Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πείτε μου απλά ότι δεν ισχύει αυτό .

"TotalBiscuit had trouble maintaining 60fps on 1080p with two Titans... are you even serious?"

Εδώ παλικάρι έχει SLi 780 ΤΙ και τρώει τρελό Lag.... Τι να σου πούμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πρωτοπω , πεφτει γενικα πολυ θαψιμο απο κατω και με το δικιο τους.Ολοι λενε αυτα που λεμε και εμεις εδω εδω και μια περιπου εβδομαδα..Το game ειναι τοσο κακο port και τοσα χαλια optimized που και 4way sli με titan διαβασα ελεγε ο αλλος δεν του κραταει 60 fps.Ημαστε σοβαροι τωρα?xD

Άρα ούτε η ποσότητα της vram φένεται να είναι τελικά το πρόβλημα...

Πρέπει επιτέλους να πατήσουν οριστικό delete στις παρωχημένες last gen μηχανές που είναι βασισμένες στο hw των PS3/360 και να φτιάξουν κάτι πραγματικά νέο.

Η απλή brute force λογική που δούλευε μια χαρά στο PC κάποτε απ' ότι φένεται δεν λειτουργεί πλέον.

Δημοσ.

Με όλα αυτά που διαβάζω μου αρέσει που κάποιοι με λέγανε και τρολ. Μάλλον για ps4 πάω.

γιατί στο ps4 ξέρουμε ότι τρέχει καλύτερα; 

η ωμή δύναμη δεν παύει να είναι ωμή δύναμη όσο κακό και να είναι το port

Δημοσ.

Πάω να το αγοράσω και εγώ.... Μιλάμε έπαθα πλάκα.... Ολόκληρη έξτρα αποστολή????

Ά ρε ubisoft..... τι να πω......

να δεις πόσο τυχαιρός ένοιωθα που θα παίξω αυτή την έξτρα αποστολή σε σχέση με άλλους :P

HAHAHAhaHAHAHA

Αφού το πήρες που το πήρες, γιατί δεν χτύπησες καμιά Dedsec..? :P

δεν παίρνω collectorες,δεν έχω τόσα χρήματα να τα πετάω έτσι για ένα μεγαλύτερο κουτί και μια φιγούρα. :P

Δημοσ.

γιατί στο ps4 ξέρουμε ότι τρέχει καλύτερα; 

η ωμή δύναμη δεν παύει να είναι ωμή δύναμη όσο κακό και να είναι το port

Στο Ps4 πάει νερό το παιχνίδι..

Δημοσ.

Όταν κάνεις install το MSI Afterburner σου βάζει και το RTSS, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις install μόνο το RTSS.Αν δεν θες το Afterburner, τα περνάς και τα δύο και μετά κάνεις απλά uninstall το Afterburner.

Μπορείς να κάνεις install μόνο το RTSS αν κατεβάσεις την beta RTSS 64bit OSD

Δημοσ.

Στο Ps4 πάει νερό το παιχνίδι..

με τι οπτικό αποτέλεσμα συγκριτικά με ένα σχετικά ικανό pc; 

αν στα ίδια ακριβώς settings/ανάλυση τρέχει καλύτερα πάω πάσο, αλλά αυτό δε το βλέπω και ιδιαίτερα εφικτό και αν μου συγκρίνεις κονσόλα με pc στο οποίο έχεις msaa ε τότε άλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνουμε

ΥΓ φλασιά σχετικά με κάτι που λέγαμε χθες, το τελευταίο open world παιχνίδι που έτρεχε καλά και σωστά και ας μην ήταν 3rd person ήταν το fc3

οπότε η συγκεκριμένη εταιρεία αν θέλει μπορεί 

Δημοσ.

με τι οπτικό αποτέλεσμα συγκριτικά με ένα σχετικά ικανό pc; 

αν στα ίδια ακριβώς settings/ανάλυση τρέχει καλύτερα πάω πάσο, αλλά αυτό δε το βλέπω και ιδιαίτερα εφικτό και αν μου συγκρίνεις κονσόλα με pc και msaa ε τότε άλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνουμε

Προς το παρόν κάποια άρθρα που κυκλοφορούν λένε ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές με εξαίρεση φυσικά την ανάλυση και το ΑΑ. Οπότε αν κάποιος θέλει να το παίξει σήμερα δεν χάνει τίποτα εαν το παίξει σε PS4/One. Έτσι κι αλλιώς κάποιος με mid-range hw δεν το παίζει ultra ούτε με σφαίρες. Το πολύ πολύ την ποιότητα της κονσόλας να φτάσει. Το MSAA που αναφέρεις εν το μεταξύ... good luck with that.

Εαν ήταν η μέρα με τη νύχτα διαφορά ή εαν η έκδοση του PC ήταν η ίδια με της Ε3 τότε θα έλεγα δαγκωτό PC και ας περιμέναμε και αλλους 6 μήνες για patch. Αλλά για τις διαφορές που τελικά υπάρχουν....meh.

Ενδεικτικά πάντως για πολλούς όχι στα high... ούτε στα τέρμα low δεν είναι playable. Πρέπει απλά να περιμένουμε για επίσημο βαρβάτο patch. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...