zvarthangalos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 @Mitsos_The_Great Ναι. --- Ξέρετε τι ιδέα μου ήρθε μόλις τώρα; Μπορεί επίτηδες να έχουν βγάλει έτσι lame τα γραφικά! Μπορεί εκεί που πάνε να πέσουν οι πωλήσεις, ΜΠΑΜ!!! να βγάλουν ένα patch τα υπόλοιπα 10GB παιχνιδιού που λείπουν και τα γραφικά να γίνουν όπως ήταν πίσω το 2012 και εμείς να τρέχουμε σαν μυρμήγκια που ρίχνεις νερό στο φωλιά τους (δεν το έχω κάνει αλλά μου έχουν πει ότι τρέχουν πανικόβλητα)! χα χα χα χα χα Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι !
zeniath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αν βαλω την ενδειξη στο Χ δεν μου αναγνωρίζει το gamepad το pc. Όταν βάζεις την ένδειξη στο X στην ουσία το PC αναγνωρίζει αυτόματα το gamepad σαν να είναι xbox 360 controller και όλα τα application επίσης. Βάλτο στο X, κλείσε ότι προγράμματα χρησιμοποιείς που μπορεί να κάνουν mapping τα κουμπιά για όταν το έχεις στο D (όπως για παράδειγμα το x360ce) και απλά άνοιξε το παιχνίδι. Με την ένδειξη στο Χ απλά είναι plug & play δεν χρειάζεσαι κανένα άλλο πρόγραμμα. Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε 2 είναι οι περιπτώσεις: 1) δεν κάνεις αυτό που λέω, όπως το λέω οπότε ποτέ δε πρόκειται να σου λειτουργήσει 2) είναι ελαττωματικό και κάποιο πρόβλημα έχει. Επειδή όμως πιστεύω ότι το (2) είναι πολύ δύσκολο να συμβαίνει, δοκίμασε αυτό που σου λέω.
paxara Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 χα χα χα χα χα ...τι έγινε όταν άνοιξε το κουτί της Ubisoft ..εε Πανδώρας; Μαζί με όλα τα κακά, βγήκε και η ελπίδα! xD Ελπίζω να ακολουθείτε SMOSH!!!!!!!!! Τα σπάνε xD ..και αυτό
Alex21121988 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Bαλ'τε κανενα SweetFX για παρηγορια , τα γραφικα με patch δεν φτιαχνουν.Τουλαχιστον οχι απο την ubi.Το perfomance λιγο να βελτιωσουν ,τα προβληματα παντα θα τα εχει δυστυχως.Ετσι το φτιαξανε και ετσι θα μεινει.Αν σου δωσουν εστω με καποιο τροπο 10 frames, να ημαστε ευχαριστημενοι.Το patch που θα βγαλουν πιστευω θα ειναι fix για τους καψερους με την 780, που βλεπουν την καρτα τους να μην αποδιδει αναλογα ακομα και με τα 3gb vram που εχει.Τωρα για εμας με τις gpu των 2gb, δεν υπαρχει ελπιδα για ultra textures (κακα τα ψεμματα ,αυτο με καιει) λογω περιορισμενης vram η οποια καταβροχθιζεται απο το game.Τι να κανουμε,ετσι το σχεδιασαν, τουλαχιστον να φτιαξει το sli και η nvidia , και η ubi να αξιοποιησει το hardware που εχουμε οι περισσοτεροι.Εγω δεν θα επρεπε στα high textures και ολα στα ultra να βλεπω ουτε frame κατω απο 60.Οπως και οι περισοτεροι απο εμας με δυνατα συστηματα. 1
wazzaa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Bαλ'τε κανενα SweetFX για παρηγορια , τα γραφικα με patch δεν φτιαχνουν. Γράψε κανένα οδηγό να βοηθήσεις την κατάσταση.... Δεν έχω ιδέα πως και τι να κάνω με αυτό...... 2
Alex21121988 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γράψε κανένα οδηγό να βοηθήσεις την κατάσταση.... Δεν έχω ιδέα πως και τι να κάνω με αυτό...... Τον ετοιμαζω απο χτες για να βγει κατι καλο.Μεχρι αυριο, μεθαυριο θα ανοιξω section που θα ειναι SweetFX how to (guide).Θα μπει στο Pc Games section. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γράψε κανένα οδηγό να βοηθήσεις την κατάσταση.... Δεν έχω ιδέα πως και τι να κάνω με αυτό...... Και εγώ το ίδιο... Boηθάτε λίγο την κατάσταση ρε παιδιά... 1
paxara Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γράψε κανένα οδηγό να βοηθήσεις την κατάσταση.... Δεν έχω ιδέα πως και τι να κάνω με αυτό...... Και εγώ το ίδιο... Boηθάτε λίγο την κατάσταση ρε παιδιά... Μέχρι να κάνει τον οδηγό το παλικάρι, έκανα share ένα βίντεο για το SweetFX. Το είδε κανείς; 1
