Oroku Saki Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Συναγωνιζεται το GTA 4 σε ποιοτητα port στο pc .... Με μονη διαφορα οτι το gta ηθελε θηριο επεξεργαστη και οχι τοσο καλη καρτα γραφικων ενω εδω συμβαινει το αντιθετο θελει τερας καρτα (gtx 780) αλλα παιζει και σε πιο παλλιους επεξεργαστες. Και μιλαμε για παιχνιδι που χρονια μας ελεγαν για το ποσο καλη θα ηταν η pc εκδοση.
spartan29gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Aν βλεπεις ακομα να στο κανει, ενεργοποιησε το απο το control panel της καρτας σου. Οκ ολλα καλα!!! καμια σχεση με πριν τωρα. 1
Alex21121988 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 To gta iv το επαιξα σωστα με το υπαρχων συστημα και οτι ειχε βγει απο updates,patches κτλ.Toτε που βγηκε κανενας δεν μπορουσε να το παιξει στα τερμα, σαν χτες το θυμαμαι.Ειχα την τυχη να το παρατησω τοτε λογω το οτι δεν μπορουσα να το παιξω με δυο 8800gt ...xD και το επαιξα πριν κατι μηνες οπου και το τελειωσα, αφου εννοειται το πλακωσα στα mods τα οποια το κανουν 3 φορες καλυτερο οπτικα απο το watch dogs.Ισως αν το πιασει καποιος και το μονταρει οπως εγινε και με το gta iv , μπορει να δουμε κατι αλλο που θα τριβουμε τα ματια μας.Αν και δεν ξερω κατα ποσο προσβασιμο θα ειναι σε σχεση με τα gta οσο αφορα τα mods.
kostas123pao Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πόλυ γέλιο έχει το βιντεάκι. Ο τυπάς που παίζει έμεινε με ανοιχτό το στόμα. 1
Alex21121988 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Οκ ολλα καλα!!! καμια σχεση με πριν τωρα. Οταν πεσει η τιμη των monitor με το g sync και αρχιζει και καθιερωνεται στη αγορα, δεν θα ξερουμε πλεον τι ειναι tearing 1
icenex Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πόλυ γέλιο έχει το βιντεάκι. Ο τυπάς που παίζει έμεινε με ανοιχτό το στόμα. κάτι αντίστοιχο έζησα εγώ με την διαφορά οτι δεν με βρήκε πότε κ ήμουν μπροστά στα μούτρα του
Alex21121988 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Aνεβαζω τωρα ενα βιντεακι να δειτε λιγο πως τρεχει το game σε μενα.Ειχα ανεβασει προχτες αλλο ενα, οπου εδειχνα στην ουσια, οτι το sli δεν δουλευει στο game για την ωρα, και αν δεν ειναι απενεργοποιημενο δημιουργει heavy stuttering.Το bandicam χρησιμοποησα για την εγγραφη ,στη πραγματικοτητα ειμαι τουλαχιστον 15 frames πιο πανω.Δειχνω και το sweetfx preset που χρησιμοποιω, αλλα δεν μ εκοψε να το βαλω και το βγαλω in game να δειτε διαφορες...
mastixas Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παιδια το παιχνιδι τα σπαει, στην αρχη κι εγω ασχολιομουν με τα γραφικα αλλα τα εβαλα ολα high και παιζει νερακι! Τωρα ευχαριστιεμαι το παιχνιδι και για πρωτη φορα παιζω με χειριστηριο.. μπορω να πω οτι σπερνει να παιζεις με controller (ναι μολις το ανακαλυψα!!) Α! και SweetFX μη ξεχασετε να βαλετε! 1
dimitris21gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παιδιά έβαλα sweetfx και μου κράσαρε το παιχίδι. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τα αρχεία του sweetfx και να μου πει πως να το περάσω; Το παιχνίδι είναι όντως πολύ καλό και ας κάνει μερικά κουλά ώρες ώρες. Προσωπικά με τα settings δεν ασχολήθηκα πολύ. textures στο high, τσίμπησα πιο πάνω και μερικές ρυθμίσεις ακόμα και είναι μια χαρά.
Alex21121988 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ανεβηκε το νεο μου βιντεο να δειτε πως παει στο συστημα μου.Δεν ειναι μεγαλο ,εξαλλου ο σκοπος του ειναι να δειτε το SweetFX και πως τρεχει. 2
Alex21121988 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ποσα fps πιανεις? Ειμαι στα 55 με 64 με καποια drops στα 44 σε μερικες περιοχες.
giannisag17 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 εγω 35-55 αλλα ανεβοκατεβαινει συνεχεια ρε γαμωτο..
Alex21121988 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 εγω 35-55 αλλα ανεβοκατεβαινει συνεχεια ρε γαμωτο..Το εχεις εγκατεστημενο στον ssd σου;Εχεις ssd;Αν οχι ή περιμενε για drivers απο amd γιατι πανω κατω δεν εχω και τοσο πιο ισχυρο συστημα σε συκριση με αυτο που βλεπω, της υπογραφης σου.Δοκιμασε και αυτο το command αν δεν το εχεις ηδη κανει. http://www.reddit.com/r/watch_dogs/comments/26fji7/get_rid_of_ultrasetting_stuttering_by_adding/ 1
giannisag17 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 οχι ssd δεν εχω μαλλον θα περιμενω drivers... μου εξηγεις τι πρεπει να κανω στο λινκ που εστειλες...?Sorry κιολας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα