπως δεν υπαρχει βροχη οι ανεμοι ειναι λιγο οτι να ναι... κ.α; Τα μονα θεματα που εχει, τα εχω δει και εγω, τα εχουν αναφερει και αλλοι σε αλλα φορουμ. ειναι καποια flickering shadows απο τα headlights οχηματων και οτι περναει ο χρονος της ημερας πιο γρηγορα απο το κανονικο. Η βροχη κανονικα υπαρχει και ο αερας κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα