D.Luffy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ναι αλλά ο τύπος δεν δείχνει τι γίνεται όταν βγει έξω στην πόλη ή όταν οδηγεί. Εκτός αν υπάρχει κι άλλο βίντεο.
Simos805 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 <p>Ναι αλλά ο τύπος δεν δείχνει τι γίνεται όταν βγει έξω στην πόλη ή όταν οδηγεί. Εκτός αν υπάρχει κι άλλο βίντεο.</p>Φιλε ακόμα και εκεί στην αρχή (που είσαι μέσα στο κτύριο και προσπαθείς να ξεφύγεις) σε εμένα στα low έπαιζε το πολύ με 30 fps. για ulta μη συζητήσω, με γύρο στα 15 fps έπαιζε. Άρα κάτι τρέχει δεν μπορεί. Τέλος πάντων περιμένω το update και βλέπω.. (μου αρέσει που έλεγαν κακογραμμένο το GTA..) Sent from my iPhone using Insomnia
paxara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Συγνώμη κι όλας αλλά τι fail benchmarks είναι αυτά εδώ;;;; Duh.. Η 770 μου σε όλα ultra avr fps 56... http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2014/05/26/watch-dogs-pc-benchmark-results-multiple-amd-and-nvidia-cards-tested/
Alex21121988 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Λες να τρολαρουν ε?xD. Εσυ ποσα πιανεις με τα παντα στο τερμα? Το μονο που ισχυει σιγουρα ειναι για το sli ...χχαχαχαα 2 780 ti και η μονη διαφορα που παιρνεις ειναι τι? 10 frames..
MacGyver2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 οποιος δει οτι βλεπει διαφορα εστω και στα fps ας πει Watch_Dogs – Setting Configuration Tool Gives You More Graphics Options To Tweak Το δοκίμασε κανείς;
wazzaa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εγώ πάλι το παίζω με το σύστημα που βλέπετε στα High(Αυτά που βάζει stock + 1 Vsync +3 Gpu Buffered) πέφτω μέχρι 20 fps όταν οδηγάω κατά τα άλλα από 50 μέχρι 35-40 . Γενικώς είμαι οκ. Βέβαια πιστεύω ότι με σωστό optimazation θα το έπαιζα στα Ultra μιας που το usage τις GPU μου είναι Maximum 80% ακόμα και όταν τρέχω με το αυτοκίνητο. Ότι και να κάνω δεν πάει παραπάνω!!! Kαλό σημάδι δεν είναι αυτό, τι λέτε?Περισσότερο μπήκα όχι για να ξανασχοληθώ με τα optimazation(γιατί βαρέθηκα) αλλά για το παιχνίδι...Μου αρέσει πάρα πολύ (45 λεπτά έπαιζα poker αλλά έχασα 2 χιλιάρακια στο σύνολο).Αυτό που ήθελα να πω είναι. Ο JORDI ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ!!!!!Εδώ βρίσκομαι αυτή την στιγμή που μιλάμε (το έχω Minimize το παιχνίδι για να γράψω για αυτό...) 0:50 And guess what ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1
Zapee995 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Λες να τρολαρουν ε?xD. Εσυ ποσα πιανεις με τα παντα στο τερμα? Το μονο που ισχυει σιγουρα ειναι για το sli ...χχαχαχαα 2 780 ti και η μονη διαφορα που παιρνεις ειναι τι? 10 frames.. Τι το διαφορετικο ισχυει με τις AMD δηλαδη?? Crossfire or not, the same bullshit..Δοκιμασμενο.
paxara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Λες να τρολαρουν ε?xD. Εσυ ποσα πιανεις με τα παντα στο τερμα? Το μονο που ισχυει σιγουρα ειναι για το sli ...χχαχαχαα 2 780 ti και η μονη διαφορα που παιρνεις ειναι τι? 10 frames.. Σοβαρά, δεν έχω ιδέα πως τα μετράνε αυτά! Δηλαδή είναι να το βλέπεις και να τραβάς τα μαλλιά σου. Να λες "κάτι παίζει εδώ. Ή εγώ κάνω κάτι λάθος ή όλοι οι άλλοι πουν το παιχνίδι είναι τρελοί ή αυτοί troll-άρουν." Με αυτό το παιχνίδι νιώθω σαν 10-χρονω που μόλις πήρες το αγαπημένο του παιχνίδι αλλά παθαίνει κάτι και είναι Σάββατο απόγευμα ώστε πρέπει να περιμένει να πάει Δευτέρα για να το φτιάξει. Το έχεις, το κρατάς, το μυρίζεις και το βλέπεις αλλά πρέπει να φτιαχτεί αλλιώς είναι άχρηστο (βλ. unplayable 'till nvidia fix this sh*t)... Εγώ πάλι το παίζω με το σύστημα που βλέπετε στα High(Αυτά που βάζει stock + 1 Vsync +3 Gpu Buffered) πέφτω μέχρι 20 fps όταν οδηγάω κατά τα άλλα από 50 μέχρι 35-40 . Γενικώς είμαι οκ. Βέβαια πιστεύω ότι με σωστό optimazation θα το έπαιζα στα Ultra μιας που το usage τις GPU μου είναι Maximum 80% ακόμα και όταν τρέχω με το αυτοκίνητο. Ότι και να κάνω δεν πάει παραπάνω!!! Kαλό σημάδι δεν είναι αυτό, τι λέτε? Περισσότερο μπήκα όχι για να ξανασχοληθώ με τα optimazation(γιατί βαρέθηκα) αλλά για το παιχνίδι... Μου αρέσει πάρα πολύ (45 λεπτά έπαιζα poker αλλά έχασα 2 χιλιάρακια στο σύνολο). Αυτό που ήθελα να πω είναι. Ο JORDI ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ!!!!! Εδώ βρίσκομαι αυτή την στιγμή που μιλάμε (το έχω Minimize το παιχνίδι για να γράψω για αυτό...) 0:50 And guess what ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Το κακό με αυτό το παιχνίδι ξέρεις ποιο είναι; Ότι μας έχουν διαφημίσει όλους αυτούς τους χαρακτήρες (Clara, T-Bone, Jordi) αλλά σε ΟΛΟ το παιχνίδι, να τους βλέπεις ζήτημα τόσες φορές όσα είναι τα δάχτυλα του ενός χεριού σου και ΜΟΝΟ. Τον Jordi τον βλέπεις 3-4 φορές. Τη Clara καμιά 5-6 (στα 6 είναι η εξαίρεση ) και τον T-Bone 2-3 αν δεν κάνω λάθος. Δηλαδή.. WTF Ubisoft? Are you kidding us? Αν θες δες το Spoiler αλλά αν σου αρέσει το παιχνίδι, μην το δεις. Ο Jordi σε προδίδει στη τελευταία σκηνή και εσύ τον πετάς κάτω από ένα φάρο που έχεις πάει να σκοτώσεις τον πρώην συνεργάτη σου (εκείνον που είναι στο pc/laptop στην open scene). Αν και τον πετάς τον Jordi από το φάρο, εκείνος μετά που πας να δεις που είναι, έχει φύγει. Υποθέτω ζει αλλά.. who knows.
wazzaa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 @wazzaa τον έχεις ανεβάσει καθόλου τον 6300; Δεν έχω κάνει καθόλου oc ούτε τον επεξεργαστή ούτε την κάρτα. Ο λόγος είναι γιατί δεν έχω τις γνώσεις και φοβάμαι να κάνω πειράματα (ξέρω πως ανεβαίνει αλλά δεν ξέρω μέχρι που είναι stable και που δεν έχει θέμα σε θερμοκρασίες και άλλά....) Χρειάζεται? Αν ναι και ξέρεις, θα ήθελα πολύ να μάθω..... Το κακό με αυτό το παιχνίδι ξέρεις ποιο είναι; Ότι μας έχουν διαφημίσει όλους αυτούς τους χαρακτήρες (Clara, T-Bone, Jordi) αλλά σε ΟΛΟ το παιχνίδι, να τους βλέπεις ζήτημα τόσες φορές όσα είναι τα δάχτυλα του ενός χεριού σου και ΜΟΝΟ. Τον Jordi τον βλέπεις 3-4 φορές. Τη Clara καμιά 5-6 (στα 6 είναι η εξαίρεση ) και τον T-Bone 2-3 αν δεν κάνω λάθος. Δηλαδή.. WTF Ubisoft? Are you kidding us? Fu@@ είδα πολύ λίγο απο το spoiler γιατί πήγα να κάνω παράθεση για να σου απαντήσω... fu@@@... Ευτυχώς δεν είδα πολλές λεπτομέρεις αλλά κρίμα......αααα ..... Τέλος πάντον. Δεν ξέρω πόσες φορές θα τον συναντήσω αλλά μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει.... Τώρα μίλαγα στο τηλέφωνο μαζί του και μου λέει "That is a terrible plan..... I love it" Είμαι στην σκηνή που μπαίνω φυλακή. Εδώ θα γουστάρω πολύ. Έχω αυτό το προαίσθημα.
