Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν ήταν παίκτης τελικά (nickname: Get_Hacked), αλλά λέω να κοιτάξω πίσω μου και είχα αμάξι να με ακολουθεί και να σταματάει σε μια "safe" απόσταση όταν φρέναρα. Τελικά έκατσα σε ένα φανάρι, ήρθε αρκετά κοντά και βγήκα και τον έκανα profile. Χτύπησε πίσω με την όπισθεν και του φόρεσα μια με το silenced πιστόλι (Ha! Που λέγαμε για aim) στο κεφάλι. Βασικά με τέτοιο όνομα (όπως ο 2xTap του tutorial), μάλλον ΑΙ ήταν. Όπως και να έχει προσέχτε την πλάτη σας.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μόνο σε Medium textures και Ultra όλα τα άλλα μπορώ να παίξω καλύτερα. Σε High πολλά κολλήματα ρε γαμώτο. Με Format στο PC & εγκατάσταση των Beta Drivers (14.6) πήρα 10 FPS επιπλέον θα έλεγα αλλά τι να τα κάνω όταν ακόμα και στα Medium textures υπάρχουν κολληματάκια; Παρατήρησα ότι τα κάνει και σε κλειστους χώρους. Έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται σωστή διαχείρηση της VRAM. Δώσε ρε γ*&^&*νη Ubisoft κανένα Patch να ευχαριστηθούμε το Game και εμείς...
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Χμμμ. Το ιδιο παρατηρω και εγω.. Sooooo?? Ας πουμε cpu? Δεν ειδα τεραστια διαφορα ειτε με oc 4.8 ειτε με στοκ... Χμμ Δεν είδες το benchmark που πόσταρα κάποιες σελίδες πιο πίσω ; Όσο βγάζει ένας i5, βγάζει και ένας i7, καμία διαφορά και κανένα bottleneck.Έχεις και 'συ κολλήματα με 290 ; Για όσους δεν το είδαν, αυτά τα περί 9000-10000 passmark ήταν καθαρά marketing.. 2
spartan29gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σε εμενα μου τα παιζει ολα στο high!!αλλα παρατηρω ενα ελαφρυ tearing που και που σε μερικα σημεια.Κατα τα αλλα τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι συμπαθητικα αλλα οχι σε next gen επιπεδο.
johnnyman Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εδω ειναι μερικες προχειρες photos που τραβηξα πριν λιγο απο το gta iv full modded με ενα απο τα εκατονταδες enb που κυκλοφορουν.σε συγκριση με το watch dogs για μενα τουλαχιστον ειναι μακραν καλυτερο + οτι τρεχει πολυ καλυτερα!sorry αμα βγαινω offtopic.! επισης μια συγκριση με τον gta v αυτη τη φορα σε ενα video που βρηκα!! https://www.youtube.com/watch?v=RGDstwQccOU#t=15 και εδω συγκριση απο το build της E3 2012 με το watch dogs ps4! https://www.youtube.com/watch?v=dDQem9-ghc4#t=37 εδω ειναι Ε3 2012 vs 2014 PC
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 χαχαχαχα δεν υπαρχει..Αυτη ειναι αστυνομια!Ειδες τι κανει για να σε πιασει..Ελπιζω να χτυπησαν εισιτηριο.xD 1
wazzaa Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Κάτι άλλο. Το msi afterburner για κάποιον περίεργο λόγο δεν μου εμφανίζει το OSD όταν τρέχει το Watch Dogs (άλλο κουλό κι αυτό) και δεν μπορώ να ξέρω gpu usage. Ναι φίλε. Συμβαίνει σε όλους (και σε εμένα). ΤΟ Msi afterburner με ποιό πρόγραμμα το συνδιάζεις? Πάντος απότι έγραψε και ένα παλικάρι κάτι σελίδες πίσω, δεν έχει βγει έκδοση για 64bit παιχνίδιού.... Αυτός είναι ο λόγους που δεν σου εμφανίζει τίποτα..... Ποια έκδοση έχεις? την 2.3.1 ή την 3.0.0??
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Άμα ρίξετε τα graphs το stuttering φεύγει ή υπάρχει whatever the setting?!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν είναι κάτι που τον πίνει άγρια, είναι το Uplay. Πάλι κάτω είναι που το τσέκαρα.
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Άμα ρίξετε τα graphs το stuttering φεύγει ή υπάρχει whatever the setting?! Αν θελεις να φυγει τελειως το stuttering, ας πω την δικη μου περιπτωση με τις καρτες της υπογραφης μου Στα high textures χωρις v sync και τα settings ολα στο ultra, εκτος shadows και shaders που τα εβαλα στο medium.Εκει οντως τρεχει νερο. Αλλα ελεος εχω gtx 680 sli,δεχομαι το θεμα vram, ειδικα με τα textures αλλα τα υπολοιπα settings θα πρεπε να ηταν στο ultra και να τρεχει νερο με καρφωμενο 60αρι
Darth Revan Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βγήκαν και από την AMD οι 14.6 beta... http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx?cmpid=social24760556 1
cpttony Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βγήκαν και από την AMD οι 14.6 beta... http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx?cmpid=social24760556 Το εκγατεστησα, αλλα δεν βλεπω διαφορα στο fps?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα