Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ψάχνω από το πρωί, γιατί εδώ μέσα επικρατεί χάος..Πόσο μάλλον αυτό με το .exe δεν είδα με τόση κουβέντα για τις κάρτες γραφικών..

Θα τους περάσω και θα σας πω.

κανε unistall τους drivers απο το Display Driver Uninstaller

κατεβασε τους official 14.4 καντους εγκατασταση ..προσθεσε και αυτο περι disable

και βαλε το v-sync στο 1

εχω την 7870,ειχα βαλει τους 14.6 και τα πραγματα ηταν χειροτερα..

ξαναβαλα τους 14.4 και εφτιαξε

τωρα μπορω να πω οτι παιζετε το παιχνιδι :)

ελπιζω να βοηθησα και να δεις διαφορα

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω με τους 14.6 χειροτερα ειμαι απο τους 14.4 αλλα βαριεμαι να αλλαζω ξανα, θα το τερματισω ετσι και uninstall μετα απλα.. :P

Δημοσ.

Mε SweetFX και χωρις.Συντομα θα τελειωσω εναν οδηγο για το πως να το βαζετε με ευκολο τροπο στα παιχνιδια σας.Το κανω οσο πιο κατανοητο και αναλυτικο γινεται.Δεν εκανα τιποτα copy-paste απο ξενα σαιτ, θα ηταν τεμπελια απο μερους μου.Απλα αν γινεται πειτε μου σε ποιο section να το φτιαξω για να μην σβηστει/μεταφερθει απο τους moderators.Aν υπαρχει ηδη section για το SweetFX, θα φτιαξω τον οδηγο απλα, και θα σας δωσω το txt απο αυτο που εφτιαξα.Ρωταω την γνωμη σας, αν θελετε απαντηστε μου μου αν ξερετε για να μην ενοχλω moderators.

Ανέβασε κάτι οπωσδήποτε και όπου θες. Το κάνει το παιχνίδι πιο αργό ή πιο γρήγορο??? Ή μήπως δεν το αλλάζει καθόλου στο "βάρος" του???

Δημοσ.

Ωραίο παιχνίδι τελικά! :)

Το παιχνίδι είναι απίστευτο! Οι περισσότεροι haters λέγανε ένα σωρό μ**κίες..Τα γραφικά είναι απτ'α καλύτερα που έχουμε δει, το gameplay ικανό να σε κρατήσει μέχρι το σεπτέμβρη, τα hacking mechanics & exploration δεν υπάρχουν (σε πόσα open world έχουμε δει τετοια λεπτομέρεια σε back alleys?) και τα animation τρομερά!

• Like 2
Δημοσ.

Ανέβασε κάτι οπωσδήποτε και όπου θες. Το κάνει το παιχνίδι πιο αργό ή πιο γρήγορο??? Ή μήπως δεν το αλλάζει καθόλου στο "βάρος" του???

Δεν επηρρεαζει σε κατι το SweetFX oσο αφορα την αποδοση.Ουτε θα κερδισεις ουτε θα χασεις κατι. Tweaking mod βελτιωσης εικονας ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω με τους 14.6 χειροτερα ειμαι απο τους 14.4 αλλα βαριεμαι να αλλαζω ξανα, θα το τερματισω ετσι και uninstall μετα απλα.. :P

δεν μιλάμε για χειρότερα ή καλύτερα..Μιλάμε για unplayable παιχνίδι.

κατεβασε τους official 14.4 καντους εγκατασταση ..προσθεσε και αυτο περι disable

και βαλε το v-sync στο 1

θα τους περάσω να δω τί φάση..Έχω στείλει και ticket στην ubi..

Δημοσ.

Λοιπόν.... Μετά απο μιά προσπάθεια να παίξω το παιχνίδι στις 24 Μαίου που πήγανε στον βρόντο, αποφάσισα να το ξαναδοκιμάσω τώρα.

Μου αρέσει πάρα πολύ!!!!! Φοβερό ιστορία μέχρι στιγμής, ωραία πλοκή. Γραφικά πάρα πολύ όμορφα αλλά.....
ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
Παρακολουθώ τις συζητήσεις και διάβάζω διάφορα.
Ο υπολογιστής της υπογραφής μου με το πρόγραμμα HWinfo μου βγάζει 50-60% use της CPU 50-70% GPU και το 30-40% στην Ram.
Τα fps πηγαίνουνε από το τέλειο 55 μέχρι το τρομερό 25-30 (εκεί που έχουμε αναφέρει.Συνήθως όταν οδηγάω). Μερικές φορές και κάτα απο 25(έως 19). ΤΟ θέμα είναι ότι κατα κύριο λόγο δουλευέι στα 35 fps..... Ποια Settings μπορώ να πειράξω που έχουνε την λιγότερη απώλεια σε ομορφιά???
Δεν εφτασα σε σημείο Unplayable ή τρομερού Shuttering. Απλά για καλύτερα fps.
Οι ρυθμίσεις μου είναι στα stock High με Vsync 1 frame , Gpu Max BF 3, Textures High, AA off, Widescreen L on.
Η ανάλυση μου είναι 1440 x 900. Τι μπορώ να πειράξω που πιστεύετε δεν αξίζει???
To GPU max Buffered Frames τι ρόλο βαράει?

Δημοσ.

Μιας και μόλις το τερμάτισα my 2 cents:

Ας αφήσουμε στην άκρη τα τραγικά performance issues κλπ κλπ που όλοι αναφέρουν (στην τελική κρίση το αφήνω αυτό έξω)

Το παιχνίδι είναι της κατηγορίας "meh" προς το "καλούτσικο". Σίγουρα δεν έχει πράμα να κάνεις μέχρι το Σεπτέμβρη όπως είπε φίλος πιο πάνω, ίσα ίσα που τα secondary "missions" είναι υπερβολικά βαρετά, repetitive, και πραγματικά δεν υπάρχει νόημα να ασχοληθεί κανείς (ασχολήθηκα αρκετά αλλά απλά δεν υπήρχε νόημα).

Το storyline, πολύ tres banal, generic, βαρετό και πολύ σύντομο. Δεν βοηθάει τον παίχτη να αποκτήσει μια σχέση με τους χαρακτήρες για να τον ενδιαφέρει για το τι θα απογίνουν, ποιες θα είναι οι τύχες τους, δεν σε βάζει στην θέση τους, στα προβλήματά τους. Υπάρχει ένα story από την αρχή, χωρίς twists, χωρίς τίποτα unexpected, απλά "Κάποιος σκότωσε την ανιψιά μου, θα τον βρω να τον γ@μ**ω". Όσο για τα mini games απλά απαράδεκτα και βαρετά.

Στην ουσία, ήταν ένα καλούτσικο, υποκατάστατο για να μας κρατήσει μέχρι να αποφασίσει η Rockstar να βγάλει το GTA V για PC. Δεν βλέπω λόγο ύπαρξης συνέχειας του Watchdogs με sequel εκτός αν αποφασίσουν να σκάσουν λεφτά για σεναριογράφους μπας και βγάλουν κάποιο καλό story. Σαν ιδέα καλή πάντως αλλά φαίνεται ότι βιάστηκαν να το βγάλουν όπως έχουν πει και devs σε διάφορα forums.

Χωρίς τα performance issues θα έδινα ένα 6/10

• Like 6
Δημοσ.

και βαλε το v-sync στο 1

....οντος....με τους 14.6 είναι ....καταστροφή....εκει που δεν ειχα κανενα πρόβλημα ......πεσανε όλα μαζι τα....FPS.....14.4...ότι καλητερο αυτή την στιγμη ;)

Δημοσ.

Διαβασα πως αυτο που κόψανε απο το watch dogs ειναι το atmospheric rendering με το οποίο εξομοιώνεται η συμπεριφορά του φωτός καθώς αυτό περνά μέσα απο υγρασία, καπνούς, ομίχλη κτλ

κατι το οποίο υπάρχει στο The Forest που το φτιάχνουνε τέσσερα άτομα για pc :-D .

ειναι μια αρκετά πολύπλοκη διεργασία.

Κονσολιά FTW.

Δημοσ.

Διαβασα πως αυτο που κόψανε απο το watch dogs ειναι το atmospheric rendering με το οποίο εξομοιώνεται η συμπεριφορά του φωτός καθώς αυτό περνά μέσα απο υγρασία, καπνούς, ομίχλη κτλ

κατι το οποίο υπάρχει στο The Forest που το φτιάχνουνε τέσσερα άτομα για pc :-D .

ειναι μια αρκετά πολύπλοκη διεργασία.

επισημο λινκ; για να μην λεμε λογια του αερα

Δημοσ.

δοκίμασα με 14.4 σκέτο,πάλι ξαφνικά πέφτει στο 0-3 και μένει εκεί..unplayable.

Δοκίμασα να βάλω πάνω από τους 14.4 τους 14.6,έπαιξε καλά κοντά μια ώρα κοιτόντας το ρολόι.Και πάλι τσουπ, 0-3..κατάφερα και έκανα fast travel στο σπίτι όπου έπεσα για ύπνο.Και μόλις επανήλθε έπαιζε πάλι οκ,όμως μετά από λίγο έπιασε πάλι το ανεβοκατέβασμα των fps 0-3-10-45 και πάλι από την αρχή,με αποτέλεσμα να κολλήσει στο 0-3 πάλι..unplayable

Μπορώ να πω ότι παρετούμε για την ώρα να το φτιάξω.Πείτε αν έχετε κάποια λύση..

Από δω και πέρα θα περιμένω για patch,και ελπίζω να είναι καλό...αλλιώς uninstall και υπάρχουν games να ασχοληθούμε..

http://forums.ubi.com/showthread.php/886325-Low-fps-in-no-specific-time

εδώ μου προτείνουν να παίξω offline mode.....l a m e

Δημοσ.

επισημο λινκ; για να μην λεμε λογια του αερα

link δεν έχω το ειχα διαβάσει σε neogaf και προσφατα στο thelab.gr

αυτος λενε ειναι ο λογος που το e3 2012 ειχε τοσο καλο φωτισμό, τo volumetric fog ειναι το λιγοτερο.

ενα link απο την AMD σχετικά με real atmospheric effects http://amd-dev.wpengine.netdna-cdn.com/wordpress/media/2012/10/Wenzel-Real-time_Atmospheric_Effects_in_Games.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...