paxara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δεν έχω κάνει καθόλου oc ούτε τον επεξεργαστή ούτε την κάρτα. Ο λόγος είναι γιατί δεν έχω τις γνώσεις και φοβάμαι να κάνω πειράματα (ξέρω πως ανεβαίνει αλλά δεν ξέρω μέχρι που είναι stable και που δεν έχει θέμα σε θερμοκρασίες και άλλά....) Χρειάζεται? Αν ναι και ξέρεις, θα ήθελα πολύ να μάθω..... Fu@@ είδα πολύ λίγο απο το spoiler γιατί πήγα να κάνω παράθεση για να σου απαντήσω... fu@@@... Ευτυχώς δεν είδα πολλές λεπτομέρεις αλλά κρίμα......αααα ..... Τέλος πάντον. Δεν ξέρω πόσες φορές θα τον συναντήσω αλλά μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει.... Τώρα μίλαγα στο τηλέφωνο μαζί του και μου λέει "That is a terrible plan..... I love it" Είμαι στην σκηνή που μπαίνω φυλακή. Εδώ θα γουστάρω πολύ. Έχω αυτό το προαίσθημα. Θα σου τη σπάσει όμως που η αποστολή του DeMarco δεν είναι όπως στο gameplay που είχαν δείξει. Έχουν αλλάξει την αποστολή
wazzaa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μην μου κάνεις άλλα spoiler.... ήμαρτον, ήδη έφαγα ένα. Αρκετό για σήμερα....Πάντος παιδιά οι θερμοκρασίες μου είναι αρκετά καλές (NB,CPU,GPU) και τα usage των CPU, GPU, RAM.
kazass Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω αν το pc μου μπορει να παιξει το παιχνιδι για να το κατεβασω,εχω δει οτι το παιχνιδι αξιζει πολλα..Λοιπον το pc εχει ram Corsair Vengeance Pro 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz επεξεργαστη AMD FX 8350 4.0 GHz Eight Core Socket AM3+ και καρτα γραφικων εκει υστερω nvidia gtx 550 ti.
wazzaa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Πιστευώ πως θα το παίζεις. Λογικά στα Medium και υπό συνθήκες σωστές (καλές θερμοκρασίες στο pc, format πρόσφατα, τελευταίοι drivers, hotfix, κτλ) ισως να σε παίρνει και μερικά settings στα high. Έτσι μπορώ να προβλέψω εγώ. Ανάλυση που παίζεις? Αν δεν είναι 1080p πιστευώ το παίζεις στα medium χωρίς σκέψη...ΥΓ:Καλό είναι να μην αναφέρεις για κατεβάσματα και σπασμένα παιχνίδια μιας που απαγορεύονται .... Εκνευρίζουνε τους Moderators και δεν θες να τους εκνευρίζεις :P
paxara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω αν το pc μου μπορει να παιξει το παιχνιδι για να το κατεβασω,εχω δει οτι το παιχνιδι αξιζει πολλα..Λοιπον το pc εχει ram Corsair Vengeance Pro 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz επεξεργαστη AMD FX 8350 4.0 GHz Eight Core Socket AM3+ και καρτα γραφικων εκει υστερω nvidia gtx 550 ti. Θα το σηκώσει. --- Να πω και κάτι που μου τη σπάει;;;;; Το παιχνίδι το έχω τερματίσει. Επίσης έχω τερματίσει όλα τα side mission. Ο χάρτης μου είναι σχεδόν 'καθαρός'. Άμα κάνω new game, θα μου επικαλύψει τα παλιά μου save, που πάει να πει ότι δεν θα το έχω τερματισμένο ξανά και πρέπει από την αρχή. Γιατί το έκαναν έτσι; Όλα τα παιχνίδια έχουν τουλάχιστον 3-4 slots για new game. Εν ολίγοις, εγώ που το έχω αγορασμένο, δικαιολογείτε να το κατεβάσω κι ολας σπασμένο ώστε στο cloud του Steam/Uplay να το έχω τερματισμένο ενώ στο pc (local saves) να το κάνω ότι θέλω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα