zeniath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Get a boat and sail away. Η καλύτερη μέθοδος, βάλε και το perk να κάνεις disable τα helicopters για λίγα sec και είσαι εντάξει (αν και δε χρειάζεται) 1
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δεν παίζεται μη το σκέφτεσαι καν εδώ δεν μπορούν αυτοί που έχουν 3 και 4 ακόμη και 6 Vram λεει, οχι ram.
zvarthangalos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Vram λεει, οχι ram. Ναι γιατί εγώ τι λέω !!!
euxoulhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Get a boat and sail away. Η καλύτερη μέθοδος, βάλε και το perk να κάνεις disable τα helicopters για λίγα sec και είσαι εντάξει (αν και δε χρειάζεται) ακολουθησα την συμβουλη σου και τους ξεφυγα χεχεχε btw για perfomance οποιος θελει ας δοκιμασει το v-sync στο 1,το εχω βαλει εγω και βλεπω πολυ σταθερα fps,κατω απο 22 δεν πεφτει,και το παιχνιδι μπορω να πω αρχισε ναναι playble
Alex21121988 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Και εγω τωρα καθομαι κανω μερικα criminal convoys.Τους στηνω ενεδρα με δυο - τρια αμαξια μποστα απο ενα steam pipe με grenade launcher και καταλαβαινετε τι γινεται...Απλα πρεπει να προσεχω μην φαω αυτον που θελει takedown. 1
euxoulhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 δυσκολο ειναι οταν πρεπει να κανεις καποιον take down γιατι σου σκανε 300 μπραβοι και σε κανουν κουμποτρυπα πριν καν τον βαρεσεις τον αλλον -.-
Alex21121988 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παρε το slow motion, βοηθαει πολυ, μεχρι να βγουν απο το αμαξι, τους εχεις γαζωσει εσυ πρωτος. 1
panos0100 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 εμενα παντος με καρτα γραιφκων r7 260X 2gb παει αρκετα καλα, εχει καποια σπασιματα αλλά δεν δοκιμασα να κανω αναβαθμιση τους οδηγους της καρτας, τα 8gb που εχω ειναι καλα πιστευω για μνημη, αλλά κατι που παρατηρησα ειναι οτι και στο high να το βαλω παλι εχει αυτα τα σπασιματα τα στιγμιαια υπαρχει καμια ρυθμιση που να μπωρει να βελτιωσει λιγο αυτα τα κοληματακια τα στιγμιαια που κανει;
Alex21121988 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Mε SweetFX και χωρις.Συντομα θα τελειωσω εναν οδηγο για το πως να το βαζετε με ευκολο τροπο στα παιχνιδια σας.Το κανω οσο πιο κατανοητο και αναλυτικο γινεται.Δεν εκανα τιποτα copy-paste απο ξενα σαιτ, θα ηταν τεμπελια απο μερους μου.Απλα αν γινεται πειτε μου σε ποιο section να το φτιαξω για να μην σβηστει/μεταφερθει απο τους moderators.Aν υπαρχει ηδη section για το SweetFX, θα φτιαξω τον οδηγο απλα, και θα σας δωσω το txt απο αυτο που εφτιαξα.Ρωταω την γνωμη σας, αν θελετε απαντηστε μου μου αν ξερετε για να μην ενοχλω moderators. 4
SlackulatoR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μπήκα με αυτοκίνητο σε ένα pawn shop και ο τύπος που έπαιζε κιθάρα άρχισε να τρέχει...βγήκε έξω από το μαγαζί και συνέχισε με την κιθάρα στα χέρια
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 μου πρότεινανε να κάνω αυτό: Navigate to Gamedir and create a shortcut to the file Watch_Dogs.exeNow right click on the shortcut and choose properties from this screen can you edit the Target line ex. "C:\Games\Watch_Dogs\bin\Watch_Dogs.exe"after the last " add a space and type this -disablepagefilecheckApply the changes and try to run the game from this Shortcut αλλά δεν είδα λύση..Από τα 50 fps πέφτει σε ακαθόριστο χρόνο στα 0-3. Θερμοκρασίες δεν ανεβάζει..Τί μπορεί να είναι δεν έχω καταλάβει. textures:high όλα τα άλλα low.Τα χω δοκιμάσει και σε high και medium πάλι τα ίδια κάνει μετά από κάποια στιγμή.. i5 2500k 6870 2gb 8gb ram sata3 WD 750gb --- Μου πρότινανε να βγάλω τους 14.6.Να περάσω τους 14.4 και από πάνω να βάλω τους 14.6.Να το επιχειρήσω και αυτό;(στο site της ati λέει για clean install,όπως βάζω κάθε driver)
Alex21121988 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 μου πρότεινανε να κάνω αυτό: αλλά δεν είδα λύση..Από τα 50 fps πέφτει σε ακαθόριστο χρόνο στα 0-3. Θερμοκρασίες δεν ανεβάζει..Τί μπορεί να είναι δεν έχω καταλάβει. textures:high όλα τα άλλα low.Τα χω δοκιμάσει και σε high και medium πάλι τα ίδια κάνει μετά από κάποια στιγμή.. i5 2500k 6870 2gb 8gb ram sata3 WD 750gb --- Μου πρότινανε να βγάλω τους 14.6.Να περάσω τους 14.4 και από πάνω να βάλω τους 14.6.Να το επιχειρήσω και αυτό;(στο site της ati λέει για clean install,όπως βάζω κάθε driver) Για καντο και αυτο.Εχεις διαβασει αλλα φορουμ να δεις αν το κανει και σε αλλους με την ιδια gpu με εσενα?
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για καντο και αυτο.Εχεις διαβασει αλλα φορουμ να δεις αν το κανει και σε αλλους με την ιδια gpu με εσενα? ναι ψάχνω από το πρωί, γιατί εδώ μέσα επικρατεί χάος..Πόσο μάλλον αυτό με το .exe δεν είδα με τόση κουβέντα για τις κάρτες γραφικών.. Θα τους περάσω και θα σας πω.
SlackulatoR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Παίζοντας λίγο με τις ρυθμίσεις anti-aliasing είδα πως βάζοντας MSAA 8x π.χ και μετά πάλι κάτω σε SMAA παρατήρησα πως η vram δεν αποδευσμεύτηκε και συνέχισε τα κολλήματα οπότε λογικά το παιχνίδι έχει κάποιο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα(vram). Ίσως να συμβαίνει σε σε διάφορα αντικείμενα οπότε και γι'αυτό τα κολλήματα. Κάτι ακούστηκε για patch οπότε για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα