spartan29gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Frame 1 Σε ευχαριστω μαν(ελπιζω να δω διαφορα στο θεμα tearing)
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστω μαν(ελπιζω να δω διαφορα στο θεμα tearing) Aν βλεπεις ακομα να στο κανει, ενεργοποιησε το απο το control panel της καρτας σου.
aetos1988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Και ακόμα περιμένω να δω αν κάποιος το παίζει αυθεντικό, για να δώσω tips για το online. Αλλά μόνο θείος και γκρίνια. Seriously. Δεν σας αρέσει, το καταλάβαμε, αφήστε λοιπόν τον κόσμο που του αρέσει και προσπαθεί να μιλήσει για το game και όχι 10000000000στη φορά για τα πράγματα που έχουν ειπωθεί άπειρες φορές και το hate. Αυθεντικό το έχω και αυτό είναι ακόμα περισσότερο εκνευριστικό 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 To Uplay τον πίνει πάλι. 1
padelis71992 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και απο μένα διαβάζω καιρό το τοπικ χωρίς να γράφω. Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα με του θείου την έκδοση. Το είχε ξανα αναφέρει και άλλο ενα παιδί αλλα δε μπόρεσα να βρώ το μήνυμα του. Ενώ πατάω new game και ξεκινάει να φορτώνει κολλάει μονίμος στο σημείο της φωτογραφίας μόνο κάνα 2 φορές έχει πάει παρακάτω λίγο πριν τελειώσει η μπάρα αλλα και πάλι κολλάει δε freez-αρει απλα δε προχωράει και πρέπει να κλείσω το παιχνίδι. Το παιχνίδι δε το έχω στον ssd το έχω στον 2ο σκληρό και προσπαθώ να το τρέξω το παιχνίδι στο συστημα της υπογραφής μου. Αν ξέρει κάποιος καμία λύση.
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Για να ελαχιστοποιήσω τα προβλήματα, έριξα το shader στο medium και το ambient occlusion στο off. Μόνο έτσι παίζεται.
paxara Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ΆΣΧΕΤΟ αλλά.. κάντε add στο Uplay ή/και Steam όσοι το έχετε αυθεντικό: paxara13 --EDIT-- Και μια πληροφορία αν ξέρει κάποιος... το E-Book του WD, που μπορώ να το βρω; https://www.google.gr/search?q=watch+dogs+e-book&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=jb2IU8uuEePc8gfv3ICQBw Thaaaanks! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2014 από paxara
ggramenos Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 To Uplay τον πίνει πάλι. ....σημερα είναι καλητερα...μπαινω-βγαινω με την πρωτη....(προ)χτες να δεις 1/20 εκανα log in failed.... Oι διαφορές High με Ultra είναι τόσο αισθητές? ...κοιτα...αν το παιζεις σε Pc Monitor 1080p ....ισως....ισως δεις μια πολύ...πολύ........πολύ μικρη διαφορα στις υφες.....εγω που το παιζω και σε TV LCD full HD1080 50" στα τρια μετρα αποσταση με το Gamepad Xbox 360 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ/ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...
BigBOSS Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 εν τω μεταξύ το The Forest (pc αποκλειστικοτητα σε early access) έχει τέτοια textures και κατ'αλλα έχουμε προβληματα με τα υπερ textures του watch dogs, ποιο ΓΤΠ console port δεν γινεται 9
icenex Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ΆΣΧΕΤΟ αλλά.. κάντε add στο Uplay ή/και Steam όσοι το έχετε αυθεντικό: paxara13 --EDIT-- Και μια πληροφορία αν ξέρει κάποιος... το E-Book του WD, που μπορώ να το βρω; https://www.google.gr/search?q=watch+dogs+e-book&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=jb2IU8uuEePc8gfv3ICQBw Thaaaanks! Σε έκανα add Dy1ngW1sh οπότε παμε κανα Multi παρέα οποιός άλλος πιστός ας με κάνει κ εμένα add. 1
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%88%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-patch-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-PC-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-Watch-Dogs/23901.html Α ρε ubi δεν παραδεχεσαι ποτε τιποτα.Οχι δεν θα ριξω αναλυση, δεν θα μας τρελανετε..Δεχομαι τα οποια προβληματα,θα βγαλουν λενε patch αλλα οχι οτι κανατε και καλη δουλεια..Ελεος.
aekoupoli Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 το παιχνιδι παιζει μια χαρα με high textures msaa2x k ολα τα αλλα στο τερμα,σιγα μην σκασω για τα ultra textures ετσι κ αλλιως εχει μηδαμινη διαφορα αποτι ειδα στο site της nvidia.μαζι με το sweet fx και φωτεινοτητα στο 75 το παιχνιδι γινεται πολυ ομορφο.κατω απο 40 fps δεν πεφτω,
aetos1988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 το παιχνιδι παιζει μια χαρα με high textures msaa2x k ολα τα αλλα στο τερμα,σιγα μην σκασω για τα ultra textures ετσι κ αλλιως εχει μηδαμινη διαφορα αποτι ειδα στο site της nvidia.μαζι με το sweet fx και φωτεινοτητα στο 75 το παιχνιδι γινεται πολυ ομορφο.κατω απο 40 fps δεν πεφτω, Ναι αλλά όταν δίνεις 40 και 50€ δεν επιτρέπονται τέτοια μεγάλα προβλήματα εξάλλου το παιχνίδι ήταν να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και πήρε παράταση για τον Μάιο και να τα αποτελέσματα 1
aekoupoli Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ναι εχεις δικιο απλα ειναι κακιστο πορτ.το ειπε κ η ιδια η υβισοφτ γιατι θελει τοση vram.απλα επρεπε να το αναπτυξει αλλο studio για next gen κ αλλο studio για την προηγουμενη γενια αλλα η τσιγγουνια των εταιρειων δεν εχει ορια και την πληρωνουμε εμεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα