Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα πολλά πειράματα δυστυχώς βιντεάκι για να το ανεβάσω θα κάνει 2 χρόνια οπότε θα σας πω σε τι ρυθμίσεις το έτρεξα και τι fps έπιασα.Αυτα συμπεριλαμβάνουν γρήγορη οδήγηση κ ταυτόχρονα να ανατινάζω τις σωλήνες στο δρόμο οποιός το εχει κανει unlock το skill καταλαβαίνει τι εννοώ γενικά κοίταξα να πιέσω οσο το δυνατόν περισσότερο το παιχνίδι.

Test 1 όλα ultra + textures ktl + ΑΑ temporally smaa max gpu sto 3 k εκεί ετρωγα κατι σκαλώματα στο παιχνίδι γενικά έτρεχε 30-40 αναλόγως την περίσταση...bench apo fraps Frames: 1643 - Time: 44929ms - Avg: 36.569 - Min: 15 - Max: 50

Τεστ 2 ακριβως τις ίδιες ρυθμίσεις απο πάνω απλά τα textures high εδώ ήμουν μετα Frames: 1705 - Time: 41980ms - Avg: 40.615 - Min: 30 - Max: 53

Εκτος οδήγησης τα πράγματα ειναι πολυ πιο πάνω κ αν κατεβάσω κ τις υπόλοιπες ρυθμίσεις στο high το παιχνίδι παίζεται άνετα χωρίς να σου σπάει τα νευρά οι επιδόσεις του.

Νεράκι δεν πάει σε καμία περίπτωση αν θεωρήσουμε οτι πρεπει να τρέχει σταθερά fps Πχ 60 η έστω 50 γενικά θελει η Patch η καλυτερους drivers η και τα 2.Υπομονή παίδες σε αυτους ειδικά που εχουν καλα συστήματα κ τραβάνε ζόρια και δεν τους παιζει σωστά οσον αφορα τα γραφικά.Σε εμένα ημουν τυχερός κ πιστέυω αν είχα καλύτερο mb που να υποστηριζει pci express 3.0 σατα 3.0 και καλυτερο επεξεργαστή να έβλεπα καλύτερες επιδόσεις λέω ίσως.....να τραβάει το σύστημα μου bottleneck λόγω των παραπάνω παρότι εχω μια αρκετα δυνατή κάρτα.

Δημοσ.

Μέτρησα τα fps με το benchmarking του fraps (link).Μέσα στο αμάξι, μέρα (τη νύχτα πηγαίνει χειρότερα),όχι στο κέντρο της πόλης, μεγάλη ταχύτητα, μεγάλη διαδρομή, πολλές συγκρούσεις.Έχει λίγο stuttering αλλά τίποτα το ενοχλητικό.Οι ρυθμίσεις είναι 1080p, ultra textures,temporal smaa, buffered frames=3, borderless, όλα τα άλλα ultra εκτός από dof=off, motion blur=off και AO=HBAO+High.

Το σύστημα είναι i7 3770k, gtx760,16gb ram και το παιχνίδι έχει γίνει install στον ssd.

Δημοσ.

Στην 760 του γραφειου τρεχει αψογα. Στις 290 του σπιτιου το παιχνιδι εχει mirroring και ghosting, παιζω δηλαδη και απο πισω εχουν κολλησει σκηνες απο νωριτερα...Τι γινεται?

Δημοσ.

Οριστε και το βιντεο να καταλαβετε τι τραβαω.Μου το κανει συνεχεια αυτο..

High textures

Oλα τα υπολοιπα στο ultra

antialising off

vsync off

max buffered frames  1

1920 x 1080 

Πραγματικά τρώς σφαλιάρα στα frames....  Να σε ρωτήσω .

Εσύ είπες έχεις βάλει το hotfix σωστά?

Drivers της ATI? 14.6 ή 14.4?

Το disablepagefilecheck το έχεις κάνει?

Δημοσ.

Guys καταλαβαίνω ότι θέλετε να παίξετε αλλα τζάμπα κουράζεστε κάνοντας test όλη την ώρα εκτος και άμα την βρίσκετε, το game έχει πρόβλημα get over it, wait for patch or dont, ένα "pagefile" δεν θα μας σώσει ούτε κάποιο tweak, game is broken. Επίσης μήπως να κάνετε ένα νέο thread γιατί έχει κουράσει λίγο αυτό με το pefrormance/gpu talk.

• Like 10
Δημοσ.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΔΩ EXEI FRAME DROPS... (πχ στο 1:51)

Φοβερό βίντεο όμως εε???

• Like 2
Δημοσ.

εμενα με το hotfix apo 30 fps που ειχα ανεβηκα σε 45-50 και μεσα σε κτιρια παω στα 60 με το αυτοκινητο κατω απο τα 40 δεν πεφτω παντως...κατι παει να γινει..Σε high settings...

• Like 1
Δημοσ.

Guys σε ποια σελίδα αναφέρθηκε το Hotfix γιατί από τη μία μέρα στη άλλη γίνονται 3-4 σελίδες που δεν έχω προλάβει να διαβάσω! Ή κάποιο link αν έχει κάποιος..

Και μια ερώτηση λίγο για το Fraps. Όταν ανοίγω Fraps στα παιχνίδια, χωρίς να έχω βάλει να κάνει εγγραφή και είναι κίτρινο, δεν γράφει δηλαδή ακόμα... μου κόβει καθόλου FPS; Έστω και 2-3.

Δημοσ.

Πάντως από τις τρεις εικόνες που δείχνουν περί PC enhancements σε αυτό το άρθρο, εγώ βλέπω απλά ένα βαρύ dof (που μάλιστα κρύβει και τις ατέλειες) και τίποτα άλλο. Καμία σχέση με ε3 ποιότητα.

Δημοσ.

Guys σε ποια σελίδα αναφέρθηκε το Hotfix γιατί από τη μία μέρα στη άλλη γίνονται 3-4 σελίδες που δεν έχω προλάβει να διαβάσω! Ή κάποιο link αν έχει κάποιος..

Και μια ερώτηση λίγο για το Fraps. Όταν ανοίγω Fraps στα παιχνίδια, χωρίς να έχω βάλει να κάνει εγγραφή και είναι κίτρινο, δεν γράφει δηλαδή ακόμα... μου κόβει καθόλου FPS; Έστω και 2-3.

Για το fraps δεν νομίζω..... Δεν κόβει τίποτα άμα είναι κλειστό "κίτρινο" (τουλάχιστον σε όσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει εγώ) αν πέφτει το fps θα είναι απο το παιχνίδι.

Για το Hotfix τσεκαρέ το εσύ στο google γιατί δεν μπορώ να το βρω σε ποια σελίδα είναι.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...