Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ναι στον ssd το ειχα βαλει τοτε.Δεν μου λες,εσυ το watch dogs το εχεις αυθεντικο στο pc ετσι?Οντως παιζει διαφορα αποδοσης με το σπασμενο ή ειναι παραμυθια ολα αυτα?Αν θυμαμαι καλα και εσυ εχεις θεμα με 2 780 αν εχει τον θεο της η ubi.
wazzaa Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Για το 64bit που μιλάτε, υπάρχει το RTSS BETA με 64bit support. Stuttering, gtx690, unplayable Ποια έκδοση ξέρεις? Εγώ έχω την 6.1.1 και απο τις ρυθμίσεις μου δίνει την επιλογή "Enable 64-bit applications support service" Αυτό είναι σωστά? Αν όχι, θα ήθελα να με ενημερώσεις για ποιά έκδοση μιλάς ώστε να την βρώ. Ευχαριστώ Edit: τώρα είδα την απαντησή σου. Εντάξει. ΆΡα σε εμένα θα δουλεύει μια χαρά τώρα. Αυτή την έκδοση έχω. Ευχαριστώ και πάλι.
D.Luffy Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν δοκίμασα ποτέ την έκδοση του θείου. Ειδικά μετά τα προβλήματα που διάβαζα από άλλους στην αρχή είπα να κάνω υπομονή μην τυχόν χαλάσω την εμπειρία τσάμπα αλλά απ' ότι φένεται και το αυθεντικό τα ίδια σκατά είναι προς το παρόν. ΥΓ: Όσο αναφορά το sli χθες το βράδυ δοκίμασα για λίγο σε single performance mode και... πάλι είχα 60fps με stuttering του κερατά. Το γεγονός όμως ότι είχα πάλι 60fps σημαίνει ότι μία 780ti είναι παραπάνω από αρκετή και το sli με αυτή την κάρτα δεν είναι απαραίτητο γι αυτό το παιχνίδι.
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν δοκίμασα ποτέ την έκδοση του θείου. Ειδικά μετά τα προβλήματα που διάβαζα από άλλους στην αρχή είπα να κάνω υπομονή μην τυχόν χαλάσω την εμπειρία τσάμπα αλλά απ' ότι φένεται και το αυθεντικό τα ίδια σκατά είναι προς το παρόν. Kαταλαβα...Κριμα γιατι το παιχνιδι μου αρεσει αρκετα..
wazzaa Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 To Link τις Ubisoft είναι απίστευτο. Σε λιγότερο απο 10 ώρες έχει γεμίσει 4 σελίδες με άτομα που γράφουνε τα χαρακτηριστικά των pc τους......Μια πρόβλεψη από εμένα..... Σε 7 μέρες θα το έχουνε λύσει το θέμα.....
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δεν μου κανει για εταιρεια που ιδρωνει το αυτι της, αφου πουλαει στις κονσολες στα @@ τους για το pc...Πρωτη φορα θα ειναι?..
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Φτάσαμε σε σημείο να θεωρούμε τα 2GB VRAM λίγα με αυτό το παιχνίδι... Τι να πω... 2
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 κάποια vids με τα reviews του παιχνιδιού..Φίλοι μου που το πήρανε,μου λένε πολύ καλό,μόνο τα αμάξια είναι σα μαούνες.. xboxONE http://www.polygon.com/2014/5/27/5746116/watch-dogs-ps4-xbox-one-review PC
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Φτάσαμε σε σημείο να θεωρούμε τα 2GB VRAM λίγα με αυτό το παιχνίδι... Τι να πω... Kαι οι αλλοι που εχουν titan με 6 gb vram δεν παιζουν καλα.Εχει γινει ηδη χαμος στο site της ubi με τους αγανακτισμενους gamers που εχουν 3000 πυργο, τα εσκασαν και αγορασαν και το παιχνιδι και δεν τους παιζει καλα το ρημαδι.. 2
BigBOSS Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 το αυθεντικο και του θείου παιζουνε το ιδιο; αν ξερει κάποιος ας απαντησει..
johnnyman Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ακομα θυμαμαι στο ac 3 που οταν πηγαινες στην πρωτη πολη την βοστωνη λυγιζε το pc!!χαχαχαχαχα!!ubisoft ειναι αυτη,τι να πεις!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 το αυθεντικο και του θείου παιζουνε το ιδιο; αν ξερει κάποιος ας απαντησει.. Nai stop asking for the love of god! Το game σε μερικά σημεία είναι unplayable τελικά πέφτουν πολύ τα fps, βουτιά κάνουν θα έλεγα, στην άκρη και βλέπουμε.
gregpec2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Για όσους ενδιαφέρονται και δεν το έχουν μάθει, έχει βγει Rivatuner Statistics Server (RTSS) με 64bit OSD και μπορούμε τώρα και σε 64bit games να βλέπουμε θερμοκρασίες cpu,gpu και ότι άλλο θέλει κανείς σε συνδυασμό με το HWinfo. Είδα κάποια tutorials, αλλα δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Καμμιά ιδέα; Ακυρο το βρηκα.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Kαι οι αλλοι που εχουν titan με 6 gb vram δεν παιζουν καλα.Εχει γινει ηδη χαμος στο site της ubi με τους αγανακτισμενους gamers που εχουν 3000 πυργο, τα εσκασαν και αγορασαν και το παιχνιδι και δεν τους παιζει καλα το ρημαδι.. Κάτι έχει πάρει το μάτι μου... Απαράδεκτο. Λογικά με τόσο κράξιμο που έφαγαν κάτι θα κάνουν. Ακόμα και στα Medium textures αρχίζουν τα κολλήματα όταν νυχτώνει. το αυθεντικο και του θείου παιζουνε το ιδιο; αν ξερει κάποιος ας απαντησει.. Το ίδιο παίζουν (Reloaded Version).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα