Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου κανει για εταιρεια που ιδρωνει το αυτι της, αφου πουλαει στις κονσολες στα @@ τους για το pc...Πρωτη φορα θα ειναι?..

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φτάσαμε σε σημείο να θεωρούμε τα 2GB VRAM λίγα με αυτό το παιχνίδι... Τι να πω... :P

Kαι οι αλλοι που εχουν titan με 6 gb vram δεν παιζουν καλα.Εχει γινει ηδη χαμος στο site της ubi με τους αγανακτισμενους gamers που εχουν 3000 πυργο, τα εσκασαν και αγορασαν και το παιχνιδι και δεν τους παιζει καλα το ρημαδι..

• Like 2
Δημοσ.

το αυθεντικο και του θείου παιζουνε το ιδιο; αν ξερει κάποιος ας απαντησει..

Δημοσ.

ακομα θυμαμαι στο ac 3 που οταν πηγαινες στην πρωτη πολη την βοστωνη λυγιζε το pc!!χαχαχαχαχα!!ubisoft ειναι αυτη,τι να πεις!!

Δημοσ.

Nai stop asking for the love of god!

Το game σε μερικά σημεία είναι unplayable τελικά πέφτουν πολύ τα fps, βουτιά κάνουν θα έλεγα, στην άκρη και βλέπουμε.

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται και δεν το έχουν μάθει, έχει βγει Rivatuner Statistics Server (RTSS) με 64bit OSD και μπορούμε τώρα και σε 64bit games να βλέπουμε θερμοκρασίες cpu,gpu και ότι άλλο θέλει κανείς σε συνδυασμό με το HWinfo.

Είδα κάποια tutorials, αλλα δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Καμμιά ιδέα;

Ακυρο το βρηκα.

Δημοσ.

Kαι οι αλλοι που εχουν titan με 6 gb vram δεν παιζουν καλα.Εχει γινει ηδη χαμος στο site της ubi με τους αγανακτισμενους gamers που εχουν 3000 πυργο, τα εσκασαν και αγορασαν και το παιχνιδι και δεν τους παιζει καλα το ρημαδι..

Κάτι έχει πάρει το μάτι μου... Απαράδεκτο. Λογικά με τόσο κράξιμο που έφαγαν κάτι θα κάνουν. Ακόμα και στα Medium textures αρχίζουν τα κολλήματα όταν νυχτώνει.

Το ίδιο παίζουν (Reloaded Version).

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν έχει θέματα η σύνδεσή μου σήμερα, θα κάνω πάλι streaming το απόγευμα.

Νομίζω πάντως ότι το disablepagefilechecker (πώς λέγεται) shortcut command θα βοήθαγε να έμπαινε και στην κανονική έκδοση.

Edit:

(not mine)

--------------------------------------------------

About shooting from the car. :P

LU56zv3.png

---------------------------------------------------

Focus time

http://gfycat.com/ThornyBruisedIndusriverdolphin

Δημοσ.

Αν δεν έχει θέματα η σύνδεσή μου σήμερα, θα κάνω πάλι streaming το απόγευμα.

Νομίζω πάντως ότι το disablepagefilechecker (πώς λέγεται) shortcut command θα βοήθαγε να έμπαινε και στην κανονική έκδοση.

Αυτο απο οτι καταλαβαινω ειναι αν εχεις στην ουσια pagefile.Eιδικα εμεις που εχουμε 8 και 16 ραμ τι να το κανουμε το pagefile και με τους περισσοτερους ssd που εχουν τοσο μικρο χωρο

Βασικά θα έπρεπε να rename τα textures από medium, high, ultra σε crappy, normal, high. Στο medium είναι απαράδεκτα.

Αν βαλεις το Shaders και shadows στο medium, θα σου τρεχει καλα.Παλι θα εχεις λιγο stuttering αλλα θα παρατησεις σιγουρα μια ελευθερια στη κινηση.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο απο οτι καταλαβαινω ειναι αν εχεις στην ουσια pagefile.Eιδικα εμεις που εχουμε 8 και 16 ραμ τι να το κανουμε το pagefile και με τους περισσοτερους ssd που εχουν τοσο μικρο χωρο

Αν βαλεις το Shaders και shadows στο medium, θα σου τρεχει καλα.Παλι θα εχεις λιγο stuttering αλλα θα παρατησεις σιγουρα μια ελευθερια στη κινηση.

Every little thing that helps.

Δημοσ.

Edit:

σε pc το παιζει ο τυπας;και σε τι ρυθμισεις; δεν παρατηρησα κανενα frame drop :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...