Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη το ειχα κανει στο GTA και ηταν αρκετα βολικο , γινεται και στο WD να βαλεις custom folder με δικα σου mp3 να τα παιζεις μετα μεσα απο το ραδιο του αμαξιου?

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερώτηση σχετικά με την οδήγηση. Φαίνεται και σε κανέναν άλλο ότι η κάμερα που σε δείχνει μέσα στο αμάξι παραείναι πολύ κοντά στο τζάμι ενώ θα ήταν προτιμότερο να ήταν πιο πίσω; Να φάινεται δηλαδή τουλάχιστον το μισό τιμόνι; Επίσης, με αυτήν την κάμερα γιατί δεν αφήνουν να στρίψεις περισσότερο δεξιά και αριστερά βλέποντας από τα πλαϊνά παράθυρα;

Δημοσ.

Eιμαι προσεχτικος στο τι γραφω/πως το γραφω.Οντως εφταιγε το sli μου , αποδειξη, τα δυο βιντεο που ανεβασα στο youtube 

Το παιχνιδι το εχω δοκιμασει ο ιδιος σε 3 διαφορερικα συστηματα, (το εχω ξαναποσταρει αυτο αν τρεξεις προς τις πισω σελιδες)Τα δυο ειναι δικα μου και το αλλο γνωστου με 2 titan και 4770k.Εχουμε παρεξηγησει τους ορους που διαβαζω ανα καιρους, ''τρεχει σωστα'' , ''smoothly'', ''playable'', και ''τρεχει νερο''.Εχω πει επανειλημμενως οτι το game απο την στιγμη που εβγαλα το sli ειναι playable με καποια drops στα 40 fps στη δικη μου περιπωση.Δεν ειπα πουθενα οτι τρεχει νερο ή κατι τετοιο.Τα βιντεο τα ποσταρα, για να αποδειξω στην ουσια, το θεμα που εχει το game, που το εχουν ολοι.Τωρα αν ο αλλος που του παιζει στα 30 frames και του πεφτει στα 15 μας λεει οτι ''τρεχει νερο'', το αφηνω ως εχει....

ps To game το τελειωνω (σιγα μην περιμενα την ubi, για καποιο fιx.Eχουμε δει και τα ac...)Αν ειχε βγει το gta v στο Pc, θα ειχε φυγει μουτζα ηδη στο συγκεκριμενο game.Συνδυαζει πολλα παιχνιδια που μου αρεσουν το Watch Dogs,  αλλα εδω θα λεμε αληθειες, και ας μην θελεις εσυ να τις διαβαζεις.Υπαρχει και το ignore...

Σε έκανα like και σχόλιο :P  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση σχετικά με την οδήγηση. Φαίνεται και σε κανέναν άλλο ότι η κάμερα που σε δείχνει μέσα στο αμάξι παραείναι πολύ κοντά στο τζάμι ενώ θα ήταν προτιμότερο να ήταν πιο πίσω; Να φάινεται δηλαδή τουλάχιστον το μισό τιμόνι; Επίσης, με αυτήν την κάμερα γιατί δεν αφήνουν να στρίψεις περισσότερο δεξιά και αριστερά βλέποντας από τα πλαϊνά παράθυρα;

Πάτα το "C". Έχει 4 διαφορετικές κάμερες. Άκυρο.

Επεξ/σία από paxara
Δημοσ.

Επειδή για μένα το παιχνίδι είναι unplayable λέω να το συνεχίσω με την έλευση του patch

γνωρίζει κάποιος να μου πει πως κρατάμε τα saves;

Εννοείτε πως θα το απεγκαταστήσω. 

....αν είναι αυθεντικο(....είναι????)....δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα ...αποθηκευετε αυτόματα στο cloud της Uplay...και μολις το ξαναεγκαταστησεις κανει αυτόματα συχρονισμο με Uplay και σου βγαζει την προοδο σου...

.....οσο το προχωρω τοσο ποιο πολύ το λατρευω.....καιρο(χρονια) ειχα να απολαυσω τετοιο game....εξισου καλο και το multy online που η ποιοτητα γραφικων και το gameplay είναι ακριβως η ιδια με το campaign!!!

• Moderators
Δημοσ.

Έλα ντε, έπρεπε να το κάνουν όπως στο Driver: San Francisco.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις με τα Windows 8 (non 8.1); Πολύ περίεργο. Ίσως να έχουμε το ίδιο πρόβλημα (αν και μόνο στο WD έχω θέματα) γιατί και σε μένα η χρήση του δίσκου είναι 100% μερικές φορές χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις με τα Windows 8 (non 8.1); Πολύ περίεργο. Ίσως να έχουμε το ίδιο πρόβλημα (αν και μόνο στο WD έχω θέματα) γιατί και σε μένα η χρήση του δίσκου είναι 100% μερικές φορές χωρίς λόγο.

βγαίνουν τα 8.1 τώρα;

τώρα που έπαιζα titanfall δεν είχα προβλήματα..στο WD όμως έχω τρελό θέμα..Περιμένω απαντήσεις στο θέμα που άνοιξα.

Δημοσ.

Παιδιά, μήν ανησυχείτε.

Ο Dan Stapleton (πρώην chief editor του Gamepsy και τώρα editor στο IGN) ήταν έτοιμος να βγάλει αρνητικό review για το παιχνίδι, (με καθυστέρηση μιάς εβδομάδας) , αλλά ένα μυστηριώδες stealth patch που του περάστηκε τη Κυριακή, του έλυσε τα προβλήματα!

I had quite a rant written about how busted the PC version of Watch Dogs was at launch, with both Uplay issues that prevented me from playing at all for the first two days and massive stuttering problems even on low settings making it nearly unplayable on two different PCs once I did. I was mere hours from posting a review on Sunday with a greatly reduced score attached when a patch resolved most of my performance problems. [Note: I can only assume there was a stealth patch, since it simply started running well where it had not before.]
  • Like 2
Δημοσ.

Ειπαν αρχες Ιουνιου , θα το εχουμε το patch.Τωρα μενει να δουμε τι θα διορθωνει και τι παραπανω θα μου δωσει. Περιμενω και απο nvidia αντιδραση.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Να κάνω και εγώ μία ερώτηση?Πέρα από τα μικροκολλήματα που υπάρχουν σε όλους σχεδόν φυσικά και το κλασσικό πρόβλημα, εγώ έχω και άλλο ένα πρόβλημα στο οποίο θέλω τη βοηθειά σας για να καταφέρω να βρω τι φταίει..εκεί που παίζω όλα καλά ξαφνικά μου κολλάει το game (η εικόνα μόνο γιατί η μουσική από πίσω παίζει κανονικά) για κάπου 2 - 3 το πολύ 4 δευτερόλεπτα και ξαναεπανέρχεται και συνεχίζω..αυτό άλλες φορές μπορεί να το κάνει ελάχιστες φορές και άλλες συνέχεια!έχω μία υπόνοια ότι μπορεί να φταίει ο σκληρός μου επειδή είναι πάρα πολύ παλιός Seagate 160 Gb sata 1..υπάρχει περίπτωση να μην προλαβαίνει π.χ. ο σκληρός να ''διαβάσει'' η να ''φορτωσει'' το game ?Το υπόλοιπο σύστημα είναι σχετικά καινούριο Intel Pentium G3420 , Gigabyte Z87 -D3H , 4Gb Ram 1600 Mhz , Club3d 7850

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...