Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dude 8/10 έχουν mid/low pc, εκεί στοχεύουν να πουλήσουν οι εταιρίες αλλιώς δεν θα υπήρχε optimize, άμα 8/10 δεν μπορούν να παίξουν σωστά δηλαδή τι περιμένεις?! Φυσικά και θα παίξει το κράξιμο του αιώνα και φυσικά θα συγκριθεί με GTA, στο χορό είναι να χορέψει τότε. Όταν έχεις 100 σελίδες με tech problems τι περιμένεις, ακόμα και να το φτιάξουν όταν ο άλλος πέρασε πόσες ώρες ώστε να βρει stable fps πιστεύεις θα το ευχαριστηθεί άμα κάποια στιγμή βγει patch? (maybe)...τώρα τελειωσε, ότι και να κάνει η Ubi το qq απτό release date είναι άπειρο, και καλά να πάθουν. Δεν την κλείνουν την Montreal να τελειώνουμε?

p.s. open world modern city game και το driving είναι το χειρότερο που έχω δοκιμάσει μετά από Driver. Μονο αυτό φτάνει προσωπικά για μένα να μην το παίξω καθόλου.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδια η εμπειρια μου εως τωρα: Με i5 4670k stock, 8GB RAM, ASUS 760GTX, τρεχω το παιχνιδι νερακι. 50-65 fps γενικα και πεφτω στην οδηγηση καποιες φορες στα 42-44fps. 

Ρυθμισεις: 1650x1080, ΟΛΑ HIGH (μονο ULTRA το detail), temporal SMAA, 337.88, hotfix, pagefile fix, shaders fix (nvidia panel). Με ενα φιλτρο sweetfx αλλαξε το παιχνιδι τελειως, εγινε πιο ζεστο και κινηματογραφικο. Βεβαια πολλα πραγματα σχετικα με τον προγραμματισμο μεσα στο παιχνιδι μας ξενερωνουν αλλα τί να κανουμε. 

Δημοσ.

p.s. open world modern city game και το driving είναι το χειρότερο που έχω δοκιμάσει μετά από Driver. Μονο αυτό φτάνει προσωπικά για μένα να μην το παίξω καθόλου.

ετσι ακριβως φιλε...

ενταξει οχι καθολου αλλα ειναι πολυ μεγαλη ξενερα

• Moderators
Δημοσ.

i-nnknNzJ-1050x10000.jpg

Και ακόμα περιμένω να δω αν κάποιος το παίζει αυθεντικό, για να δώσω tips για το online.

Αλλά μόνο θείος και γκρίνια. Seriously.

Δεν σας αρέσει, το καταλάβαμε, αφήστε λοιπόν τον κόσμο που του αρέσει και προσπαθεί να μιλήσει για το game και όχι 10000000000στη φορά για τα πράγματα που έχουν ειπωθεί άπειρες φορές και το hate.

• Like 1
Δημοσ.

...εγω το έχω αυθεντικό.....σχετικα με το multy είναι πολύ καλό και αξιολογο....απλα εχτές προτομπηκα γιατί έπαιζα με τις αποστολές...και οταν εισε σε αποστολή δεν μπορείς να μπεις αν δεν την τελειώσεις..

• Moderators
Δημοσ.

...εγω το έχω αυθεντικό.....σχετικα με το multy είναι πολύ καλό και αξιολογο....απλα εχτές προτομπηκα γιατί έπαιζα με τις αποστολές...και οταν εισε σε αποστολή δεν μπορείς να μπεις αν δεν την τελειώσεις..

Ok, τουλάχιστον ένας που το έχει.

Είδα λοιπόν 3 (περίπου) σημάδια για να ξέρεις αν έχεις τύπο στο παιχνίδι σου.

Υπ' όψιν, αν κάνεις side missions (Gang Hideout, Κλπ), main mission ή activities, δεν σου κάνουν invade.

Αν κάνεις free roam, μπορεί να εμφανιστεί.

