Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@mastixas to sweetfx ενεργοποιειται/απενεργοποιειται in game με scroll lock

Οχι απαραιτητα, αυτο εξαρταται απο τι οριζει το preset ή το ρυθμιζεις οπου θελεις εσυ.Ας πουμε για το συγκεκριμενο game, που ειναι 64 bit θελει αλλα dlls απο το το γνωστο Sweetfx.

Boulotaur2024.Injector_CeeJay.dk's.1.5.1.Shader+ChromaticAberrationShader συνηθως αυτο χρησιμοποιουμε για τα 64bit παιχνιδια και συνηθως τα ενεργοποιουμε με το ins(insert)

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια επεσε το site με το preset του sweetfx της προηγουμενης σελιδας, μηπως το προλαβε κανεις να μου το στειλει;

* καταφερα και  ετρεξα το sweetfx με win 8.1!

Δημοσ.

βαλε smma tempolaty η mssa x4

το tempolary παει σχεδον νερο αλλα το mssa καλυτερη εικονα συνολικα 

η χ2 η χ4 τα ιδια κανει το mssa

καποια στιγμη *εμεις* πρεπει να αλλαξουμε cpu τετραετια κοντευει  :P

Εγώ βολεύτηκα με το 2msaa προς το παρόν . Για τον επεξεργαστή βασικά έκανα ''λάθος'' επιλογή το 2011 που τον πήρα με την λογική ότι κάνεις που κάνεις την αναβάθμιση βάλε κάτι περισσότερο και πάρε τον i7 2600k , όχι ότι έχω παράπονο από τον i5 μια χαρά cpu είναι ακόμα αλλά αρχίζει να με ανησυχεί το γεγονός ότι τα περισσότερα παιχνίδια προτείνουν πλέον i7 , μπορεί στο άμεσο μέλλον να κάνει την διαφορά   

Δημοσ.

παιδια επεσε το site με το preset του sweetfx της προηγουμενης σελιδας, μηπως το προλαβε κανεις να μου το στειλει;

* καταφερα και  ετρεξα το sweetfx με win 8.1!

Πρωτη φορα βλεπω να πεφτει το συγκεκριμενο site..ελεος εισαι λιγο ατυχος.Περιμενε λιγο και θα φτιαξει.

Δημοσ.

Πρωτη φορα βλεπω να πεφτει το συγκεκριμενο site..ελεος εισαι λιγο ατυχος.Περιμενε λιγο και θα φτιαξει.

Το βρηκα, μου το εστειλε ενας απο το youtube!

Δημοσ.

Παιδια τα αρχεια απο sweetfx σε πιο φακελο τα βαζουμε;

τα ριχνουμε μεσα στο bin φακελο. Googlαρε για κανενα οδηγο online. Εγω καταφερα και το ετρεξα μετα απο πολλα βηματα  επειδη εχω win 8.1, αλλα τωρα εχω μπερδευτει και δεν ειμαι ο καταλληλος να σου εξηγησω..

Δημοσ.

εμενα ρε παιδια γιατι αμα τρεχεις γρηγορα με το αμαξι τα fps πεφτουν στα 21-22?οχι παντα αλλα γινεται συχνα..

• Moderators
Δημοσ.

εμενα ρε παιδια γιατι αμα τρεχεις γρηγορα με το αμαξι τα fps πεφτουν στα 21-22?οχι παντα αλλα γινεται συχνα..

Loading area/NPCs/textures.

Δημοσ.

Aπο την στιγμη που εκανα disable το sli μου λυθηκε το προβλημα του ελεινου stuttering.Υπαρχει αλλα δεν ειναι ενοχλητικο σε σχεση με πριν.Εβαλα και αυτο το preset.Κατα την γνωμη το ομορφαινει αρκετα το game.

http://sfx.thelazy.net/games/preset/1675/

To αδικει αρκετα το preview. Δοκιμαστε το εσεις.Εγω εβαλα και την φωτεινοτητα in game στο 25 και ειναι κουκλα τωρα.

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανείς την gtx760? Δεν μπορώ να βρω ικανοποιητικά settings. Το vsync το έχετε ενεργοποιημένο?

Εγω προσωπικα ναι, το εχω στο frame 1 in game το vsync γιατι δεν παλευεται το tearing.Δεν επηρρεαζει τοσο ,οσο αλλα σε αλλα games

edited

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...