Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^Κανονικά εσύ πρέπει να μας πείς που το έχεις και αυθεντικό. :P

έλειπα 2 μέρες,γιαυτό ρώτησα μήπως έχασα τις εξελίξεις...

Εμένα πάλι εκεί που παίζω,πέφτει στα 0-3 fps μετά από κάποια ώρα,σε ακαθόριστο χρόνο.Και μόνο με restart το παιχνίδι φτιάχνει.Αλλά υπέθεσα ότι ήταν θέμα του σκληρού,και μόλις έκανα ανασυγκρότηση και θα μπω να το δοκιμάσω.Μιας και άλλα προβλήματα που είχα στα windows διορθώθηκαν.

και όχι,δεν είναι θέμα θερμοκρασίας

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.

http://sfx.thelazy.net/games/

Eχει παρα πολλα presets εδω, ο τυπος στο video σου δειχνει εναν ευκολο τροπο να το περασεις.Τωρα επειδη ειναι 64bit το παιχνιδι και επειδη υπαρχουν και χρηστες windows 8 /8.1, εκει λιγο μπερδευεται το θεμα.Guys αν δεν σας πιανει ,κανετε restart το radeon pro και ξανα ανοιγμα.Επισης μην ανοιγετε το game με fraps , ακυρωνει το sweetfx και πολλες φορες κρασαρει το game πριν καλα καλα ξεκινησει.

Βγαζει και το radeon pro τα fps αν θελετε.

Τσέκαρε τη περιγραφή που έχει το βίντεο στο YouTube.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μάγκες..

Μετράτε και είστε ωραίοι..

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι E3 γραφικά δεν υπάρχουν. Θέλουν καινούριο game ή patch 15GB (περισσότερο και από το μέγεθος του παιχνιδιού xD).

Πάντως εγώ που το δοκίμασα σε αυθεντικό λειτουργεί. Επίσης ο τρόπος του βίντεο λειτουργεί και σε Win. 8/8.1 (το δοκίμασα στο άλλο μου το pc). Το μόνο που δεν λειτουργεί εμένα και δεν ξέρω γιατί (όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα), είναι ότι όταν πατάω το Caps Lock Scroll Lock δεν έχω αυτό το on/off του Sweetfx. Άπαξ και το ανοίξω, δεν μπορώ να το κλείσω in-game. Πρέπει να βγω και να το κλείσω το πρόγραμμα. Anyway, αυτά. Το βίντεο πάντως είναι κατατοπιστικότατο! Καλή τύχη :)

Edited.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι E3 γραφικά δεν υπάρχουν. Θέλουν καινούριο game ή patch 15GB (περισσότερο και από το μέγεθος του παιχνιδιού xD).

Πάντως εγώ που το δοκίμασα σε αυθεντικό λειτουργεί. Επίσης ο τρόπος του βίντεο λειτουργεί και σε Win. 8/8.1 (το δοκίμασα στο άλλο μου το pc). Το μόνο που δεν λειτουργεί εμένα και δεν ξέρω γιατί (όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα), είναι ότι όταν πατάω το Caps Lock δεν έχω αυτό το on/off του Sweetfx. Άπαξ και το ανοίξω, δεν μπορώ να το κλείσω in-game. Πρέπει να βγω και να το κλείσω το πρόγραμμα. Anyway, αυτά. Το βίντεο πάντως είναι κατατοπιστικότατο! Καλή τύχη :)

To βιντεο του τυπα σου δινει εναν απο τους πολλους τροπους να βαλεις το SweetFX.To radeon pro ειναι ενας απο αυτους.Υπαρχει και το ιδιο το SweetFX προγραμμα που ειναι παρομοιο.Υπαρχει και η λυση του απλου copy-paste.Το scroll lock μαλλον εννοεις να φανταστω.Απλα το radeon Pro σου δινει την επιλογη 32/64 bit με ενα κλικ, ενω με την απλη μεθοδο copy paste πρεπει να βαλεις τα 64 bit dll (d3d9.dll , dxgi.dll) στο directory του game μαζι με τα υπολοιπα αρχεια του SweetFX.Μετα απλα πρεπει να ανοιξεις το SweetFX_settings.txt με τον Notepad και πας κατω κατω ,εκει που λεει key settings και βλεπεις που εχει οριστει να μπαινει ή να βγαινει.Οποιος θελει βοηθεια ας μου στελει pm να το δουμε για να μην κουραζουμε το thread με το sweetfx.

Δημοσ.

Πως γινεται στο ps3 να παιζει χωρις προβληματα; Και γιατι ειναι τοσο δυσκολο ενα παιχνιδι που ειναι κατασκευασμενο για ps3 ή γενικοτερα παιχνιδομηαχνες, να μην μπορει να φτιαχτει και για pc; Στην ουσια και οι παιχνιδομηχανες εναν υπολογιστη εχουν στο εσωτερικο τους..  Τι κανει τοσο δυσκολο το port;

Αν και νομιζω οτι θεματα υπαρχουν μονο με τις ati καρτες γραφικων; Θα το τεσταρω αυριο ή μεθαυριο να δω.

Και τι ειναι αυτο με τα γραφικα και το E3 που λετε;

Δημοσ.

Πως γινεται στο ps3 να παιζει χωρις προβληματα; Και γιατι ειναι τοσο δυσκολο ενα παιχνιδι που ειναι κατασκευασμενο για ps3 ή γενικοτερα παιχνιδομηαχνες, να μην μπορει να φτιαχτει και για pc; Στην ουσια και οι παιχνιδομηχανες εναν υπολογιστη εχουν στο εσωτερικο τους..  Τι κανει τοσο δυσκολο το port;

Αν και νομιζω οτι θεματα υπαρχουν μονο με τις ati καρτες γραφικων; Θα το τεσταρω αυριο ή μεθαυριο να δω.

Και τι ειναι αυτο με τα γραφικα και το E3 που λετε;

Aν πας στις πιο πισω σελιδες θα δεις οτι τα εχουμε αναλυσει ολα αυτα.Δεν εχουν θεμα οι amd gpu σε αυτο το game, απλα δεν ειναι καλος ο κωδικας στον οποιο εχει γραφτει,χωρις λογο σου καταβροχθιζει vram ενω το οπτικο του game ,αντε να πεις οτι ειναι καλυτερο απο ενα ac.Η ubi λεει οτι στην ουσια οτι στις κονσολες λογω unified memory υπαρχει μια πιο ευκολη προσεγγιση ως προς την φορτωση των textures, πραγμα που δεν συμβαινει στο pc.Στο ps4 πχ και οι ram και η vram ειναι το ιδιο πραγμα, δουλευουν σαν ddr5.Αυτο της βοηθαει πολυ στο loading.Αν ηθελαν θα μπορουσαν να κανουν κατι σαν το vt compress της id, οπως εγινε και με το wolfestein και εχανες λιγη ποιοτητα απο την εικονα σου, αλλα ειχες καλο perfomance.

Για ps3/xbox 360 τι να πω, δεν ειναι τα ιδια, πολλα textures λειπουν ή ειναι ξεθωριασμενα μεχρι εκει που δεν παει.Δεν ειναι η ιδια η συγκριση με το pc.Kαι ολα στα low να τα βαλεις σε 800x 600 μπορει να δεις καλυερη ποιοτητα στο pc σε συγκριση με το ps3/ xbox

Δημοσ.

Το scroll lock μαλλον εννοεις να φανταστω.

Sorry αυτό :D :D Το μπέρδεψα στο γράψιμο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καθαρά το πιο over-hyped παιχνίδι της δεκαετίας. Χθες κάθισα και το έπαιξα για 4 ώρες και αναρωτιόμουν που είναι αυτά που μας έλεγαν σε review. Μετά κατάλαβα οτι έπαιζα το κανονικό παιχνίδι :-(

Δημοσ.

Το εχεις εγκατεστημενο στον ssd σου;Εχεις ssd;Αν οχι ή περιμενε για drivers απο amd γιατι πανω κατω δεν εχω και τοσο πιο ισχυρο συστημα σε συκριση με αυτο που βλεπω, της υπογραφης σου.Δοκιμασε και αυτο το command αν δεν το εχεις ηδη κανει.

http://www.reddit.com/r/watch_dogs/comments/26fji7/get_rid_of_ultrasetting_stuttering_by_adding/

Υπαρχει διαφορα δηλαδη αν το βαλω το game στον SSD? 

Ειπα να μη δεσμευσω τοσο πολυ χωρο για ενα παιχνιδι , αλλα αν υπαρχει διαφορα το ξανασκεφτομαι XD

Δημοσ.

Υπαρχει διαφορα δηλαδη αν το βαλω το game στον SSD?

Ειπα να μη δεσμευσω τοσο πολυ χωρο για ενα παιχνιδι , αλλα αν υπαρχει διαφορα το ξανασκεφτομαι XD

Δοκιμασε το.Μπορει να εχει διαφορα, μπορει και οχι.Δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις.Αλλα και να μην κανει τιποτα γενικα θα σου φορτωνει πιο γρηγορα το game και μπορει σε καποια σημεια και περιοχες να δεις διαφορα.

Δημοσ.

Πάντως εγώ που το δοκίμασα σε αυθεντικό λειτουργεί. Επίσης ο τρόπος του βίντεο λειτουργεί και σε Win. 8/8.1 (το δοκίμασα στο άλλο μου το pc). Το μόνο που δεν λειτουργεί εμένα και δεν ξέρω γιατί (όχι ότι με νοιάζει και ιδιαίτερα), είναι ότι όταν πατάω το Caps Lock Scroll Lock δεν έχω αυτό το on/off του Sweetfx. Άπαξ και το ανοίξω, δεν μπορώ να το κλείσω in-game. Πρέπει να βγω και να το κλείσω το πρόγραμμα. Anyway, αυτά. Το βίντεο πάντως είναι κατατοπιστικότατο! Καλή τύχη :)

Edited.

To βιντεο του τυπα σου δινει εναν απο τους πολλους τροπους να βαλεις το SweetFX.To radeon pro ειναι ενας απο αυτους.Υπαρχει και το ιδιο το SweetFX προγραμμα που ειναι παρομοιο.Υπαρχει και η λυση του απλου copy-paste.Το scroll lock μαλλον εννοεις να φανταστω.Απλα το radeon Pro σου δινει την επιλογη 32/64 bit με ενα κλικ, ενω με την απλη μεθοδο copy paste πρεπει να βαλεις τα 64 bit dll (d3d9.dll , dxgi.dll) στο directory του game μαζι με τα υπολοιπα αρχεια του SweetFX.Μετα απλα πρεπει να ανοιξεις το SweetFX_settings.txt με τον Notepad και πας κατω κατω ,εκει που λεει key settings και βλεπεις που εχει οριστει να μπαινει ή να βγαινει.Οποιος θελει βοηθεια ας μου στελει pm να το δουμε για να μην κουραζουμε το thread με το sweetfx.

Βασικά το έβαλα κ εγώ το συγκεκριμένο εφέ κ έχεις δίκιο παχαρα αν κανεις copy-paste όλα τα αρχεια στο φακελο bin δεν δουλευει το On/off με το scroll κουμπί γιατί με απο ψάξιμο στα settings του είδα οτι το κουμπί για την εναλλαγη ειναι ~ αυτο που ειναι ακριβως κατω απο το escape εμένα μου δουλευει δοκιμασε το.

Αλλα προσωπικα δεν μου άρεσε κ τόσο το συγκεκριμένο πρεσετ γιατί μου εκανε ενα μπλε περιγραμα στη οθονη κ γενικά καποιοι χρωματισμοι δεν μου άρεσαν άσε που σε συνδυασμο με msaa x4 που έχω είχε υπερβολικό sharpness.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...