euxoulhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 δεν δοκιμασα εγω,οποιος το κανει ας πει αν δει διαφορα, αν και κυριως στα γραφικα νομιζω θαναι αρκει ομως να μην γινει ακομα πιο βαρυ -.- Υ.Γ. οι εικονες αναφερει οτι ειναι απο 4K υποψην
paxara Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αυτές τις ρυθμίσεις τις έχει δοκιμάσει κανείς? http://www.dsogaming.com/news/watch_dogs-hidden-deferredfxquality-option-improves-significantly-visuals/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=watch_dogs-hidden-deferredfxquality-option-improves-significantly-visuals Η αλήθεια είναι πως έκαναν διαφορά! -NO SWEETFX-
icenex Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 είσαι σίγουρος ή μήπως είναι η ιδέα σου?Τραβα 2 φωτο ίδιες με κ χωρις αυτες τις ρυθμισεις
paxara Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 είσαι σίγουρος ή μήπως είναι η ιδέα σου?Τραβα 2 φωτο ίδιες με κ χωρις αυτες τις ρυθμισεις Καλά λες, αλλά έτσι μου φάνηκαν. Hold on.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 αν είναι να βγαίνουν παιχνίδια GOTY με τόσα bugs και τόσο χάλια optimization..τότε καήκαμε.. να σταματήσουμε να παίζουμε παιχνίδια καλύτερα.Τα παιχνίδια πριν μια 10ετίας γιατί τα προσέχανε τόσο;Γιατί μας δίνανε διαμάντια όλον αυτόν τον καιρό,μέχρι που εμφανίστηκαν οι κονσόλες.. 1
euxoulhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 εγω το εβαλα, το ειδα την μερα καμια διαφορα δεν ειδα,η μονη διαφορα ηταν οτι αποκει που επαιζα με 25fps στα πολυ δυσκολα σημεια, τωρα μου επεσε στα 17fps !!!! ετσι ξαναμπηκε το backup profile και συνεχιζω να παιζω καλα! μην το ψαχνετε για μενα,εχουν κανει μαλακια στο παιχνιδι και δεν προκειτε να φτιαξει
paxara Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Όλα στο Ultra για χάρη των εικόνων. Κάνει διαφορά και δεν χάνω FPS. ΧΩΡΙΣ: ΜΕ:
euxoulhs Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 εγω μονο κατω στην ασφαλτο βλεπω διαφορα και μπορει ναναι λογω του φορτηγου που περιμενει..nothing more -.-
delpetro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 βάλτο στην ένδειξη από πάνω που έχει "X" και όχι "D" και παίζεις κατευθείαν και αυτό και όλα τα παιχνίδια. Κάτι λάθος κάνεις τόσο καιρό, μάλλον το είχες μόνιμα στο "D" και δε μπορούσες να βγάλεις άκρη; Αν βαλω την ενδειξη στο Χ δεν μου αναγνωρίζει το gamepad το pc.
johnnyman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 στην 2η εικονα εχει διαφορα γιατι ειναι με βρεγμενη ασφαλτο!
icenex Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 στην 2η εικονα εχει διαφορα γιατι ειναι με βρεγμενη ασφαλτο! ναι κ εγώ αυτό παρατήρησα μετά δεν είδα διαφορές..
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Fixing Watch Dogs PC is Ubisoft’s “high priority” http://www.vg247.com/2014/06/02/watch-dogs-pc-crash-fix-bug-update-patch-is-high-priority/ Watch Dogs PC Patch On the Way as Nvidia and AMD Quarrel http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-pc-patch-on-the-way-as-nvidia-and-amd-quarrel/1100-6419996/ Ubisoft Working On PC Patch For Watch Dogs, Offers Advice To Boost Performance http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2014/05/29/ubisoft-working-on-pc-patch-for-watch-dogs-offers-advice-to-boost-performance/ άντε να δούμε άσπρη μέρα.. 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 εγω το εβαλα, το ειδα την μερα καμια διαφορα δεν ειδα,η μονη διαφορα ηταν οτι αποκει που επαιζα με 25fps στα πολυ δυσκολα σημεια, τωρα μου επεσε στα 17fps !!!! ετσι ξαναμπηκε το backup profile και συνεχιζω να παιζω καλα! μην το ψαχνετε για μενα,εχουν κανει μαλακια στο παιχνιδι και δεν προκειτε να φτιαξει Και εγώ ψιλοβαρέθηκα... Ότι και να κάνω πάει καλά για λίγο και μετά από λίγο πάλι τα ίδια... Περιμένουμε το patch να δούμε. Όλα στο Ultra για χάρη των εικόνων. Κάνει διαφορά και δεν χάνω FPS. ΧΩΡΙΣ: ΜΕ: Ultra textures;
paxara Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 @Mitsos_The_Great Ναι. --- Ξέρετε τι ιδέα μου ήρθε μόλις τώρα; Μπορεί επίτηδες να έχουν βγάλει έτσι lame τα γραφικά! Μπορεί εκεί που πάνε να πέσουν οι πωλήσεις, ΜΠΑΜ!!! να βγάλουν ένα patch τα υπόλοιπα 10GB παιχνιδιού που λείπουν και τα γραφικά να γίνουν όπως ήταν πίσω το 2012 και εμείς να τρέχουμε σαν μυρμήγκια που ρίχνεις νερό στο φωλιά τους (δεν το έχω κάνει αλλά μου έχουν πει ότι τρέχουν πανικόβλητα)! χα χα χα χα χα
qsis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 @Mitsos_The_Great Ναι. --- Ξέρετε τι ιδέα μου ήρθε μόλις τώρα; Μπορεί επίτηδες να έχουν βγάλει έτσι lame τα γραφικά! Μπορεί εκεί που πάνε να πέσουν οι πωλήσεις, ΜΠΑΜ!!! να βγάλουν ένα patch τα υπόλοιπα 10GB παιχνιδιού που λείπουν και τα γραφικά να γίνουν όπως ήταν πίσω το 2012 και εμείς να τρέχουμε σαν μυρμήγκια που ρίχνεις νερό στο φωλιά τους (δεν το έχω κάνει αλλά μου έχουν πει ότι τρέχουν πανικόβλητα)! χα χα χα χα χα σαν την Ε3 δεν παίζει να γίνουν γιατί αυτό θέλει πολλή δουλειά αλλά πολύ φοβάμαι ότι ούτε και 100% απροβλημάτιστο θα γίνει ποτέ, απλά θα μπαλώσουν λίγο τη ζημιά με κάνα δυο patch και σε 6 μήνες δε θα θυμάται κανείς το παιχνίδι.. κρίμα πάντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα