Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Mια χαρα τα βλεπουν και θα τα βλεπουν αφου ανοιξαν και thread για αυτο τον λογο και εχει γεμισει με αγανακτισμενους που αγορασαν το game, μερικοι απο αυτους πηραν collectors, εχουν πυργους που στοιχιζουν περισσοτερο απο το αμαξι μου και δεν το τρεχουν οπως θα επρεπε.Και η nvidia βεβαια δεν παει πισω, ενα profile της προκοπης δεν εδωσε τουλαχιστον για εμας που εχουμε sli να παρουμε εστω και 10 frames παραπανω, αλλιως γιατι να μην το τρεχω στην μια gpu?Αφου το ιδιο ειναι 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Mια χαρα τα βλεπουν και θα τα βλεπουν αφου ανοιξαν και thread για αυτο τον λογο και εχει γεμισει με αγανακτισμενους που αγορασαν το game, μερικοι απο αυτους πηραν collectors, εχουν πυργους που στοιχιζουν περισσοτερο απο το αμαξι μου και δεν το τρεχουν οπως θα επρεπε.Και η nvidia βεβαια δεν παει πισω, ενα profile της προκοπης δεν εδωσε τουλαχιστον για εμας που εχουμε sli να παρουμε εστω και 10 frames παραπανω, αλλιως γιατι να μην το τρεχω στην μια gpu?Αφου το ιδιο ειναι Με τους νέους Drivers δεν πήρες καθόλου boost;
icenex Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ρε παιδιά εγώ έβαλα τους καινούργιους drivers και νομίζω έχασα παρα αυτα εχω τραβήξει 2 βιντεάκια σε ultra που μου κανει μερικά κολλήματα καλα αλλα οχι το τραγικό που συνεβαινε στον θειο...και στο high παίζω σε καλύτερη κατάσταση κ χωρις τα τρελα shutter.Ειναι τεράστια αν τα κανω upload μεχρι να βγουνε Καινουργια patch εγώ upload θα κανω ακόμη..
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Με τους νέους Drivers δεν πήρες καθόλου boost; Ξεγελαστηκα θα ελεγα στην αρχη οτι πηγαινε καλυτερα μεχρι που νυχτωσε στο game και καπου εκει ,αρχισε το πανηγυρι... Οντως πηρα ενα μικρο boost αλλα το stuttering παραμενει,οι φαπες στα frames παραμενουν.Τσεκαρα και τις παραμετρους στο υποτιθεται αναβαθμισμενο profile της nvidia για sli.Ειναι ακριβως οι ιδιες με τους προηγουμενους οδηγους...Μας δουλευουν και αυτοι μου φαινεται.. ρε παιδιά εγώ έβαλα τους καινούργιους drivers και νομίζω έχασα παρα αυτα εχω τραβήξει 2 βιντεάκια σε ultra που μου κανει μερικά κολλήματα καλα αλλα οχι το τραγικό που συνεβαινε στον θειο...και στο high παίζω σε καλύτερη κατάσταση κ χωρις τα τρελα shutter.Ειναι τεράστια αν τα κανω upload μεχρι να βγουνε Καινουργια patch εγώ upload θα κανω ακόμη.. Εχω τραβηξει και εγω ενα.Θα το ανεβασω.Ειναι μικρο αλλα καταλαβαινει καποιος τι τραβαω..
euxoulhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 λοιπον μαλλον για μενα ηρθε λυτρωση (θα το επιβεβαιωσω αυριο για σιγουρια) εχω14.4 drivers ati (μιας και οι 14.6 εφεραν προβληματα και τρελο φραμε ντροπς) εβαλα το hotfix και παλι ειχα shutering.. δοκιμασα ομως την μεθοδο που προσθετεις αυτο -disablepagefilecheck και μπορω να πω το παιχνιδι στα high παιζει πολυ ικανοποιητικα καποια μικρα frames drops ειχα μονο οταν ημουν με μπατσικο και ειχα τρακαρει με αναμενους φαρους και να βγαζει καπνους ... σε βραδυ μου πηγε πολυ καλα,το πρωι μου σκαλωσε 1-2 σημεια και αυτο ηταν.. για σιγουρια ομως θα πω και αυριο.. οποτε δοκιμαστε και το -disablepagefilecheck
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 λοιπον μαλλον για μενα ηρθε λυτρωση (θα το επιβεβαιωσω αυριο για σιγουρια) εχω14.4 drivers ati (μιας και οι 14.6 εφεραν προβληματα και τρελο φραμε ντροπς) εβαλα το hotfix και παλι ειχα shutering.. δοκιμασα ομως την μεθοδο που προσθετεις αυτο -disablepagefilecheck και μπορω να πω το παιχνιδι στα high παιζει πολυ ικανοποιητικα καποια μικρα frames drops ειχα μονο οταν ημουν με μπατσικο και ειχα τρακαρει με αναμενους φαρους και να βγαζει καπνους ... σε βραδυ μου πηγε πολυ καλα,το πρωι μου σκαλωσε 1-2 σημεια και αυτο ηταν.. για σιγουρια ομως θα πω και αυριο.. οποτε δοκιμαστε και το -disablepagefilecheck Eιναι με τις κ..λες του το game, δοκιμασε και νυχτα να παιξεις, εκει ειναι που το game ειναι παθαινει τρα λα λα
euxoulhs Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Eιναι με τις κ..λες του το game, δοκιμασε και νυχτα να παιξεις, εκει ειναι που το game ειναι παθαινει τρα λα λα μα αυτο εγραψα οτι νυχτα παει πολυ καλα!και μπορω να πω πολυ καλυτερα αποτι το πρωι
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οριστε και το βιντεο να καταλαβετε τι τραβαω.Μου το κανει συνεχεια αυτο.. High textures Oλα τα υπολοιπα στο ultra antialising off vsync off max buffered frames 1 1920 x 1080
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Aκριβως το ιδιο.Αυτο λεω και σε προηγουμενα σχολια μου.Δεν δουλευει το sli καθολου για την ωρα.Θα επρεπε να μου δινει κατι.
ADHD Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κανει καλη βουτια παντως, σε εμενα σε high παει πχ απο τα 40-42 στα 33-34, το καταλαβαινεις και παλι αλλα ειναι πιο playable, βεβαια με χαμηλοτερα settings AA off, shadows low. Αν δεν ειναι καποιο αλλο προβλημα δικο σου περιμενεις patch/drivers η ριχνεις και αλλο τα settings αναγκαστικα. Κριμα SLi 680 και να εχει τετοια αποδοση, απαραδεκτο πραγματικα..
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αν ριξω τα shaders και τα shadows στο low πηγαινει νερο..Αλλα τωρα ειναι αυτο game οπτικα ετσι οπως το εκαναν για να μην μπορουν να το παιξουν 2 680?Ελεος..Ναι θα περιμενω , αν ειχα λεφτα τωρα, θα πηγαινα για αγορα στο ps4.
delpetro Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εμενα απο 30-40 φπσ σε καποιες στιγμες που ειμαι στο αυτοκινητο και τρεχω φτανει κ τα 0 με 5 φπς. με ultra setings παιζω χωρις v-sinc frame 1,text hing, Anti TXAA2x εχω βαλει new drivers k εχω περασει το hotfix .
Mitsos_The_Great Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Οριστε και το βιντεο να καταλαβετε τι τραβαω.Μου το κανει συνεχεια αυτο.. High textures Oλα τα υπολοιπα στο ultra antialising off vsync off max buffered frames 1 1920 x 1080 Έτσι και χειρότερα κάνει και σε μένα. Μιλάμε για σπαστικό lag που κόβετε μέχρι και ο ήχος...
delpetro Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Έτσι και χειρότερα κάνει και σε μένα. Μιλάμε για σπαστικό lag που κόβετε μέχρι και ο ήχος... 4γβ ραμ εχεισ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα