paxara Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αν δεν ήταν απάντηση αυτό που μου εστειλες για αυτό που ρώτησα δύο ποστ παραπάνω, τότε το παίρνω πίσω το ευχαριστώ! Αλλιώς, ευχαριστώ για το link xD
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πραγματικά τρώς σφαλιάρα στα frames.... Να σε ρωτήσω . Εσύ είπες έχεις βάλει το hotfix σωστά? Drivers της ATI? 14.6 ή 14.4? Το disablepagefilecheck το έχεις κάνει? Τα εχω δοκιμασει ολα ρε συ, οτι μπορεις να φανταστεις, οπως γραφτηκε απο συμφορουμητη πιο πανω, the game is broken.Οντως το εχουμε κουρασει το θεμα. 1
rowain Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πραγματικά το game είναι broken αμα κάνει τα γούστα του σε δυνατά συστήματα. Η πλάκα είναι ότι είχε πέσει πολύ HYPE από τη μεριά της ubi. Αν είχε πέσει λιγότερο hype ή καθόλου όπως ένα κανονικό παιχνίδι δηλ, δεν θα υπήρχαν παράπονα σε τέτοιο βαθμό. Είναι απαράδεκτοι. Και downgrade και άθλιο port. Αν δεν κάνουν κάτι για να βελτιωθεί το game, θα χάσουν πολλούς πιστούς αγοραστές στο μέλλον.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Και μετά γκρινιάζουν για την πειρατία... Βγάλτε ρε ξεφτύλες ένα game που να είναι απροβλημάτιστο και ναι, να τα δώσω τα γ@#$μενα 40 ευρώ να το αγοράσω αλλιώς γιατί να πληρώσω ένα παιχνίδι που από την αρχή φάνηκε bugged.
D.Luffy Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πάντως τα high textures που με αυτά ομολογουμένως το παιχνίδι τρέχει καλύτερα, είναι ψιλοάθλια. Δεν πρόκειται να κάνω άλλα πειράματα γιατί κουράστηκα κι εγώ. Στην κατάψυξη μέχρι να βγάλουν το πρώτο patch λοιπόν. ΥΓ: Το SC Blacklist ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Ubi που έβαλα στο σύστημα μου και δούλεψε άψογα από την πρώτη μέρα... Και μη σας πω πως σε γραφικά μου άρεσε και περισσότερο από το WD 3
Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πάντως τα high textures που με αυτά ομολογουμένως το παιχνίδι τρέχει καλύτερα, είναι ψιλοάθλια. Δεν πρόκειται να κάνω άλλα πειράματα γιατί κουράστηκα κι εγώ. Στην κατάψυξη μέχρι να βγάλουν το πρώτο patch λοιπόν. Δν θα ελεγα οτι ειναι αθλια τα high σε σχεση με τα ultra οσο τα high με τα medium.Eκει οντως εχει μεγαλες διαφορες.Τα ultra textures εχουν λιγη διαφορα σε μικρολεπτομερειες που θα πρεπει να κατσεις ας πουμε κοντα σε ενα τοιχο με τουβλα πχ, εκει οντως θα δεις διαφορες και επισης στον δρομο με τα φυλλα, τα πετραδακια οπου φαινονται οντως πιο καλα και οτι δεν ειναι απλα σχεδιασμενα μαζι με τον δρομο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 True, Blacklist was awesome αλλα δεν ήταν "next-gen" το WD είναι και για αυτό δεν μπορεί να τρέξει σωστά, χρειάζεται "next-gen" hardware που δεν βγήκε ακόμα, θα παίζει τέλεια στο PS5 και στο xbox2, τώρα για pc δεν ξέρω μιας και οι consoles είναι πολύ πιο μπροστά τεχνολογικά από το pc οποτε ίσως και ποτε...
D.Luffy Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ναι φυσικά για τα medium textures ούτε λόγος... Είναι λίγο καλύτερα από GTA 3. 1
johnnyman Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Next-gen. χααααααααααααααχαχαχαχα αυτο με το τρενο που μολις μπηκε μπροστα το αμαξι σταματησε κατευθειαν και ου το καθεξης...μακαρι να ηταν αυτο μονο..μεγαλο κριμα για το παιχνιδι... 2
rowain Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλά μιλάμε αυτό το βίντεο τα λέει όλα...Και να θέλουν να χτυπήσουν το GTA ούτε καν..Μου αρέσει που το καθυστερούσαν και συνέχεια..Όλα τόσο ψεύτικα μέσα στο game... 1
D.Luffy Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Next-gen. Λοιπόν βλέπωντας όλα αυτά τα τραγελαφικά στο βίντεο με κάνει να... θέλω να το παίξω ακόμα περισσότερο! Μόνο και μόνο για να σπάσω άπειρη πλάκα με το πόσο buggy είναι το παιχνίδι! Πάντως η λίστα με τις μαλακίες που έχει κάνει η Ubi μεγαλώνει τόσο πολύ που σε λίγο αντί για patch θα μας δώσουν απ' ευθείας το WD 2 μιας και θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αν τα διορθώσουν όλα αυτά. 1
johnnyman Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πραγματικα τα λεει ολα...το gta iv οπως ειπα ειναι μακραν πιο ρεαλιστικο και σε γραφικα(με mods,textures) κ σαν ρεαλισμος μεσα στην πολη.ουτε στο δαχτυλακι δεν το φτανει το WD. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Να χτυπήσουν τι?! Το GTAV παίζει στο ps3 απροβλημάτιστα, αυτό τα λέει όλα, φυσικά δεν φταίνε αυτοί εμείς φταίμε, εγώ πάντως έχω να κάνω pre-order από το Witcher 2. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα