Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α δεν το πιάσα..και εγώ με το temporaly το δουλέυω για να έχω περισσότερα καρέ. Πέρα απο την πλάκα τωρα σε λίγο σχολάω κ πάω να δω με τους καινούργιους drivers της ati αν δώ και άλλη βελτίωση.Θα γράψω με την πρώτη ευκαιρία αν δεν καώ.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε τοτε σταματα να φανταζεσαι

το smaa εχει περισσοτερα καρε και τo mssa καλυτερη εικονα διαλεγεις και περνεις

παντως ειναι τουμπανο  :)

Δεν καταλαβαίνεις και τι λέμε..Υπάρχουν άτομα με Titans που δεν έχουν καθόλου κολλήματα με 4xMSAA, με 8xMSAA έχουν όλοι.

Δημοσ.

παιδες ειπα να προσθεσω αυτο το περιβοητο disablepagefilecheck συμφωνα με αυτο

http://news.softpedia.com/news/Watch-Dogs-on-PC-Gets-Workarounds-for-Crashes-Errors-GameProfile-Tweaks-443905.shtml

αλλα οταν κανω συντομευση,κανω δεξι κλικ properties και στο target στο τελειωμα του 

''...\watch_dogs.exe"

προσθετω το  watch_dogs.exe-disablepagefilecheck''

μου γραφει

hs3imb.jpg

καμια ιδεα;

Δημοσ.

watch_dogs.exe -disablepagefilecheck αν δεν κάνω λάθος πρέπει να αφήσεις κενο εκεί που είναι η πάυλα κ το γραφεις χωρις αυτα " οπως το έχω γράψει εγώ

Δημοσ.

watch_dogs.exe -disablepagefilecheck αν δεν κάνω λάθος πρέπει να αφήσεις κενο εκεί που είναι η πάυλα κ το γραφεις χωρις αυτα " οπως το έχω γράψει εγώ

τιποτα τα ιδια..οποιος το εχει κανει ας κανει ενα copy-paste προς το τελος 

Δημοσ.

τιποτα τα ιδια..οποιος το εχει κανει ας κανει ενα copy-paste προς το τελος 

******\WATCH_DOGS\bin\Watch_Dogs.exe" -disablepagefilecheck

Για τσέκαρε έτσι

• Like 1
Δημοσ.

παιδες ειπα να προσθεσω αυτο το περιβοητο disablepagefilecheck συμφωνα με αυτο

http://news.softpedia.com/news/Watch-Dogs-on-PC-Gets-Workarounds-for-Crashes-Errors-GameProfile-Tweaks-443905.shtml

αλλα οταν κανω συντομευση,κανω δεξι κλικ properties και στο target στο τελειωμα του 

''...\watch_dogs.exe"

προσθετω το  watch_dogs.exe-disablepagefilecheck''

μου γραφει

hs3imb.jpg

καμια ιδεα;

τελικα το -disablepagefilecheck  μπαινει εξω απο τα ''

@Vilain20

τα καταφερα χΔ ευχαριστω παντως,για να δω τωρα τι σκατα θα δω :P

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά αποδίδουν οι Drivers σε Windows 8. Aυτά έχω τώρα και ήδη έχω δει διαφορά στα FPS με τους 14.6. ;)

τί να σου πω,στο site τους το διάβασα ότι συμβατοί δεν θα είναι άλλοι και τα full του driver δεν θα τα πάρουμε με 8..

Οπότε welcome 8.1 πλέον..!

΄χαχαχαχα κ εγώ μαζί με σένα το ίδιο τυχερος ειμαι..Ρε αν ειναι πες name στο uplay μήπως μ@λ@κιστούμε παρέα στο multi..

όπως και δω: xtrmsnpr

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνεις και τι λέμε..Υπάρχουν άτομα με Titans που δεν έχουν καθόλου κολλήματα με 4xMSAA, με 8xMSAA έχουν όλοι.

αμα κολησεις ομως? καποιο κοληματακι μπορει να δω και στα 2,7 vram και στα 2,8 τιποτα

ειναι θεμα patch καθαρα η driver αλλα και παλι οκ ειναι

παμε τωρα να παιξουμε και την συνεχεια  :)

αμα βγει κανενα patch πειτε μου  :P

Δημοσ.

Ax ρε guys το ζητησα και παραπανω, να ανεβασετε ενα βιντεο καπως αν γινεται, οσοι λετε οτι το game σας τρεχει καλα γιατι αδυνατω να το πιστεψω.Βγαζετε ψευτες τοσα εκατονταδες ατομα και με πολυ καλυτερα συστηματα απο εσας, δεν ειναι οτι δεν θελω να σας πιστεψω..Γνωριζω οτι το καθε συστημα ανταποκρινεται διαφορετικα αλλα εμπειρικα το λεω, πολλοι παιχτες ακομα και οταν τα καρε πεφτουν και κατω απο 30 δεν εχουν θεμα και λενε οτι παει νερο.Εγω το ονομαζω βάλτο αυτο..οχι νερο..

• Like 1
Δημοσ.

ps Δεν ξερω και εγω ποσες φορες το εχω γραψει αυτο εδω στο thread.. Tο ρημαδι για game στα High textures με ολα τα υπολοιπα στα ultra και χωρις vsync/antialising δεν τρεχει ομαλα.Frame drop/stuttering του κερατα,tearing με το vsync στο off

Θα μιλησει καποιος για το παιχνιδι?Εμενα μεχρι στιγμης μετα απο καμια 4-5 αποστολες δεν με εχει κερδισει.Δεν με τραβαει το στορυ του και περιμενω να μου πει καποιος αν αξιζει να το προχωρησω .Αλλα καλυτερα να μιλησουμε για τα ποσα fps βγαζουμε.

Δεν μιλαει κανεις για το game γιατι φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι εχουν φαει ξενερα να προχωρησουν το game, λογω της αθλιας αποδοσης του.Δεν ειναι και ευκολο να οδηγας μεσα στην πολη  και να τρως σφαλιαριδια απο 70 στα 10 frames...Ξενερωνεις, πως να το κανουμε..

• Like 3
Δημοσ.

ps Δεν ξερω και εγω ποσες φορες το εχω γραψει αυτο εδω στο thread.. Tο ρημαδι για game στα High textures με ολα τα υπολοιπα στα ultra και χωρις vsync/antialising δεν τρεχει ομαλα.Frame drop/stuttering του κερατα,tearing με το vsync στο off

Δεν μιλαει κανεις για το game γιατι φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι εχουν φαει ξενερα να προχωρησουν το game, λογω της αθλιας αποδοσης του.Δεν ειναι και ευκολο να οδηγας μεσα στην πολη  και να τρως σφαλιαριδια απο 70 στα 10 frames...Ξενερωνεις, πως να το κανουμε..

Και σε μένα κολλάει στα High textures αλλά και στα medium μετά από λίγο. Πολύ σπαστικό που μετανιώνω την ώρα που έδωσα 200ε να πάρω κάρτα γραφικών. Δεν είναι και η καλύτερη κάρτα, αλλά περίμενα να παίζει έστω και στα Medium αλλα κολλάει και εκεί... Τι διάολο, δεν τα βλέπουν εκεί στην Ubisoft αυτά;

Δημοσ.

Δημοσίευση: 28 Μαϊ. 2014, 23:01

Κλήθηκαν και οι πυροτεχνουργοί

Βιντεοπαιχνίδι προκαλεί συναγερμό και εκκένωση γραφείων στην Αυστραλία

Σίδνεϊ, Αυστραλία
Διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση βιντεοπαιχνιδιού στην Αυστραλία προκάλεσε συναγερμό και ανάγκασε την αστυνομία να εκκενώσουν γραφεία, ενώ κλήθηκε και ομάδα πυροτεχνουργών.

Η εταιρεία Ubisoft έστειλε το παιχνίδι Watch Dogs σε εταιρεία που διαθέτει ειδησεογραφική ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο.

Το πρόβλημα; Το έστειλε μέσα σε κιβώτιο, το οποίο κάθε φορά που κάποιος προσπαθούσε να το ανοίξει, έκανε «μπιπ».

Οι δημοσιογράφοι ανησύχησαν όταν τηλεφώνησαν σε συναδέλφους τους και έμαθαν ότι κανείς τους δεν είχε παραλάβει παρόμοιο πακέτο.

Και δεδομένου ότι η ιστοσελίδα δεν καλύπτει βίντεο γκέιμ, ήταν πολύ φυσικό να καλέσουν τις αρχές.

Διασώστες και τέσσερα αστυνομικά οχήματα κατέφθασαν στην πλατεία Αυστραλίας, στο κέντρο της πόλης. Το κτίριο εκκενώθηκε και οι πυροτεχνουργοί εξέτασαν το μυστηριώδες πακέτο και επιχείρησαν να το ανοίξουν.

Μετά την αποκάλυψη, η ιστοσελίδα -που ανήκει στη Microsoft- καταδίκασε το συμβάν. «Η εταιρεία προώθησης του προϊόντος παρασύρθηκε και θέλοντας να γίνει υπερβολικά δημιουργική μάς έστειλε κάτι που έπρεπε να ανοίξουν οι πυροτεχνουργοί».

Για την ιστορία, η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι έχουν ληφθεί μέτρα για να μην επαναληφθεί το συμβάν.

Newsroom ΔΟΛ

http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-pr-stunt-goes-wrong-bomb-squad-called-in/1100-6419916/

Δημοσ.

Και σε μένα κολλάει στα High textures αλλά και στα medium μετά από λίγο. Πολύ σπαστικό που μετανιώνω την ώρα που έδωσα 200ε να πάρω κάρτα γραφικών. Δεν είναι και η καλύτερη κάρτα, αλλά περίμενα να παίζει έστω και στα Medium αλλα κολλάει και εκεί... Τι διάολο, δεν τα βλέπουν εκεί στην Ubisoft αυτά;

To assassin's creed 3 ακόμα περιμένω να το παίξω.. :D

Ubisoft FTW.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...