Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις και οταν ειναι μερα στο game θεμα ? Ειναι μονο οταν οδηγας?Εχεις εγκατεστημενο το game σε ssd, μπορει ο δισκος να σε κολλαει.Εγω στα ultra textures την ημερα ειμαι ενταξει ,οταν οδηγω , μπορει να φαω καποια φαπα, αλλα το βραδυ ειναι unplayable επισης για μενα.

Το έχω σε HDD. Μέχρι την ημέρα δεν έφτασα γιατί δεν ήθελα να προχωρήσω με αυτό το stutterfest. Σταμάτησα ακριβώς πριν μπω στο καταφύγιο για πρώτη φορά μετά το κυνηγητό με την αστυνομία. Μετά από αυτό δεν ήθελα πλέον να παίξω άλλο!

Απ'ότι διαβάζω ακόμα και σε ssd έχει τα ίδια προβλήματα σε άλλους οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω γιατί τον ssd τον έχω μόνο για το λειτουργικό.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε μενα τιποτα δεν τρεχει .......δοκιμασε και πες μας

με tempolar smma ειναι πολυ ελαφρυ αλλα ξεφεβγουν τα fps και εχω tearing

Εχεις το gpu buffered frames στο 5 ή στο 6 εγραψες πριν οταν σε ρωτησα.Και εχεις καλη αποκριση εκει?Η πατας το πληκτρο να στριψει πχ δεξια , και το αμαξι στριβει μετα απο 2 sec?Εχεις δυνατη gpu δεν λεω αλλα και αλλοι τοσοι εχουν ιδιες και καλυτερες, και το game τους ειναι unplayable.Θελω να σε πιστεψω,  αλλιως δεν θα σου τα ρωταγα ολα αυτα , απλα απο αυτα που γνωριζω και παρακολουθω στα διαφορα συστηματα, ειτε εδω, ειτε σε φιλους που εχουν και καλυτερα συστηματα απο σενα και απο μενα και το game δεν τρεχει καλα.Δεν ειναι δυνατον δλδ βασει λογικης , αν διαβασεις τι γινεται στο forum της ubi , και τα συστηματα που δεν καταφερνουν να παιξουν το game στο τερμα, με κανουν να αμφιβαλλω στο κατα ποσο τα κριτηρια σου στο ''τρεχει καλα'' ειναι ορθα.Εδψ εχω διαβασει και κοντεψαν να μου φυγουν μεχρι και τα βλεφαρα , οτι το game τρεχει smoothly στα 30 fps και πεφτει που και που στα 15....

Δημοσ.

Μέχρι να βγάλει η Ubisoft το patch θα το έχω τερματίσει! :P

Με textures στο high όπως είχα πει και τα υπόλοιπα σχεδόν στο τέρμα + sweet-fx realistic preset μια χαρά απολαμβάνω το game μέχρι τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω βλεπω και καποιους αλλους που το παιζουν με χειροτερα συστηματα απο μενα τεσπα

κατι φταει στο d luffy ετσι οπως το περιγραφει δεν ειναι με την καμια

ας δοκιμασει αυτα που του ειπαμε non sli και βλεπουμε.......να βαλει και το hotfix που λετε μερικοι οτι κανει δουλεια

(η ας δοκιμασει χωρις αυτο πρωτα)

οσο για το mouse το επεξα με pad360 και ηταν οκ, καμια καθυστερηση στο τερμα το buffer

Δημοσ.

Το έχω σε HDD. Μέχρι την ημέρα δεν έφτασα γιατί δεν ήθελα να προχωρήσω με αυτό το stutterfest. Σταμάτησα ακριβώς πριν μπω στο καταφύγιο για πρώτη φορά μετά το κυνηγητό με την αστυνομία. Μετά από αυτό δεν ήθελα πλέον να παίξω άλλο!

Απ'ότι διαβάζω ακόμα και σε ssd έχει τα ίδια προβλήματα σε άλλους οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω γιατί τον ssd τον έχω μόνο για το λειτουργικό.

Ε πανω κατω εκει βλεπεις και καταλαβαινεις αν το game σου τρεχει καλα.Ειναι νυχτα, εχει κυνηγητο με αμαξι.Ε ναι δεν χρειαζεσαι κατι αλλο.Την ημερα θα σου τρεχει καλυτερα.Ειναι σιγουρο αυτο.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω εντελώς. Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει μόνο με την επιλογή "single-gpu" η οποία είναι profile specific και ίσως να μην έχει την ίδια συμπεριφορά με την πλήρη απενεργοποίηση του διάυλου.

• Like 1
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω εντελώς. Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει μόνο με την επιλογή "single-gpu" η οποία είναι profile specific και ίσως να μην έχει την ίδια συμπεριφορά με την πλήρη απενεργοποίηση του διάυλου.

Ακριβως το ιδιο ειχα κανει και εγω.Πρεπει να κανεις disable το sli σου.

Δημοσ.

εσυ ρε alex δικιμασες να κλεισεις το vsync? και να βρεις ρυθμισεις που να φερνουν τα fps κοντα στο refrech της οθονης σου

δες και τις δικες μου με καποιο αλλο ΑΑ εχεις και το sweet εσυ ομως....τεσπα

Δημοσ.

εσυ ρε alex δικιμασες να κλεισεις το vsync? και να βρεις ρυθμισεις που να φερνουν τα fps κοντα στο refrech της οθονης σου

δες και τις δικες μου με καποιο αλλο ΑΑ εχεις και το sweet εσυ ομως....τεσπα

Τα εχω δοκιμασει ολα.Θα πρεπει να περιμενω patch , και αν το φτιαξει.Αν ειναι θεμα μονο της vram, μιλαμε για hardware limitation, αρα δεν γινεται τιποτα πανω σε αυτο. Τοτε θα το αφησω και θα το παιξω,  οπως παιζω και τωρα.Απλα θα επρεπε να κανουν καλυτερη δουλεια στο game γιατι οπτικα οπως εχουμε ξαναπει ειναι λιγο καλυτερο απο ενα ac.Και τα ac τα επαιζα στο τερμα.Ειδωμεν.

Δημοσ.

Θελει updates το παιχνιδι ,ενταξει εχει 8x msaa αλλα τα γραφικα αυτα δεν δικαιολογουν τα fps ..Bλεπω και το usage δεν εχει θεμα ,οποτε παει για patch καρφωτο ..

Δημοσ.

παιδιά δείτε εδώ: http://m.youtube.com/watch?v=Vh50FNoNBvM

ο τύπος λέει ότι παίζει το game στα ultra settings στην Nvidia Geforce GT 750M 2GB με ~30fps σε HDD. Πώς γίνετα εγώ που έχω την ίδια κάρτα και μάλιστα το παιχνίδι σε SSD όταν το βάζω στα ultra να παίζει το πολύ με 15fps?? Κάτι δεν πάει καλά..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...