Alex21121988 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Όπως έχουμε πει πολλές φορές, οι κάρτες σου είναι μια χαρά. Το παιχνίδι έχει χάλια optimization και λογικά θα διορθωθεί. Mακαρι, γιατι εδω και μια εβδομαδα εδω στο thread βλεπεις να ασχολουμαστε με τα τεχνικα και δεν ασχολουμαστε με το game.Γιατι δεν γινεται να παιξεις.Τωρα παλι θα μου πει καποιος ριξε τα settings και παιξε.Ας παω να το παρω σε κονσολα τοτε.Το ζητημα ηταν να δουμε κατι παραπανω οπως πχ εγινε με το max payne 3 που στο pc ηταν αλλο παιχνιδι και το καταευχαριστηθηκα. Ξαναλεω το εχουμε κουρασει το θεμα , αλλα επειδη ακριβως το game εχει potential και στο φιναλε το γουσταρω γιατι συνδυαζει αγαπημενα μου παιχνιδια, με χαλαει που δεν μπορω να παιξω οπως του αναλογει και με αυτα που εχω,Αν ειχα πατσαβουρι pc, δεν θα εγραφα τιποτα απο αυτα και θα επαιζα σε μια κονσολα. 4
kyriakosm Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ο καρααναξιόπιστος Θανασάκης να μας λείπει.. δεν εχω αντιρρηση για κανενα site στην προκειμενη περιπτωση πεφτει μεσα ομως χθες μας ελεγες οτι θελω 3,6 μνημη για να παιξω στις ρυθμησεις μου, σημερα βγαζεις αναξιοποιστο τον θωμα δεν παμε καλα
D.Luffy Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Mακαρι, γιατι εδω και μια εβδομαδα εδω στο thread βλεπεις να ασχολουμαστε με τα τεχνικα και δεν ασχολουμαστε με το game.Γιατι δεν γινεται να παιξεις.Τωρα παλι θα μου πει καποιος ριξε τα settings και παιξε.Ας παω να το παρω σε κονσολα τοτε.Το ζητημα ηταν να δουμε κατι παραπανω οπως πχ εγινε με το max payne 3 που στο pc ηταν αλλο παιχνιδι και το καταευχαριστηθηκα. Ξαναλεω το εχουμε κουρασει το θεμα , αλλα επειδη ακριβως το game εχει potential και στο φιναλε το γουσταρω γιατι συνδυαζει αγαπημενα μου παιχνιδια, με χαλαει που δεν μπορω να παιξω οπως του αναλογει και με αυτα που εχω,Αν ειχα πατσαβουρι pc, δεν θα εγραφα τιποτα απο αυτα και θα επαιζα σε μια κονσολα. Και η απάντηση της Ubi στα επίσημα φόρουμ ξέρεις ποια είναι? Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την απόδοση να... ρίξουν τα settings! Μα τι κούταβλοι είμαστε όλοι ρε παιδιά! Πως δεν το σκεφτήκαμε?? Ας ρίξουμε τα settings σε επίπεδο PS3/360 για να παίξουμε. Α και αυτοί με δυνατά PC ας το ξεχάσουν καλύτερα. Το WD είναι optimised για med-low specs only κύριοι... 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Και η απάντηση της Ubi στα επίσημα φόρουμ ξέρεις ποια είναι? Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την απόδοση να... ρίξουν τα settings! Μα τι κούταβλοι είμαστε όλοι ρε παιδιά! Πως δεν το σκεφτήκαμε?? Ας ρίξουμε τα settings σε επίπεδο PS3/360 για να παίξουμε. Α και αυτοί με δυνατά PC ας το ξεχάσουν καλύτερα. Το WD είναι optimised για med-low specs only κύριοι... Χαχαχαχα δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Γελίοι όσο δεν πάει. Αν ήθελα low settings θα έπαιρνα PS3 ή PS4. Να έχεις GTX TITAN και τα παίζεις σε Low... Μη σου τύχει...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την απόδοση να... ρίξουν τα settings! Αυτό το λένε και άλλες εταιρείες χρόνια τώρα. Το κουλό είναι όταν πάω να δω "Fixed my framerate problems" και βλέπω να λένε να κατεβάσουμε settings οι "ψαγμένοι". 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Link please. Ubisoft: “If we didn’t care about PC, we wouldn’t bother making our games work on it at all”
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ubisoft: “If we didn’t care about PC, we wouldn’t bother making our games work on it at all” Not sure if want to laugh or cry. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Για να δουλέψει το SweetFX διαβάζω ότι πρέπει να το έχεις σε Win7 compatibility mode και τσεκαρισμένο το admin rights.
D.Luffy Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Α να λέμε και ευχαριστώ δηλαδή. Μα τι αχάριστοι που είμαστε ρε παιδια όντως. Κάτσε να προ-παραγγείλω το FarCry 4 όσο προλαβαίνω για να σώσω το PC gaming από την καταστροφή...
Mitsos_The_Great Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δείτε πως παίζει σε 780. Τραγικό... Α να λέμε και ευχαριστώ δηλαδή. Μα τι αχάριστοι που είμαστε ρε παιδια όντως. Κάτσε να προ-παραγγείλω το FarCry 4 όσο προλαβαίνω για να σώσω το PC gaming από την καταστροφή... Σκέφτομαι πως μπορεί να τα σκ@τώσουν και με το λατρεμένο FarCry 4.
D.Luffy Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αυτό το λένε και άλλες εταιρείες χρόνια τώρα. Το κουλό είναι όταν πάω να δω "Fixed my framerate problems" και βλέπω να λένε να κατεβάσουμε settings οι "ψαγμένοι". Υπάρχουν και οι πιο ψαγμένοι που σου λένε μπες στο τάδε cfg και άλλαξε το "high" της τάδε γραμμής σε "low" και voila! Αυτό ακριβώς που κάνεις και μέσα από τα ίδια τα settings του παιχνιδιού δηλαδή Εκτός εαν έχουν αυταπάτες ότι αλλάζοντας το με αυτόν τον τρόπο κρατάνε και τις υψηλές ρυθμίσεις και κερδίζουν και το framerate των χαμηλών
liopyr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Q9650 - 8GB ram - GTX660 - Vertex2, @1920x1200. Να το δοκιμάσω ή τσάμπα το bandwidth?
D.Luffy Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Q9650 - 8GB ram - GTX660 - Vertex2 @1920x1200. Να το δοκιμάσω ή τσάμπα το bandwidth? Φίλος εσύ με την 660 παίζει να το τρέχεις και ultra με σταθερό 60άρι. Χωρίς πλάκα επειδή έχουμε ακούσει πολλά και είναι να τα περιμένουμε όλα πλέον από αυτό το παιχνίδι, δοκίμασε το.
BigBOSS Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σκέφτομαι πως μπορεί να τα σκ@τώσουν και με το λατρεμένο FarCry 4. αυτο θα θέλει 6gb vram. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 αυτο θα θέλει 16gb vram. Fixed. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα