Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 χαχαχαχα δεν υπαρχει..Αυτη ειναι αστυνομια!Ειδες τι κανει για να σε πιασει..Ελπιζω να χτυπησαν εισιτηριο.xD 1
wazzaa Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Κάτι άλλο. Το msi afterburner για κάποιον περίεργο λόγο δεν μου εμφανίζει το OSD όταν τρέχει το Watch Dogs (άλλο κουλό κι αυτό) και δεν μπορώ να ξέρω gpu usage. Ναι φίλε. Συμβαίνει σε όλους (και σε εμένα). ΤΟ Msi afterburner με ποιό πρόγραμμα το συνδιάζεις? Πάντος απότι έγραψε και ένα παλικάρι κάτι σελίδες πίσω, δεν έχει βγει έκδοση για 64bit παιχνίδιού.... Αυτός είναι ο λόγους που δεν σου εμφανίζει τίποτα..... Ποια έκδοση έχεις? την 2.3.1 ή την 3.0.0??
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Άμα ρίξετε τα graphs το stuttering φεύγει ή υπάρχει whatever the setting?!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αν είναι κάτι που τον πίνει άγρια, είναι το Uplay. Πάλι κάτω είναι που το τσέκαρα.
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Άμα ρίξετε τα graphs το stuttering φεύγει ή υπάρχει whatever the setting?! Αν θελεις να φυγει τελειως το stuttering, ας πω την δικη μου περιπτωση με τις καρτες της υπογραφης μου Στα high textures χωρις v sync και τα settings ολα στο ultra, εκτος shadows και shaders που τα εβαλα στο medium.Εκει οντως τρεχει νερο. Αλλα ελεος εχω gtx 680 sli,δεχομαι το θεμα vram, ειδικα με τα textures αλλα τα υπολοιπα settings θα πρεπε να ηταν στο ultra και να τρεχει νερο με καρφωμενο 60αρι
Darth Revan Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βγήκαν και από την AMD οι 14.6 beta... http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx?cmpid=social24760556 1
cpttony Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Βγήκαν και από την AMD οι 14.6 beta... http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx?cmpid=social24760556 Το εκγατεστησα, αλλα δεν βλεπω διαφορα στο fps?!
D.Luffy Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ναι φίλε. Συμβαίνει σε όλους (και σε εμένα). ΤΟ Msi afterburner με ποιό πρόγραμμα το συνδιάζεις? Πάντος απότι έγραψε και ένα παλικάρι κάτι σελίδες πίσω, δεν έχει βγει έκδοση για 64bit παιχνίδιού.... Αυτός είναι ο λόγους που δεν σου εμφανίζει τίποτα..... Ποια έκδοση έχεις? την 2.3.1 ή την 3.0.0?? Δεν ήξερα ότι το afterburner δεν τρέχει με x64 παιχνίδια. Θα ελέγξω παρ'όλα αυτά ποια έκδοση έχω μετά τη δουλειά. Τώρα που το λες όμως σκέφτομαι ότι κανένα παιχνίδι δεν μου έτρεξε ποτέ ικανοποιητικά σε 64bit mode. Τελευταίο ήταν το Battlefield 4 που από προεπιλογή έτρεχε σε 64bit και μου δημιουργούσε προβλήματα με stuttering (όχι στο βαθμό του WD βέβαια). Μόλις άλλαξα όμως σε 32bit μέσω origin το παιχνίδι έγινε butter smooth. Τώρα διαβάζω ότι και τα μικρά θεματάκια του Wolfenstein λύνονται εαν το τρέξεις σε 32bit mode... Λέτε να ισχύει το ίδιο εδώ? Μπορούμε να το τρέξουμε σε 32bit mode?
wazzaa Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν έχει βγει για 32 bit .... Απόσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον.Το Afterburner σου δούλευε όταν έπαιζες παιχνίδια σε 64 bit? Αν, ναι. Τότε ίσως να φταίει κάτι άλλο. Εγώ δεν το έχω το watch dogs προς το παρόν για αυτό και δεν ξέρω άμα δουλεύει η τελευταία έκδοση που έβαλα.....
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Έκαναν sticky thread που μιλάει για stuttering σε GTX690, οπότε ίσως να υπάρχει μια ελπίδα..Για το 64bit που μιλάτε, υπάρχει το RTSS BETA με 64bit support. Stuttering, gtx690, unplayable
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 lol από low σε ultra 8 fps διαφορα υπάρχουν μερικά τρισάθλια textures όπως στο γρασίδι...το driving δεν μου άρεσε καθόλου, το aiming και navigating menus με mouse απλά lol, το gameplay καλο είναι αλλα δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς έτσι το game, patch οπωσδήποτε.
D.Luffy Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν έχει βγει για 32 bit .... Απόσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον. Το Afterburner σου δούλευε όταν έπαιζες παιχνίδια σε 64 bit? Αν, ναι. Τότε ίσως να φταίει κάτι άλλο. Εγώ δεν το έχω το watch dogs προς το παρόν για αυτό και δεν ξέρω άμα δουλεύει η τελευταία έκδοση που έβαλα..... Να σου πω δεν πολυτρέχω το afterburner εκτός και αν θέλω να ελέξγω fps και usage από περιέργια (σπάνια). Οπότε μπορεί απλώς να μην έτυχε να το δοκιμάσω ποτέ με x64 παιχνίδι. Στο BF4 υπήρχε η επιλογή για 32bit αλλά ήταν μέσα στο origin και όχι στα settings του παιχνιδιού. Στο Wolf επίσης λένε ότι πρέπει να κάνεις rename το εκτελέσιμο σε 32bit. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται ξεχωριστές εκδόσεις για 32bit και 64bit. Και το πρώτο Crysis είχα διαβάσει κάπου ότι απλά με μερικές σειρές κώδικα το έκαναν να τρέχει και σε 64bit. Τίποτα το εξωτικό ή special.
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Eγω προσωπικα το εκανα unistall, δεν ασχολουμαι αλλο με την pc εκδοση, αν καποια στιγμη βρεθει λυση, το βλεπουμε, θα περιμενω να το παρω μαλλον με ενα φιλαρακι μισο- μισο για ps4 να τελειωνουμε.Απο την ubi δεν περιμενω λυση, οι ανθρωποι μας γραφουν κανονικοτατα, να περιμενετε και patch με physx... εκει να δεις γελιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα