Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το watch dogs από το steam όμως λαγκάρει πάρα πολύ. Σε ανάλυση 1366x768 με όλα στα low παίζει με περίπου 30fps. έχω την κάρτα γραφικών Nvidia geforce gt 750M, επεξεργαστή intel core i7 τετραπύρινο στα 2.3Ghz με 6MB L3 Cache και 16GB ram. Άλλα παιχνίδια με εξίσου καλά γραφικά παίζουν με περίπου 60fps σε 1080p τώρα αυτό γιατί έχει τέτοιο θέμα?? έχει κανείς άλλος πρόβλημα?

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το hotfix τελικα αξιζει να το βαλω η μπα ?

βαλτο,προσωπικα ειδα σταθεροτητα των fps και σταματημα αυτου του περιβοητου shuterring (καπως ετσι τεσπα λεγεται :P )

Δημοσ.

Αγόρασα το watch dogs από το steam όμως λαγκάρει πάρα πολύ. Σε ανάλυση 1366x768 με όλα στα low παίζει με περίπου 30fps. έχω την κάρτα γραφικών Nvidia geforce gt 750M, επεξεργαστή intel core i7 τετραπύρινο στα 2.3Ghz με 6MB L3 Cache και 16GB ram. Άλλα παιχνίδια με εξίσου καλά γραφικά παίζουν με περίπου 60fps σε 1080p τώρα αυτό γιατί έχει τέτοιο θέμα?? έχει κανείς άλλος πρόβλημα?

ποια καρτα εχεις? τι επεξεργαστη εχεις και ποσα gb ραμ εχεις?
Δημοσ.

<p>ποια καρτα εχεις? τι επεξεργαστη εχεις και ποσα gb ραμ εχεις?</p>

έχω τετραπύρινο i7 στα 2.3Ghz, 16GB ram και την Nvidia GeForce GT 750M 2GB. Είναι φυσιολογικό να λαγκάρει τόσο? Μπας και είναι κάποιο bug? Διότι ακόμα και σε 1366x768 να το βάλω τα ίδια χάλια είναι!! Ενώ σε άλλα παιχνίδια με σχεδόν εξίσου καλά γραφικά παίζει με 60Fps σε 1080p

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ειπαν αρχες Ιουνιου , θα το εχουμε το patch.Τωρα μενει να δουμε τι θα διορθωνει και τι παραπανω θα μου δωσει. Περιμενω και απο nvidia αντιδραση.

Η nVidia τι να σου κάνει όταν το παιχνίδι έχει broken κώδικα ;

Δημοσ.

Η nVidia τι να σου κάνει όταν το παιχνίδι έχει broken κώδικα ;

To εχω ξαναπει psycho, να μου δωσει εστω και 10 frames παραπανω,  γιατι το sli profile που εβγαλαν,  που ηταν πριν και το launch του game, δεν δουλευει σωστα και στη δικη μου περιπτωση εκανε το game να τρεχει χειροτερα απο οταν το τρεχω σε μια gpu.Oποτε τρεχω στη μια gpu για να μην εχω heavy stuttering εξαιτιας του sli.

H πλακα τωρα... Αυτο ειναι το ''updated profile'' των τελευταιων οδηγων απο την nvidia.

Βρειτε την διαφορα...

post-250036-0-01777000-1401803913_thumb.png

Kαλη τεμπελα και η nvidia λοιπον.. για να μην μας δουλευει..

• Like 1
Δημοσ.

Κλασσικά.... Η Nvidia τα δικά της..... Εγώ προσπαθώ να βρω την διαφορά τώρα. ..... Πιο δύσκολο από αυτό

Screen+Shot+2012-05-22+at+15.34.33.png

Δημοσ.

παιδια το παιχνιδι ειναι αρκετα δυσκολο ακομα και στο easy δεν ξερω μπωρει και να με φανηκε αλλά με 3 σφαιρες πεφτει κατω αυτος ο καπελακιας δεν ξερω εσας πως σας φανηκε; ειναι λιγο δυσκολο εεε

Δημοσ.

παιδια το παιχνιδι ειναι αρκετα δυσκολο ακομα και στο easy δεν ξερω μπωρει και να με φανηκε αλλά με 3 σφαιρες πεφτει κατω αυτος ο καπελακιας δεν ξερω εσας πως σας φανηκε; ειναι λιγο δυσκολο εεε

ιδέα σου είναι..ίσα ίσα εμένα μου φάνηκε έυκολο και απο το medium σκεφτομαι να το βάλω στο πιο δύσκολο αλλα δεν το έχω μάθει καλά ακόμη οπότε παιζω στο μετριο για την ώρα..Όσο για το πόσες τρως κ ψοφάς νομίζω υπερβάλεις αλλα κ ετσι να ειναι νομίζω κάπως λάθος το παίζεις το παιχνιδάκι δεν ειναι call of duty βγαίνεις εκτεθιμένος κ σκοτώνεις 50 άτομα...σε αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιείς οτι κάλυψη υπάρχει κ το πλεονέκτημα να hackareis το περιβάλλον γύρω σου, οπότε μάλλον παίζεις με λάθος τρόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Με μια σφαίρα στο κεφάλι από το πιστόλι με τον σιγαστήρα πέφτουν κάτω όλοι εκτός από εκείνους με το χοντρό armor.

• Like 2
Δημοσ.

ιδέα σου είναι..ίσα ίσα εμένα μου φάνηκε έυκολο και απο το medium σκεφτομαι να το βάλω στο πιο δύσκολο αλλα δεν το έχω μάθει καλά ακόμη οπότε παιζω στο μετριο για την ώρα..Όσο για το πόσες τρως κ ψοφάς νομίζω υπερβάλεις αλλα κ ετσι να ειναι νομίζω κάπως λάθος το παίζεις το παιχνιδάκι δεν ειναι call of duty βγαίνεις εκτεθιμένος κ σκοτώνεις 50 άτομα...σε αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιείς οτι κάλυψη υπάρχει κ το πλεονέκτημα να hackareis το περιβάλλον γύρω σου, οπότε μάλλον παίζεις με λάθος τρόπο.

μαλον εχεις δικιο, το παιζω λαθος εγω βγαινω και μετα με παιρνουν ολοι χαμπαρι εκει στο εργοστασιο τι ειναι και τελος, οποτε οντως πρεπει να καλυπτομαι και να μην βγαινω αποτομα, αλλά έχω και τα σπασίματα που ανέφερα και πιο πριν, ισως αυτο το κανει λιγο πιο δυσκολο

Δημοσ.

Αν εχεις παιξει splinter cell/ghost recon/ac εισαι αρχηγος σε αυτο το game, σε οποιαδηποτε δυσκολια και να παιξεις.Αυτο που ειπαν και οι προηγουμενοι, πρεπει να εκμεταλευεσαι και το παραμικρο πραγμα στο περιβαλλον και να εχεις ελεγξει πως να κινηθεις ωστε να μην σε γαζωσουν.Δεν ειναι ο robocop ο χαρακτηρας, λογικο ειναι να σε κανουν ελβετικο τυρι αν βγαινεις ακαλυπτος μπροστα στα μουτρα τους.

Δημοσ.

μαλον εχεις δικιο, το παιζω λαθος εγω βγαινω και μετα με παιρνουν ολοι χαμπαρι εκει στο εργοστασιο τι ειναι και τελος, οποτε οντως πρεπει να καλυπτομαι και να μην βγαινω αποτομα, αλλά έχω και τα σπασίματα που ανέφερα και πιο πριν, ισως αυτο το κανει λιγο πιο δυσκολο

Πρώτον ελπίζω να παίζεις με Mouse μιας που αυτό καθιστά τα πράγματα πιο εύκολα στο aiming.

Δεύτερον χρησιμοποίησε τα HackS (για αυτό τα έχεις άλλωστε)

Τρίτον να παίζεις stealth όσο μπορείς γιατί βοήθάει την κατάσταση από το στυλ rambo του GTA V που είχε ο Trevor.

Τέταρτον να χρησιμοποιείς και τα gadget σου (black out Κτλ)

Πέμπτον το κατάλληλο όπλο στην κατάλληλη περίπτωση (πχ. sniper σε μακρινές αποστάσεις βγάζοντας έναν έναν από το παιχνίδι χωρίς να το καταλαβαίνουν οι άλλοι)

Πάντος αυτό που είπανε και όλα τα άλλα παιδιά με το βασικότερο του Αλεξ. Αν έχεις παίξεις Stealth παιχνίδια(όπως αυτά που ανέφερε) κατάλαβες την ιδέα. Είναι ένα σαν αυτά :P

Δημοσ.

παίζεις με τακτική κ χρησιμοποιείς το πλεονέκτημα που έχεις με τις καμερες κ εξουδετερώνεις κ εχθρους με τι βοήθεια του κινητου συνήθως πολλοι εχθροι περνάνε απο σημεια που τα κανεις hack k γινονται εκρηξεις ας πουμε κ με τις κάμερες τους κάνεις spot ας πουμε οπώς κ άλλα παιχνίδια κ βλέπεις συνεχεια που είναι.Δοκίμασε αυτο κ δοκίμασε ας πούμε με σιγαστήρα στο όπλο κ βάρα κεφάλι όπως είπε το παιδι πιο πάνω ώστε να μην σε παίρνουν χαμπάρι ωσπου να σε πάρουν να έχουν μεινει λίγοι 2-3 κ τοτε μπορείς να κανεις λίγο τον καμικαζι.

Δημοσ.

ναι ναι ετσι ειναι, δεν εχω παιξει αυτα τα παιχνιδια που λες, βεβαια εχω ακουσει οτι το splinder cell ειναι παιχνιδι που και αυτο ειναι στο ειδιο μοτιβο να παιρνεις καλυψη και ετσι, τελος παντων προς το παρων δεν πεζεται το παιχνιδι γιατι εχει πολυ lag οποτε πρεπει να βγει κανενα patch για να στρωσει, οταν το πηγα να το βγαλω το παιχνιδι και μπω στην επιφανει,η  εικονα απο το ζορι εγινε μαυρη και δεν εδειχνε τιποτα, μετα ειδα τον επεξεργαστη καπου στο 80% και την μνημη καπου στο 78% εκει αναμεσα πρεπει να ητανε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...