Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Λογικά όσοι έχουν 3GB+ VRAM... Χλωμό το βλέπω εμείς με τα 2GB να το παίξουμε στα Ultra... Το έχεις δοκιμάσει εσύ με την 680; Αν ναι, το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Σε εμένα κόλλαγε λόγω 4GB RAM και δεν έχω βγάλει ακριβές συμπέρασμα. Αμ δεν το παιζουν ουτε αυτοι που εχουν 3 και 4 gb vram στα ultra textures, εκει ειναι η πλακα..Ακομα και αυτοι το βαζουν στα high textures για να παιζει πιο ομαλα.Στη δικη μου περιπτωση επισης, το game παιζει καλα στα high textures ολα τα υπολοιπα στα ultra χωρις antialising και με vsync στο frame 1.Το stuttering υπαρχει, σε καποιες περιοχες, μπορει να πεσω στα 40 το πολυ frames αλλα δεν ειναι ενοχλητικο.Το sli θα με βοηθαγε λιγο αλλα δεν δουλευει στο συγκεκριμενο game για την ωρα και το εχω απενεργοποιημενο γιατι αυτο ηταν που μ εκανε ολο το προβλημα και δικαιως γκρινιαζα μεχρι π καταλαβα τι παιζει.
kostas/88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 καλησπέρα ρε παιδιά και από μένα να κάνω μια offtopic ερώτηση στο pc τις υπογραφής τι πρέπει να ρίξω για να παίζει όσο ποιο καλά γίνετε με σταθερά 60 fps
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 καλησπέρα ρε παιδιά και από μένα να κάνω μια offtopic ερώτηση στο pc τις υπογραφής τι πρέπει να ρίξω για να παίζει όσο ποιο καλά γίνετε με σταθερά 60 fps Tα ultra textures ειναι που δημιουργουν το κυριο προβλημα.Αν το βαλεις στα high με την δικη σου καρτα σου και ολα τα αλλα εκει που τερματιζουν θα σου παιζει καλα.Tωρα τα drops ειναι σιγουρα δυστυχως και δεν νομιζω να σε βοηθησει και τα 4gb vram που εχεις, γιατι και αυτοι που εχουν titan εχουν drops .Ειναι αναποφευκτο.
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Για να καταλάβω, υπάρχει στον πλανήτη σύστημα που παίζει χωρίς προβλήματα το παιχνίδι και τί σύστημα είναι αυτό; Αν υποθέσουμε ότι ένας 4770k δεν είναι... bottleneck (!!!), τί κάρτα χρειάζεται για να το τρέξεις χωρίς frame drops και με πόση RAM;
paularas Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 εδώ δεν δίνει μπουκάλι ο 920 θα δώσει ο 4770? και το μπουκάλι πάει με την κάρτα γραφικών όχι με το παιχνίδι. απλά θέλει άπειρη vram για παίξει. αυτό...
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Για να καταλάβω, υπάρχει στον πλανήτη σύστημα που παίζει χωρίς προβλήματα το παιχνίδι και τί σύστημα είναι αυτό; Αν υποθέσουμε ότι ένας 4770k δεν είναι... bottleneck (!!!), τί κάρτα χρειάζεται για να το τρέξεις χωρίς frame drops και με πόση RAM; ΧΑΧΑ αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει pc που να το παιζει smoothly, δεν εχει σημασια τι φοραει το συστημα, το game εχει προβλημα.Γνωστος μ εχει 2 titan 32 gb ram μεσα και τον 4770k , πηγα χτες απο το σπιτι του να δω πως του τρεχει.Το τρεξαμε σε 4κ monitor και με τα παντα τερματισμενα.Δεν μπορουσε να κρατησει σταθερο 60αρι...Ριξαμε αναλυση,τα ιδια ,κατεβασαμε antialising, τα ιδια, με το που κατεβασαμε τα textures πηρε τα πανω του.Χρειαζεται να πω κατι αλλο?
ThanosWF Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Όπως υποσχέθηκα ετοίμασα ένα PC Focused review για το παιχνίδι στο alt-tab.gr. Είναι λίγο αγανακτησμένο review γιατί με απογοήτευσε σε κάποιους τομείς και με κούρασε σε άλλους. Fans του παιχνιδιού μη με δείρετε http://alt-tab.gr/watch-dogs-review/ 2
ThanosWF Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Oι διαφορές High με Ultra είναι τόσο αισθητές? Γενικά η σε συγκεκριμένου τομείς? (Textures shaders κτλπ)
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 O δρομος ειναι πιο ωραιος στα ultra textures , τα δεντρα, τα φυλλα, αν βρεθειτε διπλα σε ενα τοιχο χτισμενο με τουβλα καντε το τεστ εκει.Στα high ειναι οκ, στα ultra απλα βλεπεις την παραπανω λεπτομερεια.Δυστυχως δεν υπαρχει καλο perfomance εκει, μονο για να βγαλουμε κανενα screenshot ειναι μεχρι στιγμης.
zvarthangalos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παίδες παίξτε το παιχνίδι και αφήστε τα τούβλα και τις λαμαρίνες έλεος πια τόση γκρίνια για το τίποτα, πρέπει να μάθουμε όλοι μας και τον εαυτό μου βάζω μέσα να δίνουμε λίγο χρόνο και δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση την ubisoft που κι εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές απέναντί της όμως το Watch Dogs δέν έχει κλείσει επίσημα ούτε 5 ημέρες ζωής από τότε που κυκλοφόρησε ας του δώσουμε λίγο χρόνο λοιπόν. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2014 από zvarthangalos 2
icenex Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Με κάλυψε ο απο πάνω εγω τα έχω ρίξει όλα στο high και παίζω μια χαρά άσε που καθώς παίζω δεν παρατηρώ την διαφορά κ δεν ειναι τόσο τραγική όσο λέτε.Τουλάχιστον τα δικά μου μάτια δεν βρίσκουν τραγικές διαφορές. Πέρα απο αυτό multi ασχολήθηκε κανείς?Εγώ έπαιξα μερικά κ έχω μαζέψει 1200 Notorious points η οπώς λέγονται δεν θυμαμαι ακριβως..Στα πρώτα 500 ξεκλειδώνεις ενα σκιλλ κ όταν χάνεις απο αντίπαλο χάνεις μερικούς πόντους η ερώτηση μου ειναι αν πχ εγω συνεχίζω να χάνω απο αντιπάλους κ πέσω κάτω απο 500 πόντους χάνω αυτό το σκιλλ η απο την στιγμη που το ξεκλειδωσω το εχω κ είναι σαν μαξιλαράκι??
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ρε παίδες παίξτε το παιχνίδι και αφήστε τα τούβλα και τις λαμαρίνες έλεος πια τόση γκρίνια για το τίποτα, πρέπει να μάθουμε όλοι μας και τον εαυτό μου βάζω μέσα να δίνουμε λίγο χρόνο και δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση την ubisoft που κι εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές απέναντί της όμως το Watch Dogs δέν έχει κλείσει επίσημα ούτε 5 ημέρες ζωής από τότε που κυκλοφόρησε ας του δώσουμε του λίγο χρόνο λοιπόν. Ολα αυτα που σχολιαζουμε αφορουν το game.Αυτη τη φορα δεν εδωσα χρηματα στη ubisoft (ευτυχως).Αυτη μας δινει το δικαιωμα να πουμε οτι θελουμε, αφου ουτε το game ειναι αυτο που περιμεναμε ,οχι μονο σε γραφικα, αλλα σε story και gameplay.Ενταξει στην αρχη ειναι πολυ καλο, θα παιξεις το πρωτο καλο 5 ωρο και μετα καταλαβαινεις οτι ολα ειναι επαναλαμβανομενα.Ενα walkthrouth και τελος ειναι το game και δεν το ξαναγγιζεις.Eγω τωρα το τελειωνω και καταλαβαινω οτι περα απο καποια ctos towers δεν εχει μεινει και κατι να κανω.Η πολη γενικα δεν ειναι ζωντανη,τα side missions βαρετα, το ai τραγικο, ο χαρακτηρας ε.. οχι τοσο εναδιαφερων οσο φαινοταν στα τρειλερ. Μπορει το franchise να εχει potential αλλα μιας και μιλαμε για το συγκεκριμενο παιχνιδι, που το περιναμε πως και πως , δεν ειναι το πρωτοπορο game που θα πεις ουαου, τι να κανουμε... Μην το συγκρινετε μερικοι με το gta v...Γελαει ο πλανητης.. ps Για να μην παρεξηγηθω, το game συνδυαζει αγαπημενα μου games και το γουσταρω πολυ για αυτο, αλλα να λεμε αληθειες..Θα μπορουσαμε ανετα να μιλαμε για το παιχνιδι της χρονιας αλλα ...δεν.Για πολλους λογους.. 3
spartan29gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Vsync οπωσδηποτε, εχει αθλιο tearing.Τελικα το παιζει κανενας στα ultra textures ομαλα με ολα τα υπολοιπα στο ultra? Αφηστε το antialising. Στο ποσο το εχεις βαλει το Vsync?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα