Mitsos_The_Great Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=OmLTGuZu40U αυτά μου κάνει ακριβώς. 4GB Ram έχω και απ'ότι φαίνεται δεν προτείνει άδικα 6GB η Ubisoft. 8 GB είναι αρκετά για το Game ή να πάω για 16;
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μου σπαράζει τη καρδιά κάθε φορά που πρέπει να σε απογοητεύσω! Όχι, δεν μπορείς να τα πουλήσεις και δυστοιχώς ναι, μόνο ένα υπάρχει με σιγαστήρα. Μάλλον στο patch πρέπει να patch-άρουν και λίγο το gameplay xD By the way ελπίζω να το ξέρεις ότι όσα όπλα έχεις αγοράσει από το μαγαζί, τα κουβαλάς μαζί σου όλη την ώρα. Απλά πάτα το "Tab", πάνε σε κάποιο slot που έχει όπλο (π.χ το handgun) και απλά με τη ρόδα του ποντικιού, άλλαξε το. Σίγουρα το ξέρεις αλλά έχω δει και άτομα που να μην το ξέρουν, οπότε απλά το αναφέρω. Έχω Nvidia οπότε για Ati δεν μπορώ να πω που είναι αυτή η επιλογή. Sorry. Απαραίτητο κακό σε όλα. Πες το ψέμματα.. omg τα μάτια μου... αλήθεια τα καταλαβαίνετε στα ελληνικά; κάθετος συγχρονισμός!!!..κάποια πράγματα δεν έπρεπε ποτέ να μεταφράζονται στα ελληνικά..!!!! Αν δεν το έβλεπα,παίζει να μην καταλάβαινα και ποτέ τι εννοείτε.. btw το σταθεροποίησα το παιχνίδι! Δεν πάω σε 0-3,κάποιο θέμα με τον δίσκο ήταν μάλλον,απενεργοποίησα κάποια services και παίζω με 60-50 fps και όταν οδηγάω πέφτει 35-50,εκεί μόνο γίνεται ενοχλητικό όταν πέφτει απότομα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Watch_Dogs – Modders Aiming For ‘E3 2012′ Visuals, Real Ultra Quality Settings Supposedly Uncovered 1
paxara Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 omg τα μάτια μου... κάθετος συγχρονισμός!!!..κάποια πράγματα δεν έπρεπε ποτέ να μεταφράζονται στα ελληνικά..!!!! Tell me about it! Δεν έχεις ιδέα πόση ώρα σκεφτόμουν το vsync γιατί δεν υπάρχει σαν επιλογή και μετά μου έσκασε στο μυαλό ότι το vsync είναι vertical synchronization (=κάθετος συγχρονισμός) και μετά είπα κάτσε να ψάξω γι αυτό. Άσε, άσε.. μερικές εκφράσεις δεν υπάρχουν! Watch_Dogs – Modders Aiming For ‘E3 2012′ Visuals, Real Ultra Quality Settings Supposedly Uncovered Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn! Cool!
D.Luffy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Watch_Dogs – Modders Aiming For ‘E3 2012′ Visuals, Real Ultra Quality Settings Supposedly Uncovered Θα πρέπει να πέσει πάρα πολύ modding για να αγγίξει επίπεδα ε3 και δεν ξέρω και κατά πόσο ανοιχτός είναι ο κώδικας για να μπορέσουν οι modders να κάνουν ουσιαστικές αλλαγές. Δεν νομίζω να φτάνει επίπεδα GTAIV σε θέμα παραμετροποίησης. Το θέμα είναι ότι τώρα κάθε πικραμένος θα μας σπαμάρει τα κάκαλα κοτσάροντας και ένα "E3 look" δίπλα από τα SweetFX settings του. Ας το πάρουμε απόφαση ότι εκείνα τα βίντεο ήταν ψεύτικα που φτιάχτηκαν μόνο για εντυπωσιακό και ποτέ δεν προορίζονταν για το τελικό προιόν. Δεν έκαναν scale back σε settings, εγώ δεν πιστεύω ότι υπήρχαν καν εκείνα τα settings στη μηχανή εξ' αρχής. Snake oil φίλοι μου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 αυτά μου κάνει ακριβώς. 4GB Ram έχω και απ'ότι φαίνεται δεν προτείνει άδικα 6GB η Ubisoft. 8 GB είναι αρκετά για το Game ή να πάω για 16; Όταν στέκεσαι σε ένα σημείο και γυρνάς την κάμερα και έχεις κολλήματα είναι πάντα λόγω έλειψης Vram.Όταν προχωράς και κάνει μεγάλα κολλήματα άνω του μισού δευτερόλεπτου είναι Ram, αλλά τα 4GB είναι αρκετά αφού το παιχνίδι τρώει ~2.1GB.Αν δεν φτάνουν σημαίνει ότι έχεις πολλές διεργασίες που τρέχουν στο backround. Βάλε afterburner καθώς παίζεις. Το RTSS δείχνει λάθος ενδείξεις τελείως..Σε μερικούς έλεγε ότι τρώει 10GB Ram ενώ στο task manager έλεγε 2.1GB..Επειδή τώρα μπήκε η υποστήριξη για 64bit .exe, υπάρχουν θεματάκια ακόμα.. 1
kyriakosm Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=OmLTGuZu40U αυτά μου κάνει ακριβώς. 4GB Ram έχω και απ'ότι φαίνεται δεν προτείνει άδικα 6GB η Ubisoft. 8 GB είναι αρκετά για το Game ή να πάω για 16; 25-35 fps εχεις θεμα ριξε κι αλλο το AA edit τωρα ειδα οτι παιζεις με τις ρυθμισεις........
