naruto14 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Παιδιά αυτή η τιμή δεν είναι too good to be true? http://www.ebay.com/itm/Watch-Dogs-PC-Game-CD-Key-Watch-Dogs-Key-Uplay-Download-Code-Deal-/131254386203?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e8f5efe1b
Silverage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλά παιδιά μην τολμήσετε να αγοράσετε απο το play-asia.com. Έχουν 3 μέρες τώρα που με ταλαιπωρούν. Μου έχουν ζητήσει σκανάρισμα ταυτότητας, πιστωτικής και αφού τους τα έστειλα, τώρα μου ζητάνε να μιλήσουμε και απο το τηλέφωνο. Με πήραν 2-3 φορές αλλά είχα δουλειά και δεν το άκουσα. Τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο γιατί το Hong Kong έχει διαφορά 8 ωρίτσες. Ελπίζω να μην μου ζητήσουν να τους στείλω δείγμα dna μετά.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μετά το official patch το pc μου παίζει χάλια και έχασα και το mod του maldo. Από τα 40-50Fps πέφτει στα 15-25 χωρίς η χρήση της vram να ξεπερνάει τα 2.4GB. Συνεπώς δεν παίζεται και βλέπω να πηγαίνει στον κάδο ανακύκλωσης. Εύγε ubi.
ggramenos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μετά το official patch το pc μου παίζει χάλια και έχασα και το mod του maldo. Από τα 40-50Fps πέφτει στα 15-25 χωρίς η χρήση της vram να ξεπερνάει τα 2.4GB. Συνεπώς δεν παίζεται και βλέπω να πηγαίνει στον κάδο ανακύκλωσης. Εύγε ubi. ...κακως εκανες update με το Mod μεσα ....και λογικο είναι να εχασες το Mod αφου αντικαταστηθηκαν απο το patch..εγω πριν κανω official update εβγαλα το (unofficial|) Mod ....το θεμα είναι αν εχεις ακομη stuttering μετα το Patch....το λεω αυτό γιατι εγω μετα το Patch ειδα αφανισμο του stuttering(...κυριως στο Multiplayer)...οσο για τα FPS δεν αλλαξε κατι αλλα το παιχνιδι πλεον παιζετε χωρις τα γνωστα κολληματα και πολύ θα ηθελα να το επιβεβαιωσουν και οσοι αλλοι το δοκιμασαν ... http://news.softpedia.com/news/Latest-Watch-Dogs-Update-Aims-to-Solve-Stuttering-Issues-for-PC-Users-452771.shtml 1
Cowboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Παιδιά αυτή η τιμή δεν είναι too good to be true? http://www.ebay.com/itm/Watch-Dogs-PC-Game-CD-Key-Watch-Dogs-Key-Uplay-Download-Code-Deal-/131254386203?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e8f5efe1b Yeap, επειδη δεν ειναι τιμη αγορας αυτη, αλλα η τιμη που εχει φτασει ως τωρα η δημοπρασια. Η δημοπρασια αυτη ληγει σε 13 ωρες, αν θες παρακολουθησε την και αν η τιμη παραμενει χαμηλη χτυπα την στο τελος. Μονο σε εσενα τρεχει στα τοσα fps cowboy. Σε ολους μας εδω με τις 780/680/670/7970/r9 και σε αλλους που εχουν titan κτλ, το Game ΔΕΝ κραταει 45 fps. Δοκιμασμενο ως αηδιας σε 4 διαφορετικα high end pc που εχω δοκιμασει. Ειναι broken, επειδη παιζει ανθρωπινα σε εσενα και μπορει σε αλλον εναν, δεν μπορεις να εγγυηθεις με τιποτα οτι θα παιζει σωστα στην 8XX σειρα. Λογικα τα ιδια σκατα θα τρεχει γιατι πολυ απλα δεν ειναι θεμα vram ή gpu κτλ. Αυτα ειναι παραμμυθια της ubi για να αλλαζουμε gpu καθε χρονο γιατι θα φταινε οι ''αργες'' ή ''limited'' σε vram gpu μας. Ωραιο τυρακι αλλα δεν θα πιασει τοπο στους περισσοτερους απο εμας θελω να πιστευω. Σε ποιόν άραγε.... 4
Mitsos_The_Great Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 ...κακως εκανες update με το Mod μεσα ....και λογικο είναι να εχασες το Mod αφου αντικαταστηθηκαν απο το patch..εγω πριν κανω official update εβγαλα το (unofficial|) Mod ....το θεμα είναι αν εχεις ακομη stuttering μετα το Patch....το λεω αυτό γιατι εγω μετα το Patch ειδα αφανισμο του stuttering(...κυριως στο Multiplayer)...οσο για τα FPS δεν αλλαξε κατι αλλα το παιχνιδι πλεον παιζετε χωρις τα γνωστα κολληματα και πολύ θα ηθελα να το επιβεβαιωσουν και οσοι αλλοι το δοκιμασαν ... http://news.softpedia.com/news/Latest-Watch-Dogs-Update-Aims-to-Solve-Stuttering-Issues-for-PC-Users-452771.shtml Αφού έβγαλες το mod, πιθανών τα textures να είναι στα high και όχι ultra (γι'αυτό δεν έχεις πρόβλημα). Δοκίμασε λίγο με ultra textures και θα δεις ότι δεν παίζεται...
ggramenos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αφού έβγαλες το mod, πιθανών τα textures να είναι στα high και όχι ultra (γι'αυτό δεν έχεις πρόβλημα). Δοκίμασε λίγο με ultra textures και θα δεις ότι δεν παίζεται... ...σε High/Ultra το επαιζα και δεν εχω αλλαξει κατι(32-60 τα FPS και average 38-42 fps)...αλλα αυτο που παρατηρησα ακομη και σε Ultra/Ultra που μπορει να πεσει οντως και στα 19 fps είναι ότι το παιχνιδi τσουλάει ομαλα χωρις σπασιματα στα καρε και χωρις stuttering αλλα με μια ποιο slow κινηση λογο των χαμηλων fps ...παντος το patch οντως εκανε την διαφορα και εγω προσωπικα που το εχω περασει από κοσκινο μπορω να το επιβεβαιωσω....τωρα γιατι σε καποιους δεν δουλεψε όπως θα επρεπε....δεν είμαι σε θεση να γνωριζω..
d4ydr33m3r Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δεν με ενδιαφερει καν πλεον να δοκιμασω το official patch. Περαν της οπτικης προτιμησης στο worse mod, ακομη και αν δουλευει αψογα το επισημο, μονο και μονο επειδη το εβγαλαν μολις ολοκληρωθηκε η εκδοση απο την mod community και εβαλε το χερι του και ο Maldo, σημαινει οτι επιτηδες τοσο καιρο δεν το εβγαζαν. Τωρα που ξεβρακωθηκαν σκεφτηκαν δεν μας περνει αλλο για μαρκετινιστικες φιφες και το εβγαλαν. Λιγο το αστειο optimization, λιγο ο ντορος με τα σχολια στον κωδικα, λιγο το αναιτιο και αισχρο memory allocation για υποστηριξη των gpus με περισσοτερη μνημη (να εβλεπα κατι τρομερο σε textures να πω χιλιες φορες ναι αλλα αυτο το πραγμα;; ) και τωρα εντελως τυχαια βγαινει official patch που διορθωνει την κατασταση (κοιτα συγχρονισμος ε; ) καταλαβαινεις τι κοροιδια παιζει.. Η Nubi δεν δικαιουται τα λεφτα μου και δεν θα επιβραβευτει για αυτο το παιχνιδι. Απο την αλλη βλεπεις FC4 και λες μεχρι και pre order κανω παραβλεποντας τις αρχες μου..
Mitsos_The_Great Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καθώς έπαιζα το παιχνίδι στο άλλο monitor είχα το gpu tweak και gpu-z και πρόσεξα ότι η χρήση της μνήμης έφτασε τα 3.141MB ενώ η κάρτα έχει 3048MB. Πως γίνεται αυτό;
aetos1988 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καθώς έπαιζα το παιχνίδι στο άλλο monitor είχα το gpu tweak και gpu-z και πρόσεξα ότι η χρήση της μνήμης έφτασε τα 3.141MB ενώ η κάρτα έχει 3048MB. Πως γίνεται αυτό; 3072MB για την ακρίβεια . Αναφέρεται στην δυναμική μνήμη δηλαδή μπορεί να χρησιμοποίησε από αλλού επειδή της κάρτας εξαντλήθηκε . Εγώ αυτό κατάλαβα
Mitsos_The_Great Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 3072MB για την ακρίβεια . Αναφέρεται στην δυναμική μνήμη δηλαδή μπορεί να χρησιμοποίησε από αλλού επειδή της κάρτας εξαντλήθηκε . Εγώ αυτό κατάλαβα Ναι σωστά, 3072... Από που αλλού να χρησιμοποίησε; RAM λογικα;
aetos1988 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ναι σωστά, 3072... Από που αλλού να χρησιμοποίησε; RAM λογικα; Μάλλον ναι . Παρατήρησες lagαρίσματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ;
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μάλλον ναι . Παρατήρησες lagαρίσματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ; Νομίζω ένα μικρό drop στα fps το παρατήρησα για κλάσματα δευτερολέπτου.
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 πρέπει να το "ρυθμίσεις" έτσι ώστε να είσαι στα 2800 (2700-2900 max) περίπου όλη την ώρα, να μη φλερτάρεις πολύ με τα 3GB, διαφορετικά θα φας το framedrop σου βέβαια με το συγκεκριμένο παιχνίδι δε ξέρεις από πού θα σκάσει η κεραμίδα, αλλά σε γενικές γραμμές όσο δε γεμίζεις τη μνήμη ανεβάζοντας settings είσαι οκ
euxoulhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ακομα με αυτο ασχολειστε; :/ φτιαξανε τα πραγματα ή ακομα τραβιεστε με τις λαλακιες της nubisoft?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα