ggramenos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ....ενημερωτικα το παιχνιδι είναι διαθεσιμο στο Origin (....Mexico) από οπου το πηρα και εγω...γιατι οι τιμες στο allcdkey πηγανε στο θεο.. Βλέπω πως τρέχει στο Ps4..Αν είχα Ps4 θα το έπαιρνα εκεί..Ήμαρτον, το παραμικρό δεν κάνει στο δρόμο με αμάξι και στο PC ακόμα και με TItan έχουν κολλήματα κάποιοι.. Ναι, λόγω MOBA/MMORPG.Γιατί στα υπόλοιπα..Στο Titanfall το PC ένα 2%..Όταν το One είχε το 50% και το 360 το 48%. επειδή το εχω το Titanfall και είναι τιγκα κάθε φορα που το παιζω...ολες τις ωρες....το 2%...αν είναι ετσι...σε τη αριθμο μεταφράζετε σε σχεση με το Xboxone/xbox 360??
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω, αλλά ας μην συνεχίσουμε αυτή τη κουβέντα εδώ γιατί θα ξεφύγουμε.Σημασία έχει ότι στις κονσόλες πουλάνε πολύ περισσότερο αυτά τα παιχνίδια. 1
Darth Revan Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δειτε εδώ fps...απορω πως εβγαλε με απλη 270 44fps ultra 1080p....fxaa βεβαια αλλά και πάλι... http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2014/05/26/watch-dogs-pc-benchmark-results-multiple-amd-and-nvidia-cards-tested/
mathsrule Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δειτε εδώ fps...απορω πως εβγαλε με απλη 270 44fps ultra 1080p....fxaa βεβαια αλλά και πάλι... [link=http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2014/05/26/watch-dogs-pc-benchmark-results-multiple-amd-and-nvidia-cards-tested/][/link] R9 270 OC = R9 270X
aekoupoli Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 παιζει κ με ΜSAA 2x με τα ιδια frames.εντυπωση μου κανει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δειτε εδώ fps...απορω πως εβγαλε με απλη 270 44fps ultra 1080p....fxaa βεβαια αλλά και πάλι... http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2014/05/26/watch-dogs-pc-benchmark-results-multiple-amd-and-nvidia-cards-tested/ Πως bench-αρε, κοίταγε τον ουρανό ; Γιατί Ultra textures με 2GB κάρτα απλά τα ξεχνάς.
wazzaa Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πως bench-αρε, κοίταγε τον ουρανό ; Γιατί Ultra textures με 2GB κάρτα απλά τα ξεχνάς. Γιατί το λες αυτό ρε? Δεν μπορεί να παίξει στα Ultra? Πρέπει να κοιτάει τον ουρανό?? Υπάρχει και η γη.... Ήμαρτον ποια όλοι εδώ.... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Πάντος πέρα της πλάκας,συμφωνώ. Παρα είναι καλά για να είναι αληθινά..... Έχουμε νέα για το πότε θα γίνει release κανένα άλλο patch για το Watch dogs? Επίσης πότε θα βγει η κανονική έκδοση τον Drivers της AMD??? Όχι η beta που βγήκανε προχτες.....
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Θα συμφωνησω απολυτα με psychο, μερικοι δεν τα βλεπουν τα κολληματα.Εδω φιλαρακι μ που παιζει το watch dogs μ λεγε οτι του παιζει καλα στα high, πηγα εκει και μετραγα τα καρε... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ε ναι και μετά αυτοί έρχονται εδώ και μας λένε ότι πάει σφαίρα και αναρωτιόμαστε μήπως τα PC μας είναι για πέταμα.. 2
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ps:Την νυχτα ειναι που το game ειναι αδυνατο να οδηγησεις.Πολυ κολλημα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ισχύει, το βράδυ είναι χειρότερα τα πράγματα..
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αχ και εκει που ελεγα να το παρω στο pc να ερχοταν και φτηνοτερα, ηρθαν ετσι τα πραγματα που θα τα δωσω για να το παρω στο ps4.Ας ειναι χαμηλοτερη αναλυση και ποιοτητα.Με απογοητευσε που γινεται αυτο το πραγμα στο pc.Ξεγελαστηκα και νομιζα οτι ειναι κομπλε μεχρι που επαιξα καμια ωρα,με πηρε η νυχτα στο παιχνιδι και εκει επεσε κλαμα...
ggramenos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Θα συμφωνησω απολυτα με psychο, μερικοι δεν τα βλεπουν τα κολληματα.Εδω φιλαρακι μ που παιζει το watch dogs μ λεγε οτι του παιζει καλα στα high, πηγα εκει και μετραγα τα καρε... ....παιδια δεν εχω διαθεση ουτε να παραπληροφορισω ουτε είμαι κανενας...πιτσιρικας να μην ξερω τη λεω και τη βλεπω....εχω ζησει και εποχές του Amstard 6128....εγω εκανα μια συγκριση και οι διαφορες που εχω είναι τεράστιες ...τα κοληματα που ειχα δεν ηταν....της καρτας ...και το καταλαβα από την πρωτη στιγμη και επιβεβεωθηκαν σημερα ...αυτό ειδα αυτό ειπα για να βοηθησω οσο μπορω...
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δηλαδή με την σπασμένη έκδοση είχες κολλήματα ενώ με την retail όχι ; Αν αλήθευε αυτό θα είχε γίνει χαμός και στα υπόλοιπα φόρουμ.
ggramenos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δηλαδή με την σπασμένη έκδοση είχες κολλήματα ενώ με την retail όχι ; Αν αλήθευε αυτό θα είχε γίνει χαμός και στα υπόλοιπα φόρουμ. ....αυτό προσπαθω να πω....και δεν είναι η πρωτη φορα...το ιδιο μου ειχε γινει και με το Crysis 3....ασε που στο WD o χαρακτηρας μερικες φορες εμπαινε σε αυτοματο πιλοτο και πυροβολουσε μονος του ...και αλλα κουλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα