Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys, παίζει κανείς το Watch Dogs να πάμε online; To online decryption έχει πολύ πλάκα και το διασκέδασα. Δεν θα με χάλαγε και λίγη παρέα!

Επίσης ήθελα να προσθαίσω. Πλέον το παιχνίδι, παίζει απόλυτα σωστά. Είμαι με όλα ultra, ΑΑ temporal smaa και vsync 1 με G1 πάω 48-60fps. Χωρίς το TheWorse. Για κάποιο λόγο όταν βάζεις το mod, το vsync δεν λειτουργεί σωστά και ακόμα το vsync 1 σε πάει στα 30 fps.

με ambient occlusion MHBAO / HBAO + High ?

με vsync, στο νύχτα - μερα κ βροχη το frame drop δεν ειναι μονο 12....ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ με ultra....

4790k @4.6 + 16gb ram + 980 oc - το πισι της δοκιμης με 1080p, σε τρελή οδήγηση κάπου σκαλώνει....

χωρίς vsync....από 100+ έως 30 fps παίζω....χωρίς κανενα σκαλωμα που να ενοχλεί όπως παραπάνω...κ χαλαρο tearing...

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με vsync, στο νύχτα - μερα κ βροχη το frame drop δεν ειναι μονο 12....ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ με ultra....

4790k @4.6 + 16gb ram + 980 oc - το πισι της δοκιμης με 1080p, σε τρελή οδήγηση κάπου σκαλώνει....

χωρίς vsync....από 100+ έως 30 fps παίζω....χωρίς κανενα σκαλωμα που να ενοχλεί όπως παραπάνω...κ χαλαρο tearing...

Δεν τα είπαμε και μερικές σελίδες πριν? Παρόμοια αποτελέσματα εχω κ εγώ με τον MSSB.

Φταίει ότι έχεις παλιά έκδοση του παιχνιδιού...

Δημοσ.

Δεν τα είπαμε και μερικές σελίδες πριν? Παρόμοια αποτελέσματα εχω κ εγώ με τον MSSB.

Φταίει ότι έχεις παλιά έκδοση του παιχνιδιού...

το αγόρασα για το γαμώτο. τελευταία έκδοση έχω.

Δημοσ.

Δες αυτό. Δεν μπόρεσα να γράψω βίντεο γιατί τώρα δεν έχω τα κατάλληλα προγράμματα. Είμαι με fraps και κάνω το benchmark του που έχει.

http://www36.zippyshare.com/v/xozDfu4O/file.html

Κατέβασε αυτό, είναι ένα rar και μέσα έχει 3 αρχεία. Ένα txt και 2 αρχεία csv που ανοίγουν με Excel.

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις μου. Το test κράτησε 5 λεπτά, μέρα γρήγορη οδήγηση μέσα στη πόλη και εκτός.. με ένα Steam Pipe  που ανατίναξα και πέρασα από μέσα και μερικές σαβούρντες που έφαγα με μηχανή.

Watch_Dogs_2015_03_04_23_05_56_45.png

Watch_Dogs_2015_03_04_23_05_59_17.png

Btw, εκείνο το πρόγραμμα που φαίνεται η cpu/gpu και fps. Ένα γνωστό που το  βλέπω παντού, δεν θυμάμαι πως λέγετε ρε γαμώτο.

Δημοσ.

έχουμε διαφορά στο οτι εγώ έχω motion blur + depth of field ON...

ακόμη μίλησα για τις εναλλαγές μέρας/νύχτας + βροχή...

τεσπα, εγώ βρήκα την υγεία μου με vsync off + 4x MSAA + ultra...

είναι σχεδόν ανύπαρκτο το tearing + απο σκαλωματα σχεδον τιποτα...

(είχα κατεβάσει και σε high τις ρυθμίσεις αλλά με vsync + οποιοδήποτε ΑΑ είχα θέμα -εκτός του SMAA)

Δημοσ.

Καλά κοίτα, εμένα έτσι και αλλιώς δεν μου αρέσει το blur αλλά ούτε και το DoF επίσης, ανοιχτό. Θέλω να βλέπω όσο ποιο μακρυά μπορώ :Ρ Αν και νομίζω, το blur δίνει fps και δεν παίρνει. Anyway, όταν μπορέσω θα γράψω βίντεο, θα κόψω - ράψω λίγο από μέρα, λίγο από νύχτα και θα δω τι θα βγει.
Πάντως είναι περίεργο να σου φτάνει μέχρι και 30 fps! Εμένα μου πάει στα 18 fps για 1 sec μόνο όταν εμφανίζεται το σηματάκι του "saving". Αν και πιστεύω και αυτό είναι ότι το τρέχω σε μηχανικό δίσκο.

Δημοσ.

χωρις dof + mot blur, ανεβηκα 10 fps M.O....κ βασικα δεν κανει σπασιματα στις εναλλαγες...

thnxxxxxx

Άμα πιστεύεις ότι τα μάτια σου θα το αντέξουν, βγάλε και ότι mod έχεις βάλει και βάλε vsync στο 1. Νομίζω δεν θα έχεις θέμα ξανά.

BTW, άμα παίξεις, κάνε με add να πάμε online να hack-έψουμε κανένα.

Δημοσ.

πηρα το season pass που το εχει προσφορα σημερα, αλλα εχω το theworse mod, πρεπει να σβησω το game και install απο την αρχη για να παιξω με τα dlc?

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη που ανασταίνω αυτό το παλιό θρεντ από ένα ξεχασμένο παιχνίδι. Μια ερώτηση. Στη uplay εφαρμογή στο κινητό μου βγάζει στα games στη βιβλιοθήκη και το συγκεκριμένο ενώ δεν το έχω αγοράσει ποτέ.. Τι παίζει; Δώρο μου το έκαναν; Έχει και uplay progress 9% λέει ότι συμπλήρωσα 1/7 actions..

post-98468-0-61084000-1456851552_thumb.png

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι πανέμορφο ακόμα και χωρίς τα mods. Βασικά, δεν χρειάζεται να περιμένεις τόσο. Νομίζω ότι με τα patches έχει βελτιωθεί πολύ! :)

btw, το βίντεο είναι πολύ φευγάτο... εκεί με τη στολή του μηχανόβιου και το beat να βαράει.. με έφτιαξε! xD

Δεν το βαριέμαι ποτέ αυτό το παιχνίδι όσες φορές και αν το τερματίσω!!! *.*

Δημοσ.

Ήταν πολύ καλό σαν παιχνίδι αλλά το downgrade και τα performance issues που είχε το έριξαν αρκετά. Για να δούμε τώρα στην Ε3 το Watch_Dogs 2 τι θα λέει, αν και μετά το downgrade του πρώτου, άλλο παιχνίδι θα δούμε στην Ε3, άλλο όταν βγει..

Δημοσ.

Ελπίζω μόνο μην ανακοινωθεί φέτος και το πάρουμε στα χέρια μας 3 χρόνια μετά.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...