icenex Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 οχι ssd δεν εχω μαλλον θα περιμενω drivers... μου εξηγεις τι πρεπει να κανω στο λινκ που εστειλες...?Sorry κιολας.. Πήγαινε στο φάκελο του watchdogs εφόσον το έχεις αυθεντικο κ βρες το αρχειο του watchdogs.exe Εμένα ας πούμε είναι στην διαδρομή C:\Αρχεία Εφαρμογών\Ubisoft\WD\watch_dogs.exe" Τεσπά μετά όταν βρεις αυτο το αρχείο στείλε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας μετά πήγαινε στην συντόμευση κ πάτα ιδιότητες κ στην διαδρομη που λέει πχ "C:\Αρχεία Εφαρμογών\Ubisoft\WD\watch_dogs.exe" προσθέτεις αυτό -disablepagefilecheck κοινώς θα ειναι κάπως έτσι "C:\Αρχεία Εφαρμογών\Ubisoft\WD\watch_dogs.exe" -disablepagefilecheck Ήμουν αναλυτικός μέχρι αηδίας ελπίζω τώρα να κατάλαβες edited
paxara Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 E3 γραφικά με SweetFX! Δεν υπερβάλω! Το παιδί το έκανε ΝΕΟ παιχνίδι! ΠΡΙΝ/ΜΕΤΑ:
ggramenos Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ...στο multiplayer υπαρχει κάτι ανάλογο σε team deathmatch.....στο free roaming τη παίζει....μπαινω και ήμαστε μεχρι 8 παίχτες.....αλλα τη πρέπει να κάνουμε.....εχω χάσει λίγο τον μπούσουλα στο online...βοήθεια....
paxara Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παίδες το sweet sx που το βρίσκουμε? Τσέκαρε τη περιγραφή που έχει το βίντεο στο YouTube.
Alex21121988 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ναι χρησιμοποιει το realistic preset, ειναι λιγο υπερβολη και το καρτουνιζει αρκετα το game αλλα ολα ειναι θεμα γουστου
Alex21121988 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παίδες το sweet sx που το βρίσκουμε? http://sfx.thelazy.net/games/ Eχει παρα πολλα presets εδω, ο τυπος στο video σου δειχνει εναν ευκολο τροπο να το περασεις.Τωρα επειδη ειναι 64bit το παιχνιδι και επειδη υπαρχουν και χρηστες windows 8 /8.1, εκει λιγο μπερδευεται το θεμα.Guys αν δεν σας πιανει ,κανετε restart το radeon pro και ξανα ανοιγμα.Επισης μην ανοιγετε το game με fraps , ακυρωνει το sweetfx και πολλες φορες κρασαρει το game πριν καλα καλα ξεκινησει. Βγαζει και το radeon pro τα fps αν θελετε.
Oroku Saki Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Σιγουρα κανει τα γραφικα σαν ττην e3? Η απλα τα βελτιωνει αλλα οχι σε τετοιο βαθμο? Εγω περιμενω και το επομενο patch για να το ξεκινησω.
Alex21121988 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Σιγουρα κανει τα γραφικα σαν ττην e3? Η απλα τα βελτιωνει αλλα οχι σε τετοιο βαθμο? Εγω περιμενω και το επομενο patch για να το ξεκινησω. Oχι ,ειναι υπερβολη να πουμε οτι το κανει σαν της e3, απλα βελτιωνει καποιους φωτισμους, το sharpness της εικονας και προσθετει καποια εφε.Βεβαια μπορουν να γινουν θαυματα με αυτα, αλλα το συγκεκριμενο που δειχνει, δεν ειναι και κατι τοσο φοβερο..Σε αλλο level με παρομοια τεχνικες/mods εχουν κανει το gta iv να μοιαζει με next gen παιχνιδι.Τους ξεφτιλιζουν τους devs δυο τρεις ανθρωποι με αυτα τα mods. iCEnhancer και enb series μαζι με texture/car packs. 1
stelios ks Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Καλημερα παιδια εκανα install to παιχνιδι και οταν το ξεκιναω "WATCH DOGS requires that your graphics hardware be compatible with DirectX 11, and have the DirectX 11 Runtime installed βγαζει αυτο το error..γνωριζει κανεις?
infin1tyGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πρέπει να έχεις κάρτα γραφικών συμβατή με DirectX 11. Ποια έχεις;
dkmaster Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Υπάρχει ήδη θέμα για το watch dogs, δεν είναι απαραίτητο να ανοιχτεί νέο.
infin1tyGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δεν υποστηρίζει DX11 αλλά και να έτρεχε το παιχνίδι με κάποιο τρόπο, θα ήταν unplayable. Είναι πολύ αδύναμη κάρτα, ειδικά για το Watch Dogs. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πολύ καλή κάρτα για να βλέπεις καμια ταινία ή βίντεο στο youtube... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα