Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν πας στις πιο πισω σελιδες θα δεις οτι τα εχουμε αναλυσει ολα αυτα.Δεν εχουν θεμα οι amd gpu σε αυτο το game, απλα δεν ειναι καλος ο κωδικας στον οποιο εχει γραφτει,χωρις λογο σου καταβροχθιζει vram ενω το οπτικο του game ,αντε να πεις οτι ειναι καλυτερο απο ενα ac.Η ubi λεει οτι στην ουσια οτι στις κονσολες λογω unified memory υπαρχει μια πιο ευκολη προσεγγιση ως προς την φορτωση των textures, πραγμα που δεν συμβαινει στο pc.Στο ps4 πχ και οι ram και η vram ειναι το ιδιο πραγμα, δουλευουν σαν ddr5.Αυτο της βοηθαει πολυ στο loading.Αν ηθελαν θα μπορουσαν να κανουν κατι σαν το vt compress της id, οπως εγινε και με το wolfestein και εχανες λιγη ποιοτητα απο την εικονα σου, αλλα ειχες καλο perfomance.

Για ps3/xbox 360 τι να πω, δεν ειναι τα ιδια, πολλα textures λειπουν ή ειναι ξεθωριασμενα μεχρι εκει που δεν παει.Δεν ειναι η ιδια η συγκριση με το pc.Kαι ολα στα low να τα βαλεις σε 800x 600 μπορει να δεις καλυερη ποιοτητα στο pc σε συγκριση με το ps3/ xbox

Αυτο εννοεις; Αν ναι, υπαρχει και στους υπολογιστες. Ram και Vram.

Αλλα και παλι ποση συνολικη ram εχει το ps4. Συγχρονοι υπολογιστες εχουν 16gb και ανω.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο εννοεις; Αν ναι, υπαρχει και στους υπολογιστες. Ram και Vram.

Αλλα και παλι ποση συνολικη ram εχει το ps4. Συγχρονοι υπολογιστες εχουν 16gb και ανω.

Φυσικα και υπαρχει στους υπολογιστες , το θεμα ειναι κατα ποσο ανταποκρινονται μεταξυ τους και με τι ταχυτητα.Στις κονσολες πλεον απο οτι εχω καταλαβει, ειναι συγχωνευμενη η ram και η vram πραγμα που στο pc οπως και το κανουμε ειναι ετσι το build που ειναι ξεχωριστο hardware part το καθενα.Αυτο ειπε στην ουσια η ubisoft ,δεν το εβγαλα εγω απο το μυαλο μου.Το pc μ για παραδειγμα εχει συνολικα 18 gb ram/vram.Δεν γνωριζω και κατα ποσο καλα λειτουργει το unified memory για τα pc.Στις κονσολες υποστηριξαν οτι τους ηταν πιο ευκολο να βγει ο προγραμματισμος τους.

Δημοσ.

Δλδ δεν μπορει να οφειλεται σε κακο port; Οι ειδικοι τι λετε; Γιατι η ubisoft δε τα λεει καλα..

Για να καταλαβω καλυτερα, ενα παιχνιδι σχεδιασμενο για pc ή για ps4, για να παιξει και στην αλλη συσκευη αντιστοιχα, πρεπει να γινει ειτε μεσω port, ειτε να ξαναγραφτει εκ'νεου απο την αρχη; Εαν ναι, γιατι γινεται αυτο; Απο την στιγμη που εχουν ιδια φιλοσοφια και παρεμφερες hardware.

Δημοσ.

Παιδια σε ολες τις πλατφορμες χαλια ειναι...Γραφικα next gen αυτα δεν ειναι...!!!Με τιποτα!!!!!Να το κλεισουν το μαγαζι...Εχει αρχισει να γινεται konami...θα θα θα ειναι το καλυτερο παιχνιδι Πριν την κυκλοφορια του και μετα...γραφικα σε 900p και υπολογιστες που για να το παιξεις καπως καλα πρεπει να κανει 600 ευρω και πανω.

Δημοσ.

Δλδ δεν μπορει να οφειλεται σε κακο port; Οι ειδικοι τι λετε; Γιατι η ubisoft δε τα λεει καλα..

Για να καταλαβω καλυτερα, ενα παιχνιδι σχεδιασμενο για pc ή για ps4, για να παιξει και στην αλλη συσκευη αντιστοιχα, πρεπει να γινει ειτε μεσω port, ειτε να ξαναγραφτει εκ'νεου απο την αρχη; Εαν ναι, γιατι γινεται αυτο; Απο την στιγμη που εχουν ιδια φιλοσοφια και παρεμφερες hardware.

Aς πουμε το Max payne 3 δεν ηταν ενα port στο pc αλλα σχεδιαστηκε ξανα στο pc και ηταν οντως αλλο game στο pc.Καλα εννοειται οτι το Watch dogs ειναι κακιστο port πραγμα που συνηθιζει η ubi.Τωρα δεν ειναι να καθομαστε να ψαχνουμε κατι αλλο ,τα εχουμε εξαντλησει εδω τα τεχνικα , παιζουμε το game ως εχει , και αν βγαλει κανενα patch ή τους προλαβουν νεοι drivers ,θα δουμε..

• Moderators
Δημοσ.

Μου έχουν κάτσει μερικοί αντίπαλοι (ναι, τους παίρνω χαμπάρι με τα signs που έχω ξαναπεί) οι οποίοι πραγματικά poker face. Τύπος να περπατάει καταπάνω μου πίσω από γωνία, άλλος να πλησιάζει σε περίεργο path καταπάνω μου και πριν λίγο ένας ανατίναξε κάτι (!) και όπως έτρεχαν οι civilians (σε εργοτάξιο), ένας εργάτης (clever game) πήγαινε προς έναν θάμνο και έκατσε μέσα. Well, you can guess the rest. :P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως επειδή περισσότερος κόσμος περιμένει να τον κάνουν invade και κοιτάει τα signs, έχω σταματήσει να πηγαίνω σε άλλους.

Είναι εκνευριστικό να τους βλέπεις να περιμένουν με αμάξι / bike και μετά να φεύγουν να ξεφύγουν, αντί π.χ. να στήσουν παγίδα. -_-

(εκτός αν κάνουν πηγαίνουν σε waypoint για να ξεκινήσουν αποστολή, αλλά πού να το ξέρω)

Και by the way, ένα από τα σωστά "αυτό το παιχνίδι το κάνει λάθος", είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά ΑΙ με μηχανή. Οπότε αν δείτε κανέναν κοντά, it's a human.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω λιώσει το game 2 μέρες τώρα και παίζω και side missions πιο πολύ. Μπορεί να έχει τα ελαττώματα του όμως δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά εμένα με κόβει πολύ η RAM. Κολλάει συνέχεια και  μονο το παιχνίδι χρησιμοποιεί 3.400~MB RAM από τα 4GB που έχει το σύστημα μου.

Στα Medium textures με τα υπόλοιπα όλα ultra είναι αρκετά ομαλό (35-70FPS) και χρήση RAM 2.9GB. Πρέπει να βάλω 8 GB, δεν γίνεται δουλειά έτσι.

PS: Κατάφερε κανείς να παίξει με ultra textures σε gpu με 2GB VRAM;

Δημοσ.

Μόλις το τσέκαρα, έχεις δίκο. Από το RTSS το έβλεπα...  Τι να φταίει που κολλάει τότε; Όταν γίνεται αυτό ο δίσκος που είναι το παιχνίδι χτυπάει 100% Load.

Δημοσ.

PS: Κατάφερε κανείς να παίξει με ultra textures σε gpu με 2GB VRAM;

Δεν παίζεται μη το σκέφτεσαι καν  εδώ δεν μπορούν αυτοί που έχουν 3 και 4 ακόμη και 6

• Like 1
Δημοσ.

κανενα tip πως θα ξεφυγω απο τους πολλους μπατσους;

ειμαι σε πιστα

που μπηκα φυλακη και βγηκα,και πρεπει να αποφυγω τους μπατσους και ειναι σαν τα μυρμυγκια παναθεμα τους :P

τι κολωνακια εχω σηκωσει,τι ελικοπτερο εχω κανει disable και δεν μπορω να ξεφυγω -.-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...