Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελα φτανει πια με το perfomance του παιχνιδιου...αλλα κατι τελευταιο :P

http://m.pclab.pl/art57916-8.html

To δικο μου τεστ με την R9 290 στοκ και ολα ultra στα 1080p.

koita_skulous.jpg

Στο benchmark δεν υπηρχε οδηγηση... Sooo...Μονο νερακι δεν μου φανηκε να πηγαινει εμενα :P Η Vram εγραψε 3745mb.. Φτανει λοιπον γυρναμε ξανα στο game :P

Δημοσ.

Nα και με τα 4vram gpu...Tι λεγαμε?Πες οτι εγω ειμαι προβατο και παω για καινουρια gpu, αφου αυτο θελει στην ουσια η ubisoft που τα κανει ολα τελεια...Αυτο θα εχω παλι?

• Like 1
Δημοσ.

Nα και με τα 4vram gpu...Tι λεγαμε?Πες οτι εγω ειμαι προβατο και παω για καινουρια gpu, αφου αυτο θελει στην ουσια η ubisoft που τα κανει ολα τελεια...Αυτο θα εχω παλι?

Έλα ρε, μια χαρά fps έχει...

όταν ξεκολλάει!

• Like 3
Δημοσ.

Μάλιστα... Και με 4GB τα ίδια...

Δημοσ.

εβαλες msaa η με smaa βγαζεις τοσο?

Με Msaa x4 οπως λεει το Site,και ειχα stock ton Cpu μου στα 3.4ghz. Παμε λιγο στο Cpu διοτι νομιζω ειναι ενδιαφερον,οποιος αλλος μπορει να επαληθεύσει ας το κανει:

Το Site (Btw φαινεται πολυ εγκυρο) λεει: http://m.pclab.pl/art57916-13.htmlεγω ειχα βγαλει σε στοκ 43fps

To Benchmark μου εδειξε με τον cpu στα 4.8Ghz:

koita_skilous_2.jpg

+8fps λοιπον μονο με oc τον cpu.

To θεμα ειναι οτι αμα βαλω 1440p που ειναι η native αναλυση μου,το gain με οc το cpu ειναι το πολυ 2-3fps... αραααα?? Το game σε αυτην την αναλυση ειναι πιο gpu dependant?? χμμμ...

Δημοσ.

δεν εχει θεμα με την vrma ξεκολατε εβαλα και χ8 msaa καποια στιγμη αν εξερεσεις τα 25-35fps η μνημη δεν τερματισε στα 3,0 ειμουν μεχρι 3,50(για λιγο βεβαια το εβαλα  :P )

λιγο σπαστικη κολιτιδα εχουμε ολοι......το θεμα ειναι οτι σε καποια μηχνηματα ειναι υποφερτα(playble) και σε αλλα οχι(unplayble)

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις περάσει τους τελευταίους drivers?Και σε εμένα κάπως έτσι πήγαινε μέχρι που πέρασα τους 337.88 και τώρα πάει αρκετά καλύτερα.

Δημοσ.

Έχεις περάσει τους τελευταίους drivers?Και σε εμένα κάπως έτσι πήγαινε μέχρι που πέρασα τους 337.88 και τώρα πάει αρκετά καλύτερα.

Nαι εχω ανεβασει και ενα μικρο clip στο youtube.Πηγαινε στη σελιδα 113 και δες το.Θα καταλαβεις.

Δημοσ.

πήγα για δουλειά για 5 ώρες και άφησα τα comments και γέμισαν 6 σελίδες.

Θα πω μόνο κάτι που διάβασα. Το watch dogs σε όλες τις σελίδες το κρίνουμε για τα γραφικά του. Όταν το παίξουμε θα πούμε τι γίνεται σε ιστορία και αν είναι καλύτερο απο το GTA .... Γιατί κάτι διάβασα ότι το GTA δεν έχει glitch και bugs... Για κάντε μια βόλτα στο ιντερνετ και μετά απο 1 χρόνο(σχεδόν) το παιχνίδι έχει bugs.... Σίγουρα δεν έχει αυτό το κακό χάλι που υπάρχει στο Watch dogs αλλά μην έχουμε δυο μέτρα δύο σταθμά.... Έχει βγάλει παιχνιδάρες η Ubisoft και έχει βγάλει και μούφες.... Μια απο τις μούφες σε optimazation είναι το watch dogs. Ας μείνουμε σε αυτό...

Δημοσ.

Ο δρόμος πάντως με Ultra textures τρώγεται, με High είναι στο όριο του χάλια και σε Medium είναι εμετός.

Στα ultra textures περα απο τα φυλλα που μοιαζουν οντως φυλλα και οχι ενα με το πατωμα και οι δρομοι γενικα ειναι κομπλε,Στα high οντως αν κατσεις και προσεξεις ακομα και στα χτιρια πχ που εχουν καποια τουβλα, δε βλεπεις την λεπτομερεια των ultra.Tωρα αυτο δεν καταλαβαινω γιατι βαραει τοσο στην αποδοση αφου τα textures που ειναι μακρια απο εσενα και τον δρομο, ειναι τα ιδια σκατα σε οτι texture ή ρυθμιση υπαρχει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...