Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν δοκιμασα εγω,οποιος το κανει ας πει αν δει διαφορα,

αν και κυριως στα γραφικα νομιζω θαναι αρκει ομως να μην γινει ακομα πιο βαρυ -.-

Υ.Γ. οι εικονες αναφερει οτι ειναι απο 4K υποψην 

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως έκαναν διαφορά!

-NO SWEETFX-

4ktxl4.jpg

jgjwhd.jpg

10wlgcm.jpg

34zhx92.jpg

2cnw13l.jpg

1262ree.jpg

9896v8.jpg

Δημοσ.

είσαι σίγουρος ή μήπως είναι η ιδέα σου?Τραβα 2 φωτο ίδιες με κ χωρις αυτες τις ρυθμισεις

Δημοσ.

είσαι σίγουρος ή μήπως είναι η ιδέα σου?Τραβα 2 φωτο ίδιες με κ χωρις αυτες τις ρυθμισεις

Καλά λες, αλλά έτσι μου φάνηκαν. Hold on.

Δημοσ.

αν είναι να βγαίνουν παιχνίδια GOTY με τόσα bugs και τόσο χάλια optimization..τότε καήκαμε..

να σταματήσουμε να παίζουμε παιχνίδια καλύτερα.Τα παιχνίδια πριν μια 10ετίας γιατί τα προσέχανε τόσο;Γιατί μας δίνανε διαμάντια όλον αυτόν τον καιρό,μέχρι που εμφανίστηκαν οι κονσόλες..

• Like 1
Δημοσ.

εγω το εβαλα,

το ειδα την μερα καμια διαφορα δεν ειδα,η μονη διαφορα ηταν οτι 

αποκει που επαιζα με 25fps στα πολυ δυσκολα σημεια,

τωρα μου επεσε στα 17fps !!!!  :mad:  :mad:

ετσι ξαναμπηκε το backup profile και συνεχιζω να παιζω καλα!

μην το ψαχνετε για μενα,εχουν κανει μαλακια στο παιχνιδι και δεν προκειτε να φτιαξει

Δημοσ.

Όλα στο Ultra για χάρη των εικόνων.

Κάνει διαφορά και δεν χάνω FPS.

ΧΩΡΙΣ:

2rcxr9f.jpg

ΜΕ:

2z4lti1.jpg

Δημοσ.

εγω μονο κατω στην ασφαλτο βλεπω διαφορα και μπορει ναναι λογω του φορτηγου που περιμενει..nothing more -.-

Δημοσ.

βάλτο στην ένδειξη από πάνω που έχει "X" και όχι "D" και παίζεις κατευθείαν και αυτό και όλα τα παιχνίδια. Κάτι λάθος κάνεις τόσο καιρό, μάλλον το είχες μόνιμα στο "D" και δε μπορούσες να βγάλεις άκρη;

f710frontimage.jpg

Αν βαλω την ενδειξη στο Χ δεν μου αναγνωρίζει το gamepad το pc.

Δημοσ.

στην 2η εικονα εχει διαφορα γιατι ειναι με βρεγμενη ασφαλτο!

ναι κ εγώ αυτό παρατήρησα μετά δεν είδα διαφορές..

Δημοσ.

άντε να δούμε άσπρη μέρα..

• Like 2
Δημοσ.

εγω το εβαλα,

το ειδα την μερα καμια διαφορα δεν ειδα,η μονη διαφορα ηταν οτι 

αποκει που επαιζα με 25fps στα πολυ δυσκολα σημεια,

τωρα μου επεσε στα 17fps !!!!  :mad:  :mad:

ετσι ξαναμπηκε το backup profile και συνεχιζω να παιζω καλα!

μην το ψαχνετε για μενα,εχουν κανει μαλακια στο παιχνιδι και δεν προκειτε να φτιαξει

Και εγώ ψιλοβαρέθηκα... Ότι και να κάνω πάει καλά για λίγο και μετά από λίγο πάλι τα ίδια... Περιμένουμε το patch να δούμε.

Όλα στο Ultra για χάρη των εικόνων.

Κάνει διαφορά και δεν χάνω FPS.

ΧΩΡΙΣ:

2rcxr9f.jpg

ΜΕ:

2z4lti1.jpg

Ultra textures;

Δημοσ.

@Mitsos_The_Great

Ναι.

---

Ξέρετε τι ιδέα μου ήρθε μόλις τώρα; Μπορεί επίτηδες να έχουν βγάλει έτσι lame τα γραφικά! Μπορεί εκεί που πάνε να πέσουν οι πωλήσεις, ΜΠΑΜ!!! να βγάλουν ένα patch τα υπόλοιπα 10GB παιχνιδιού που λείπουν και τα γραφικά να γίνουν όπως ήταν πίσω το 2012 και εμείς να τρέχουμε σαν μυρμήγκια που ρίχνεις νερό στο φωλιά τους (δεν το έχω κάνει αλλά μου έχουν πει ότι τρέχουν πανικόβλητα)!

χα χα χα χα χα :P

Δημοσ.

@Mitsos_The_Great

Ναι.

---

Ξέρετε τι ιδέα μου ήρθε μόλις τώρα; Μπορεί επίτηδες να έχουν βγάλει έτσι lame τα γραφικά! Μπορεί εκεί που πάνε να πέσουν οι πωλήσεις, ΜΠΑΜ!!! να βγάλουν ένα patch τα υπόλοιπα 10GB παιχνιδιού που λείπουν και τα γραφικά να γίνουν όπως ήταν πίσω το 2012 και εμείς να τρέχουμε σαν μυρμήγκια που ρίχνεις νερό στο φωλιά τους (δεν το έχω κάνει αλλά μου έχουν πει ότι τρέχουν πανικόβλητα)!

χα χα χα χα χα :P

σαν την Ε3 δεν παίζει να γίνουν γιατί αυτό θέλει πολλή δουλειά

αλλά πολύ φοβάμαι ότι ούτε και 100% απροβλημάτιστο θα γίνει ποτέ, απλά θα μπαλώσουν λίγο τη ζημιά με κάνα δυο patch και σε 6 μήνες δε θα θυμάται κανείς το παιχνίδι..

κρίμα πάντως 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...