D.Luffy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τίποτα ακόμα από Ubi. Το ενθαρρυντικό είναι ότι η κοινότητα τους έδωσε να καταλάβουν ότι υπάρχει χοντρό πρόβλημα με κάποια συστήματα. Δεν μπορεί να μην εργάζονται πάνω σε σοβαρό patch. Τα παιδιά που το τελείωσαν δεν είχαν καθόλου πρόβλημα ή έκαναν απλά υπομονή? Εγώ πάντως το έχω αφήσει στην άκρη μέχρι να δω το steam να κατεβάζει update...
kyriakosm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 δεν κανεις υπομονη με αυτα η ειναι playble η δεν ειναι
Alex21121988 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Τίποτα ακόμα από Ubi. Το ενθαρρυντικό είναι ότι η κοινότητα τους έδωσε να καταλάβουν ότι υπάρχει χοντρό πρόβλημα με κάποια συστήματα. Δεν μπορεί να μην εργάζονται πάνω σε σοβαρό patch. Τα παιδιά που το τελείωσαν δεν είχαν καθόλου πρόβλημα ή έκαναν απλά υπομονή? Εγώ πάντως το έχω αφήσει στην άκρη μέχρι να δω το steam να κατεβάζει update... Aυτοι που το τελειωσαν δεν νομιζω να ειχαν τα textures στο Ultra.Aν τα βαλεις medium/high, στα medium οντως πηγαινει νερο , στα high ειναι playable με καποια μη ενοχλητικα drops, και στα ultra δεν οδηγεις νυχτα απλα.Την ημερα τρως κατι καλες φαπες στα frames ,ειδικα στη οδηγηση, αλλα το βραδυ θελει υπομονη και να κανεις οτι δεν βλεπεις τι γινεται απο τα frame drops/stuttering του κερατα.
kyriakosm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 εγω το τελειωσα με ολα ultra+x4 mssa αυτα για το βραδυ που λες δεν ισχυουν
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως το μόνο θέμα που έχω είναι όταν τρέχω με το αμάξι γρήγορα τα FPS πέφτουν κάτω από 30.κατα τα αλλά το παιχνίδι τρέχει σχετικά καλά με το vsync + triple buffer από το Radeon pro.ολα ultra κ τα textures περίπου μέσο ορο πάνω από 45fps.
Alex21121988 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 εγω το τελειωσα με ολα ultra+x4 mssa αυτα για το βραδυ που λες δεν ισχυουν Πες μας ρε Κυριακο το συστημα σου.Με την απορια με αφηνεις καθε φορα, οταν διαβαζω αυτα που γραφεις. και πες μας και ολα τα options στο game, που τα εχεις. Τα δικα μου για να πω οτι ειναι playable το game μετα απο απειρα πειραματα ειναι αυτα: Τextures στο high graphic options στο ultra ολα ,v sync στο frame 1 και το gpu max buffered frames στο 1 επισης. antialisnig στο off.
kyriakosm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ολα ultra εκτος το mosion blur( δεν το γουσταρω γενικα) + χ4 msaa vsync off max buffer sto 5 η 6? στο τερμα τελος παντων ειμαι στην περιοχη των 45-60 fps οποτε δεν εχω tearing με ξαναρωτησες 780+2500 1200p
D.Luffy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ολα ultra εκτος το mosion blur( δεν το γουσταρω γενικα) + χ4 msaa vsync off max buffer sto 5 η 6? στο τερμα τελος παντων ειμαι στην περιοχη των 45-60 fps οποτε δεν εχω tearing με ξαναρωτησες 780+2500 1200p 780 και δεν έχεις stuttering? Τι στο διάολο γίνεται? Εγώ έχω 2x780ti και στα ultra settings είναι εντελώς unplayable...
kyriakosm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 αν δεν μας δουλευεις δοκιμασε να απενεργοποιησεις το sli τοτε οπως λεει και ο απο πανω
D.Luffy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν γράφω σε αυτό το φόρουμ για να "δουλεύω" κανέναν. Και χωρίς sli αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.
kyriakosm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 της ρυθμισεις μου της δοκιμασες? χωρις το sli εννοειτε
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 δοκιμασες να απεγκαταστησεις τους drivers με το ddu και να τους ξαναβαλεις?
D.Luffy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 δοκιμασες να απεγκαταστισεις τους drivers με το ddu και να τους ξαναβαλεις? Μετά από μια βλακεία της γυναίκας αναγκάστηκα να κάνω format και φτου από την αρχή. Δεν έχει τελειώσει το κατέβασμα ακόμη γιατί δεν ασχολούμαι μόνο με το Watch Dogs αυτή τη στιγμή. Θα δοκιμάσω πως τρέχει σε καθαρό σύστημα το Σ/Κ. Kyriakos από την στιγμή που ενεργοποιώ ultra textures γαμιέται το σύμπαν. Είτε έχω 0xAA ή 8xMSAA είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με ultra textures. Δεν είναι η vram κάτι άλλο τρέχει...
kyriakosm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 σε μενα τιποτα δεν τρεχει .......δοκιμασε και πες μας με tempolar smma ειναι πιο ελαφρυ αλλα ξεφεβγουν τα fps και εχω tearing και εκτος αυτου το mssa γαμει σε αυτον τον τιτλο
Alex21121988 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μετά από μια βλακεία της γυναίκας αναγκάστηκα να κάνω format και φτου από την αρχή. Δεν έχει τελειώσει το κατέβασμα ακόμη γιατί δεν ασχολούμαι μόνο με το Watch Dogs αυτή τη στιγμή. Θα δοκιμάσω πως τρέχει σε καθαρό σύστημα το Σ/Κ. Kyriakos από την στιγμή που ενεργοποιώ ultra textures γαμιέται το σύμπαν. Είτε έχω 0xAA ή 8xMSSA είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με ultra textures. Δεν είναι η vram κάτι άλλο τρέχει... Εχεις και οταν ειναι μερα στο game θεμα ? Ειναι μονο οταν οδηγας?Εχεις εγκατεστημενο το game σε ssd, μπορει ο δισκος να σε κολλαει.Εγω στα ultra textures την ημερα ειμαι ενταξει ,οταν οδηγω , μπορει να φαω καποια φαπα, αλλα το βραδυ ειναι unplayable επισης για μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα