Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστω μαν(ελπιζω να δω διαφορα στο θεμα  tearing)

Aν βλεπεις ακομα να στο κανει, ενεργοποιησε το απο το control panel της καρτας σου.

Δημοσ.

Και ακόμα περιμένω να δω αν κάποιος το παίζει αυθεντικό, για να δώσω tips για το online.

Αλλά μόνο θείος και γκρίνια. Seriously.

Δεν σας αρέσει, το καταλάβαμε, αφήστε λοιπόν τον κόσμο που του αρέσει και προσπαθεί να μιλήσει για το game και όχι 10000000000στη φορά για τα πράγματα που έχουν ειπωθεί άπειρες φορές και το hate.

Αυθεντικό το έχω και αυτό είναι ακόμα περισσότερο εκνευριστικό 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα διαβάζω καιρό το τοπικ χωρίς να γράφω. Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα με του θείου την έκδοση. Το είχε ξανα αναφέρει και άλλο ενα παιδί αλλα δε μπόρεσα να βρώ το μήνυμα του. Ενώ πατάω new game και ξεκινάει να φορτώνει κολλάει μονίμος στο σημείο της φωτογραφίας μόνο κάνα 2 φορές έχει πάει παρακάτω λίγο πριν τελειώσει η μπάρα αλλα και πάλι κολλάει δε freez-αρει απλα δε προχωράει και πρέπει να κλείσω το παιχνίδι. Το παιχνίδι δε το έχω στον ssd το έχω στον 2ο σκληρό και προσπαθώ να το τρέξω το παιχνίδι στο συστημα της υπογραφής μου. Αν ξέρει κάποιος καμία λύση.  :-)

post-123851-0-23450700-1401464485_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΆΣΧΕΤΟ αλλά.. κάντε add στο Uplay ή/και Steam όσοι το έχετε αυθεντικό: paxara13

--EDIT--

Και μια πληροφορία αν ξέρει κάποιος... το E-Book του WD, που μπορώ να το βρω;

https://www.google.gr/search?q=watch+dogs+e-book&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=jb2IU8uuEePc8gfv3ICQBw

Thaaaanks!

Επεξ/σία από paxara
Δημοσ.

To Uplay τον πίνει πάλι. -_-

....σημερα είναι καλητερα...μπαινω-βγαινω  με την πρωτη....(προ)χτες να δεις 1/20 εκανα log in failed....

Oι διαφορές High με Ultra είναι τόσο αισθητές?

...κοιτα...αν το παιζεις σε Pc Monitor 1080p ....ισως....ισως δεις μια πολύ...πολύ........πολύ μικρη διαφορα στις υφες.....εγω που το παιζω και σε TV LCD full HD1080 50" στα τρια μετρα αποσταση με το Gamepad Xbox 360 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ/ΒΛΕΠΩ  ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...

Δημοσ.

εν τω μεταξύ το The Forest (pc αποκλειστικοτητα σε early access) έχει τέτοια textures και κατ'αλλα έχουμε προβληματα με τα υπερ textures του watch dogs, ποιο ΓΤΠ console port δεν γινεται

77544B04646C503E681B6FF339A24C11F56C3075
89E231F9E7F3EB76C89E2FD49C31C25F784806D3

• Like 9
Δημοσ.

ΆΣΧΕΤΟ αλλά.. κάντε add στο Uplay ή/και Steam όσοι το έχετε αυθεντικό: paxara13

--EDIT--

Και μια πληροφορία αν ξέρει κάποιος... το E-Book του WD, που μπορώ να το βρω;

https://www.google.gr/search?q=watch+dogs+e-book&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=jb2IU8uuEePc8gfv3ICQBw

Thaaaanks!

Σε έκανα add Dy1ngW1sh οπότε παμε κανα Multi παρέα οποιός άλλος πιστός ας με κάνει κ εμένα add.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%88%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-patch-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-PC-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-Watch-Dogs/23901.html

Α ρε ubi δεν παραδεχεσαι ποτε τιποτα.Οχι δεν θα ριξω αναλυση, δεν θα μας τρελανετε..Δεχομαι τα οποια προβληματα,θα βγαλουν λενε patch αλλα οχι οτι κανατε και καλη δουλεια..Ελεος.

Δημοσ.

το παιχνιδι παιζει μια χαρα με high textures msaa2x k ολα τα αλλα στο τερμα,σιγα μην σκασω για τα ultra textures ετσι κ αλλιως εχει μηδαμινη διαφορα αποτι ειδα στο site της nvidia.μαζι με το sweet fx και φωτεινοτητα στο 75 το παιχνιδι γινεται πολυ ομορφο.κατω απο 40 fps δεν πεφτω,

Δημοσ.

το παιχνιδι παιζει μια χαρα με high textures msaa2x k ολα τα αλλα στο τερμα,σιγα μην σκασω για τα ultra textures ετσι κ αλλιως εχει μηδαμινη διαφορα αποτι ειδα στο site της nvidia.μαζι με το sweet fx και φωτεινοτητα στο 75 το παιχνιδι γινεται πολυ ομορφο.κατω απο 40 fps δεν πεφτω,

Ναι αλλά όταν δίνεις 40 και 50€ δεν επιτρέπονται τέτοια μεγάλα προβλήματα εξάλλου το παιχνίδι ήταν να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και πήρε παράταση για τον Μάιο και να τα αποτελέσματα    

• Like 1
Δημοσ.

ναι εχεις δικιο απλα ειναι κακιστο πορτ.το ειπε κ η ιδια η υβισοφτ γιατι θελει τοση vram.απλα επρεπε να το αναπτυξει αλλο studio για next gen κ αλλο studio για την προηγουμενη γενια αλλα η τσιγγουνια των εταιρειων δεν εχει ορια και την πληρωνουμε εμεις

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...