Alex21121988 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ...Eιμαι προσεχτικος στο τι γραφω/πως το γραφω.Οντως εφταιγε το sli μου , αποδειξη, τα δυο βιντεο που ανεβασα στο youtube Το παιχνιδι το εχω δοκιμασει ο ιδιος σε 3 διαφορερικα συστηματα, (το εχω ξαναποσταρει αυτο αν τρεξεις προς τις πισω σελιδες)Τα δυο ειναι δικα μου και το αλλο γνωστου με 2 titan και 4770k.Εχουμε παρεξηγησει τους ορους που διαβαζω ανα καιρους, ''τρεχει σωστα'' , ''smoothly'', ''playable'', και ''τρεχει νερο''.Εχω πει επανειλημμενως οτι το game απο την στιγμη που εβγαλα το sli ειναι playable με καποια drops στα 40 fps στη δικη μου περιπωση.Δεν ειπα πουθενα οτι τρεχει νερο ή κατι τετοιο.Τα βιντεο τα ποσταρα, για να αποδειξω στην ουσια, το θεμα που εχει το game, που το εχουν ολοι.Τωρα αν ο αλλος που του παιζει στα 30 frames και του πεφτει στα 15 μας λεει οτι ''τρεχει νερο'', το αφηνω ως εχει.... ps To game το τελειωνω (σιγα μην περιμενα την ubi, για καποιο fιx.Eχουμε δει και τα ac...)Αν ειχε βγει το gta v στο Pc, θα ειχε φυγει μουτζα ηδη στο συγκεκριμενο game.Συνδυαζει πολλα παιχνιδια που μου αρεσουν το Watch Dogs, αλλα εδω θα λεμε αληθειες, και ας μην θελεις εσυ να τις διαβαζεις.Υπαρχει και το ignore... 2
Alex21121988 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Guys ετοιμος ο οδηγος.Πειτε μου τις γνωμες σας, αν δεν καταλαβαινετε κατι, να το επαναδιατυπωσω/διορθωσω.Το κειμενο το εφτιαξα ολο απο το μηδεν και οι εικονες που παραθεσα ειναι απο δικο μου gameplay. Αν βοηθησει πολλους απο εσας, θα ζητησω να γινει pinned.Η αποψη σας θα βοηθησει πολυ. http://www.insomnia.gr/topic/530625-sweetfx-how-to-o%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/ 2
panos0100 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 παιδια αντιμετωπιζω το ειδιο προβλημα, και νομιζα οτι εχει προβλημα η καρτα, στα ultra ενω παει καλα εχει <<σπασιματα>> δηλαδη εχει κατακορυφο πεσιμο των fps και στιγμιαια κολημματα που δεν βοηθανε και χανω συνεχεια, ουτε στο high medioum παιζει και εκει τα ειδια κανει, η καρτα μου ειναι R7 260X 2GB και εχω εναν I5 4670 3,4 με 8gb ραμ μπωρει να γινει κατι; εβαλα και τους τελευταιους οδηγους αλλά παλι τίποτα πρεπει να ειναι προβλημα απο το παιχνιδι αυτο, ειδα τον επεξεργαστη 80% χρηση και την ραμ καπου στο 70% κι αυτη
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Κάποιοι βγάζουν το άχτι τους. 5
zvarthangalos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μία ερώτηση, άλλα οχήματα εκτός από αμάξια και φορτηγά παίρνουμε όπως το GTA;
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 παιδια αντιμετωπιζω το ειδιο προβλημα, και νομιζα οτι εχει προβλημα η καρτα, στα ultra ενω παει καλα εχει <<σπασιματα>> δηλαδη εχει κατακορυφο πεσιμο των fps και στιγμιαια κολημματα που δεν βοηθανε και χανω συνεχεια, ουτε στο high medioum παιζει και εκει τα ειδια κανει, η καρτα μου ειναι R7 260X 2GB και εχω εναν I5 4670 3,4 με 8gb ραμ μπωρει να γινει κατι; εβαλα και τους τελευταιους οδηγους αλλά παλι τίποτα πρεπει να ειναι προβλημα απο το παιχνιδι αυτο, ειδα τον επεξεργαστη 80% χρηση και την ραμ καπου στο 70% κι αυτη Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με την R9 270X. 4GB RAM έχω. Ούτε στα high παίζεται. Laggάρει απίστευτα. Μπορεί να φταίει και η RAM που απ'ότι βλέπω μόνο 2.2GB καταλώνει. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο αδύναμες κάρτες. Έχω τερματίσει το BF 4 όλα Ultra με 4xMSAA με χωρίς κολλήματα και έχω πρόβλημα (μαζί με μερικά χιλιάδες άτομα). Δεν είναι τυχαίο. Μία ερώτηση, άλλα οχήματα εκτός από αμάξια και φορτηγά παίρνουμε όπως το GTA; Ναι...
zvarthangalos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Επειδή για μένα το παιχνίδι είναι unplayable λέω να το συνεχίσω με την έλευση του patch γνωρίζει κάποιος να μου πει πως κρατάμε τα saves; Εννοείτε πως θα το απεγκαταστήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα