Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

To Afterburner σίγουρα δεν λειτουργεί (εγώ τουλάχιστον που χρησιμοποιώ για video recording) με x64 εφαρμογές και απ' όσο θυμάμαι είχε πει και ο creator ότι δεν θα υποστηρίζει στο μέλλον. Εκτός αν θυμάμαι λάθος.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τελευταία έκδοση RTSS είναι η 6.1.1 που έρχεται μαζί με την τελευταία έκδοση MSI Afterburner 3.0.0.Μπορείς να δεις κανονικότατα τα fps/vram και ότι άλλο και σε 64bit παιχνίδια.

Download

• Like 1
Δημοσ.

5) Assassin's Creed 4

προσωπικά διαφωνώ με το black flag (για να πάω και κόντρα στο ρεύμα :P

σίγουρα είχε θέματα, αλλά για τα γραφικά του ήταν αρκετά λογικά βαρύ και εν τέλει μπορούσες να το παίξεις πειράζοντας τα settings σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και να το ευχαριστηθείς

αν εξαιρέσεις την ώρα που ήθελες αρχικά να το σετάρεις, μετά δε σε απασχολούσε καθόλου και απλά ευχαριστιόσουν το παιχνίδι 

Δημοσ.

Το RTSS που το βρίσκουμε;

Όταν κάνεις install το MSI Afterburner σου βάζει και το RTSS, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις install μόνο το RTSS.Αν δεν θες το Afterburner, τα περνάς και τα δύο και μετά κάνεις απλά uninstall το Afterburner.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά διαφωνώ με το black flag (για να πάω και κόντρα στο ρεύμα :P

σίγουρα είχε θέματα, αλλά για τα γραφικά του ήταν αρκετά λογικά βαρύ και εν τέλει μπορούσες να το παίξεις πειράζοντας τα settings σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και να το ευχαριστηθείς

αν εξαιρέσεις την ώρα που ήθελες αρχικά να το σετάρεις, μετά δε σε απασχολούσε καθόλου και απλά ευχαριστιόσουν το παιχνίδι 

Η αλήθεια είναι ότι με τους drivers και τα patches που ήρθαν αργότερα διορθώθηκε πάρα πολύ. Στο launch όμως είχε σοβαρά προβλήματα με nvidia. Βέβαια εδώ μπορεί να φταίει και η ίδια η nvidia..  <_<  

Το θέμα είναι τουλάχιστον τα οποιαδήποτε προβλήματα να λύνονται αργότερα και μάλιστα μέσα σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο. Πάντως το arkham city νομίζω ήταν ένας από τους τίτλους που τον παράτησαν στη μοίρα του. 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι με τους drivers και τα patches που ήρθαν αργότερα διορθώθηκε πάρα πολύ. Στο launch όμως είχε σοβαρά προβλήματα με nvidia. Βέβαια εδώ μπορεί να φταίει και η ίδια η nvidia..  <_<  

Το θέμα είναι τουλάχιστον τα οποιαδήποτε προβλήματα να λύνονται αργότερα και μάλιστα μέσα σε ένα λογικό χρονικό πλαίσιο. Πάντως το arkham city νομίζω ήταν ένας από τους τίτλους που τον παράτησαν στη μοίρα του. 

Το ac 4 ηταν κομπλε μεχρι που εβαλαν τα physx.Koλλαγε το συμπαν και εβλεπες frame drops μεχρι και στο τρειλερ, που τοσο περιφανα διαφημιζε η nvidia.Με το arkham city δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα, επαιζε αψογα με ολα στο τερμα και physx 

Δημοσ.

Όταν πετούσες στην πόλη σου έκανε κολλήματα?

Tιποτα απολυτως και για να ειμαι συγκεκριμενος, επειδη ειμαι ψειρας σε αυτα τα θεματα, το μονο frame drop που παρατηρησα σε batman παιχνιδι ηταν στο origin οταν ενεργοποιουσα τα ηλεκτρικα γαντια και ο καπνος που εβγαινε απο αυτα λογω των pshysx μου τα εριχνε λιγο τα frames.Aυτο και τιποτα αλλο.Ισως το sli να με βοηθησε αρκετα.

Δημοσ.

Ναι στον ssd το ειχα βαλει τοτε.Δεν μου λες,εσυ το watch dogs το εχεις αυθεντικο στο pc ετσι?Οντως παιζει διαφορα αποδοσης με το σπασμενο ή ειναι παραμυθια ολα αυτα?Αν θυμαμαι καλα και εσυ εχεις θεμα με 2 780 αν εχει τον θεο της η ubi.

Δημοσ.

Για το 64bit που μιλάτε, υπάρχει το RTSS BETA με 64bit support.

Stuttering, gtx690, unplayable

Ποια έκδοση ξέρεις? Εγώ έχω την 6.1.1 και απο τις ρυθμίσεις μου δίνει την επιλογή "Enable 64-bit applications support service"

Αυτό είναι σωστά? Αν όχι, θα ήθελα να με ενημερώσεις για ποιά έκδοση μιλάς ώστε να την βρώ.

Ευχαριστώ

Edit: τώρα είδα την απαντησή σου. Εντάξει. ΆΡα σε εμένα θα δουλεύει μια χαρά τώρα. Αυτή την έκδοση έχω.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα ποτέ την έκδοση του θείου. Ειδικά μετά τα προβλήματα που διάβαζα από άλλους στην αρχή είπα να κάνω υπομονή μην τυχόν χαλάσω την εμπειρία τσάμπα αλλά απ' ότι φένεται και το αυθεντικό τα ίδια σκατά είναι προς το παρόν. 

ΥΓ:

Όσο αναφορά το sli χθες το βράδυ δοκίμασα για λίγο σε single performance mode και... πάλι είχα 60fps με stuttering του κερατά. Το γεγονός όμως ότι είχα πάλι 60fps σημαίνει ότι μία 780ti είναι παραπάνω από αρκετή και το sli με αυτή την κάρτα δεν είναι απαραίτητο γι αυτό το παιχνίδι.

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα ποτέ την έκδοση του θείου. Ειδικά μετά τα προβλήματα που διάβαζα από άλλους στην αρχή είπα να κάνω υπομονή μην τυχόν χαλάσω την εμπειρία τσάμπα αλλά απ' ότι φένεται και το αυθεντικό τα ίδια σκατά είναι προς το παρόν. 

Kαταλαβα...Κριμα γιατι το παιχνιδι μου αρεσει αρκετα..

Δημοσ.

To Link τις Ubisoft είναι απίστευτο. Σε λιγότερο απο 10 ώρες έχει γεμίσει 4 σελίδες με άτομα που γράφουνε τα χαρακτηριστικά των pc τους......
Μια πρόβλεψη από εμένα..... Σε 7 μέρες θα το έχουνε λύσει το θέμα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...