Λοιπόν:

- Αν κάνεις free roam και πας σε μαγαζί ή κάποιο side activity (π.χ. betting game) και σου λέει "Unavailable", έχει μπει τύπος στο παιχνίδι.

- Αν κάνεις Focus και δεν πάει slow-motion, πάλι έχεις κάποιον μέσα.

- Το 3ο που δεν είμαι 100% σίγουρος, είναι πως όταν κάποιος μπει στο παιχνίδι, ο Aidan βάζει το κινητό μέσα και πρέπει να το ξαναβγάλεις (εγώ το έχω πάντα έξω -το κινητό ε; :P -).

Kαι στην αρχή αναρωτιόμουν πώς με έπαιρναν χαμπάρι μερικοί σε tailing, χωρίς να πλησιάσω καν και έπαιρναν μηχανή και έτρεχαν. 

Αν απομακρυνθούν πολύ και δεν έχεις ξεκινήσει tailing / hacking, θα σου βγάλει αυτόματα "Teleport to target".

• Like 1
Δημοσ.

Όπως και στο Dark Souls, που μόλις δείς ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 συγκεκριμένα αντικείμενα (Estus Flask και white soap) ξερεις ότι από στιγμή σε στιγμή θα σε κάνει invade κάποιος άλλος και προετοιμάζεσαι.

Αυτά όμως είναι μικρο-exploits των μηχανισμών και χάνει το παιχνίδι από τη μαγεία του.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο στην R9 290.

Θα δοκιμασω το μεσημερι να απενεργοποιησω το crossfire να δω τι κανει...Καποιο λενε οτι πρεπει να απενεργοποιησεις το AA αλλα δεν ειναι λυση αυτη...

• Moderators
Δημοσ.

Αυτά όμως είναι μικρο-exploits των μηχανισμών και χάνει το παιχνίδι από τη μαγεία του.

Συμφωνώ.

Αλλά όλο και περισσότερος κόσμος τα βρίσκει και τσεκάρει.

Λίγες φορές μπαίνω κάπου και δεν ξεκινάνε να με ψάχνουν ή δεν φεύγουν να ξεφύγουν.

Μπαίνω χθες για tailing, ο τύπος πάει κατευθείαν στο τρένο και ήμουν στην γεφυρούλα που πέρναγε από κάτω και πήδηξα πάνω του.

Μετά το κάνει hack λίγο πιο κάτω και βγαίνω κι εγώ. Με βλέπει και με κυνηγάει (ευτυχώς no sniper rifle).

Κρύβομαι πάλι πίσω στον σταθμό και παίρνω αμάξι, οπότε (αφού με είδε να πηγαίνω προς τον δρόμο) αρχίζει να ρίχνει με το grenade launcher.

O χρόνος περνάει και δεν τον έχω κάνει καν profile και έρχεται κοντά και φεύγω με το αμάξι τρέχοντας (ευτυχώς δεν μου έριξε), οπότε τον κάνω profile στο πέρασμα.

Τελικά παίρνει και αυτός αμάξι και με ακολουθεί / σκουντάει (κάνω πρώτος hack τις παγίδες), οπότε ανεβαίνει το observation.

Επίσης δεν είχε jam comms και τον κυνηγούν οι μπάτσοι γιατί τον έδωσε civilian από τις εκρήξεις. :P

Οπότε πάω εγώ μπροστά, αυτός πίσω και 3 περιπολικά να τον κυνηγάνε και στο τέλος πάει για την αποβάθρα και μπαίνει στο σκάφος, όπου οι μπάτσοι τον πυροβολούν και πλησιάζω με τα πόδια και πάει το observation 100% και ο Aidan λέει "Nice and clean" (ή κάτι τέτοιο). 

Seriously Aidan. :P

Και αφού "εξαφανίστηκε" γιατί τέλειωσε το session, όλοι οι μπάτσοι γυρνάνε προς εμένα και με σκοτώνουν.  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

...να σου πω επειδή είμαι στη δουλεια τώρα ,το απόγευμα θα κοιτάξω καλητερα τη παίζει με το multy....εχτες παντός που μπήκα γινόταν χαμός....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...