Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα προσθέσω λίγο απο την εμπειρία μου στο multi εκεί που έπαιζα και βόλταρα στην πόλη μου πέταξε μήνυμα για 1vs1 hacking 2 φορές πρόλαβα να παίξω κάτι τέτοιο την μια με σκότωσε ο αλλος παίχτης μετα απο κυνηγητο και την δέυτερη φορά κατάφερα να ξεφύγω στον άλλον random παίχτη σε κυνηγητο πάλι με αμάξια...Μπορώ να πω οτι αν αξίζει κάτι μέχρι στιγμής πολύ σε αυτό το παιχνίδι ειναι αυτό..Να πέφτει κυνηγητο και ο ενας να προσπαθεί να σταματήσει τον άλλον με την βοήθεια των hacks...Πολύ γέλιο λέμε.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κυκλοφορούν τα παιχνίδια έτοιμα και χρειάζονται τρεις μήνες για να στρώσουν και κανα δεκαριά patch και drivers.Πληρώνουμε δηλαδή τα παιχνίδια και τις πρώτες μέρες είναι unplayble;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κυκλοφορούν τα παιχνίδια έτοιμα και χρειάζονται τρεις μήνες για να στρώσουν και κανα δεκαριά patch και drivers.Πληρώνουμε δηλαδή τα παιχνίδια και τις πρώτες μέρες είναι unplayble;

Kατεβασε τα settings και μια χαρα playable ειναι. Και το crysis 1 και 3 στα ultra στο PC μου δεν τρεχει, δεν σημαινει οτι ειναι unplayable. Κατεβαζω τα γραφικα και παιζω

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μ@λ@κία το έχουμε πει αλλά σκέψου πόσα διαφορετικά συστήματα υπάρχουν εκεί έξω κ με πόσους διαφορετικούς συνδυασμούς το καθένα απο αυτά...Οπότε λογικό είναι σε κάποια απο αυτά να μην έχει βρεθεί το σωστό patch-drivers γιατί δεν γίνεται να έχουν δοκιμάσει το παιχνίδι σε όλα αυτά τα συστήματα....

Αν παρατηρήσεις σε κάποιους παίζει κανονικά κ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κ σε άλλους με παρόμοια συστήματα έχουν θεματάκια...

• Like 1
Δημοσ.

Εσείς που παίζεται για πείτε, είναι επαναλαμβανόμενο σε κουραστικό βαθμό ή παίζεται ευχάριστα, story γίνετε ενδιαφέρον πιο μετά?!

Δημοσ.

Εκει που το ειχα πεταξει απο το Pc μου και ελεγα δεν ξανασχολουμαι με την μλκια, μεχρι να ερθει απο καπου μια λυση ,μ εστειλε ενας τυπος στο youtube στο βιντεο που ειχα ανεβασει ενα λινκ με κατι που προτεινε ενας αλλος.Αυτο που λεγε ηταν να ακουλουθησουμε το nvidia guide(που δεν χρησιμευει καπου) και να κανουμε update στο bios firmware.Εγω αυτα δεν τα πολυπειραζω πλεον λογω παλιων μου πειραματων που οδηγησαν σε καταστροφη καποιων mobo παλαιοτερα.Το εβαλα ευκολα λογω του πολυ ευκουλου συστηματος flashing που εχει η μητρικη μου για bios το live update. Το εκανα και μ ηρθε η ιδεα να απενεργοπιησω τελειως το sli γιατι οσες φορες το δοκιμαζα με μια gpu απλα πηγαινα στο cp και ελεγα απλα να τρεξει στη μια.Αυτο ηταν ο λογος που ειχα τοσο heavy stuttering σαν να εχω pause 1 sec καθε λιγο και λιγακι. 

Στο μεταξυ ειχα ξεγελαστει τοτε που εγκατεστησα τους 337.88 και μπηκα και πανηγυριζα οτι το game παιζει ομαλα πλεον.Οταν βαζεις καινουριους drivers στος nvidia γενικα στο κλεινει το sli και δεν το ειχα καταλαβει ...(fail)Μετα το εβαλα και ξανα τα ιδια.Τωρα ειμαι κομπλε και το προχωρησα το story.Δεν ξερω αν βοηθησε εστω και λιγο το biow update.

Δημοσ.

καπου διαβασα οτι η ubisoft οτι απο σημερα δουλευουν σε patch για να διορθωσουν τα προβληματα.

Δημοσ.

Στο δικό μου σύστημα με την 780ti έχω frame drops στα 45fps περίπου από τα 70-80fps με τον 337.88  μπορεί βέβαια μπορεί να φταίει και ο i5 2500k . Όλα αυτά με τις ρυθμίσεις που έχει ο τύπος στο βίντεο που ανέβασε ο Κυριάκος .

Υ.Γ.  Τώρα που είδα όλα το βίντεο πάλι τα ίδια κάνει

edited

Δημοσ.

O 2500Κ είναι υπεραρκετός.

Ναι όντως απλά τώρα είδα όλο το βίντεο και είδα ότι έχει και με i7 4770k τα ίδια frame drops που σημαίνει ότι είναι καθαρά θέμα ανωριμότητας του παιχνιδιού   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δικό μου σύστημα με την 780ti έχω frame drops στα 45fps περίπου από τα 70-80fps με τον 337.88  μπορεί βέβαια μπορεί να φταίει και ο i5 2500k . Όλα αυτά με τις ρυθμίσεις που έχει ο τύπος στο βίντεο που ανέβασε ο Κυριάκος .

Κάποιες εκδόσεις του θείου έχουν malware

Υ.Γ.  Τώρα που είδα όλα το βίντεο πάλι τα ίδια κάνει

βαλε smma tempolaty η mssa x4

το tempolary παει σχεδον νερο αλλα το mssa καλυτερη εικονα συνολικα 

η χ2 η χ4 τα ιδια κανει το mssa

καποια στιγμη *εμεις* πρεπει να αλλαξουμε cpu τετραετια κοντευει  :P

Επεξ/σία από kyriakosm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...