Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι έχετε nVidia, δοκιμάστε να κλείσετε το shader cache στους οδηγούς, λένε ότι βελτιώνει το stuttering.

Δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα , το έπαιξα με ρυθμίσεις ultra&2xmsaa και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό για μια GTX 780Ti μέσα στην κίνηση είχα γύρο στα 40 μέχρι 70fps με τα ενοχλητικά drops στα 30 να κάνουν συχνά την εμφάνισή τους( σε μια κάρτα των 700€ έβαλαν μόνο 3gb) . Να τονίσω ότι το παιχνίδι παίζει και σε PS3 & XBOX 360 έστω και με αρκετές υποχωρήσεις...

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα , το έπαιξα με ρυθμίσεις ultra&2xmsaa και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό για μια GTX 780Ti μέσα στην κίνηση είχα γύρο στα 40 μέχρι 70fps με τα ενοχλητικά drops στα 30 να κάνουν συχνά την εμφάνισή τους( σε μια κάρτα των 700€ έβαλαν μόνο 3gb) . Να τονίσω ότι το παιχνίδι παίζει και σε PS3 & XBOX 360 έστω και με αρκετές υποχωρήσεις...

Η nVidia λέει ότι τα 3GB είναι αρκετά για 1080P.Όπως και να 'χει, δουλεύουν σε performance patch οπότε κάτι είναι κι' αυτό..

Δημοσ.

Η nVidia λέει ότι τα 3GB είναι αρκετά για 1080P.Όπως και να 'χει, δουλεύουν σε performance patch οπότε κάτι είναι κι' αυτό..

Εγώ αυτό περιμένω για να ξεκινήσω το παιχνίδι μακάρι να κάνουν δουλεία .

Δημοσ.

παλικαρια εγω ενα εχω να πω, οποιος βιαζεται σκονταφτει. Δεν σας φταιει η ubisoft για τα pre orders , δηλαδη συγνωμη αν περιμενατε να δειτε το game να διαβασετε εντυπωσεις του κοσμου και μετα να το αγορασετε τι θα γινοταν; Ποσο μαλλον οταν η ιδια εταιρια μας εχει μαθει σε προχειροδουλειες. Εχω διαβασει απειρα αρθρα και posts ,εχω δει αλλα τοσα video, ημουν ετοιμος να αγορασω καρτα για το παιχνιδι! Τωρα πλεον λεω να ξαναπαιξω το gtaV στο ps3 και να ασχοληθω ξανα με το WD franchize στο 2ο μερος.

• Like 4
Δημοσ.

Ένα ακόμη περίεργο είναι αυτό: εγώ π.χ έχω 2GB vram. Το παιχνίδι αρχίζει να κάνει κολλήματα όταν φτάνει στα 1500mb, αν ρίξω τις ρυθμίσεις πάει καλύτερα(γίνεται playable δηλαδή). Αυτό βέβαια το έχω παρατηρήσει και σε άλλα παιχνίδια(με επιφύλαξη αυτό) - δηλαδή ενώ περισσεύει vram υπάρχουν κολλήματα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του bandwidth της κάρτας από εκεί και πέρα ή κάτι άλλο...μας έχουν κάνει να ψάχνουμε για μάγισσες :P

Αυτή η Microsoft φταίει για όλα, αν δεν είχε το Xbox όλο και κάτι θα είχε κάνει για το hardware να αποδίδει το maximum σε συνεργασία με το software...να είχε διαθέσιμο ένα gaming OS δηλαδή που θα λειτουργούσε σαν τις κονσόλες αλλά στα PC's...ωραίο όνειρο θερινής νυκτός πάντως.

Δημοσ.

Αυτή η Microsoft φταίει για όλα, αν δεν είχε το Xbox όλο και κάτι θα είχε κάνει για το hardware να αποδίδει το maximum σε συνεργασία με το software...να είχε διαθέσιμο ένα gaming OS δηλαδή που θα λειτουργούσε σαν τις κονσόλες αλλά στα PC's...ωραίο όνειρο θερινής νυκτός πάντως.

SteamOS και SteamBox, λίγη υπομονή και θα έρθει...

Δημοσ.

Ο Jordi τελικά ζει; δεν κατάλαβα. Βασικά, τον έριξα από τον φάρο και όταν κοίταξα κατω είχε εξαφανιστεί. Μόλις έφαγα τον Damien μίλησα με τον Jordi για να βρω τον Maurice. Ήρθε πάλι με το μέρος μου;

Δημοσ.

Kαι εγω πιο πολυ την nvidia περιμενω για να δω κατι.Απο την ubisoft δεν περιμενω κατι να διορθωσει πραγματα.Οσο για την περιβοητη vram δεν νομιζω πως θα το αφησουν ετσι.Αν οντως ειχε τοσο καλο draw distance το game και αψεγαδιαστα textures θα καταλαβαινα τα 3 , ακομη και 4 gb ακομα, και σε 1080p αναλυση.Εδω ομως δεν συμβαινει αυτο, Αυτο το game θα επρεπε να γεμιζει το πολυ 1.500 mb της vram.Ειναι λαθος η συγκριση πολλων εδω ,οπυ λενε για το metro και το bf.Δεν ειναι open wolrd αυτα τα παιχνιδια οπως και να το δει καποιος.Το ενα εχει massive maps, το αλλο παει περιμετρικα και εχει συγκεκριμενη γραμμη.

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι όπως πάνε τα πράματα με την vram σε λίγο καιρό θα χρειαζόμαστε

για κάθε παιχνίδι που θα βγαίνει και καινούργια κάρτα. :-D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι έχετε nVidia, δοκιμάστε να κλείσετε το shader cache στους οδηγούς, λένε ότι βελτιώνει το stuttering.

Για βοηθα ρε αδερφε!!!απο πια επιλογη το κανουμε αυτο?σε ευχαριστω.

Υ.Γ Επειδη ειναι στα ελληνικα εμενα το πινακακι με τις ρυθμισεις(το cashe shaders ενοεις)

Επεξ/σία από spartan29gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...