SlackulatoR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Άμα ξέρατε τι κάνει το vsync από τεχνικής άποψης τότε μια χαρά είναι η μετάφραση κάθετος συγχρονισμός
Mitsos_The_Great Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Όταν στέκεσαι σε ένα σημείο και γυρνάς την κάμερα και έχεις κολλήματα είναι πάντα λόγω έλειψης Vram.Όταν προχωράς και κάνει μεγάλα κολλήματα άνω του μισού δευτερόλεπτου είναι Ram, αλλά τα 4GB είναι αρκετά αφού το παιχνίδι τρώει ~2.1GB.Αν δεν φτάνουν σημαίνει ότι έχεις πολλές διεργασίες που τρέχουν στο backround. Το RTSS δείχνει λάθος ενδείξεις τελείως..Σε μερικούς έλεγε ότι τρώει 10GB Ram ενώ στο task manager έλεγε 2.1GB..Επειδή τώρα μπήκε η υποστήριξη για 64bit .exe, υπάρχουν θεματάκια ακόμα.. Δεν φτάνει η VRAM ακόμα και στα Medium (+textures); Περίεργο γιατί άλλοι με 2 GB VRAM δεν έχουν παρόμοια θέματα σε αυτές τις ρυθμίσεις. Πριν μπω στο Game έχω ~3.2GB Free RAM. Όταν το κάνει αυτό ο HDD χτυπάει κόκκινο. Σαν να διαβάζει κάτι, το LED στο Case μένει μόνιμα αναμένο. 25-35 fps εχεις θεμα ριξε κι αλλο το AA Και κλειστό να είναι δεν αλλάζει κάτι.
wazzaa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μου σπαράζει τη καρδιά κάθε φορά που πρέπει να σε απογοητεύσω! Όχι, δεν μπορείς να τα πουλήσεις και δυστοιχώς ναι, μόνο ένα υπάρχει με σιγαστήρα. Μάλλον στο patch πρέπει να patch-άρουν και λίγο το gameplay xD By the way ελπίζω να το ξέρεις ότι όσα όπλα έχεις αγοράσει από το μαγαζί, τα κουβαλάς μαζί σου όλη την ώρα. Απλά πάτα το "Tab", πάνε σε κάποιο slot που έχει όπλο (π.χ το handgun) και απλά με τη ρόδα του ποντικιού, άλλαξε το. Σίγουρα το ξέρεις αλλά έχω δει και άτομα που να μην το ξέρουν, οπότε απλά το αναφέρω. Έχω Nvidia οπότε για Ati δεν μπορώ να πω που είναι αυτή η επιλογή. Sorry. Απαραίτητο κακό σε όλα. Πες το ψέμματα.. Αλήθεια ρε φίλε.... Δεν μου έχεις πει και κάτι καλό εως τώρα. Σε κάτι ναι, δεν μου έχει πει. Η αλήθεια είναι ότι έχεις λίγες επιλογές. Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν μπορείς να τα ξοδέψεις σε σπίτια, όπλα, αυτοκίνητα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥ@@@Ν@ς ρε αδερφέ... Τίποτα...... Το ξέρω με τα όπλα απλά έλεγα μήπως μπορώ να τα πουλήσω ώστε μέσα στην ένταση μην αλλάζω με την ρουδέλα και παίρνω το πιο μούφα. Από την στιγμή που δεν το θέλω θα μπορούσα να κρατάω μόνο το καλύτερο... Τέλος πάντον... Δυστυχώς έγω Ati άρα δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω αυτό που λες...... Κρίμα.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!
paxara Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Έχει πλάκα να κάνεις βλακείες... xD Αλήθεια ρε φίλε.... Δεν μου έχεις πει και κάτι καλό εως τώρα. Σε κάτι ναι, δεν μου έχει πει.Η αλήθεια είναι ότι έχεις λίγες επιλογές. Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν μπορείς να τα ξοδέψεις σε σπίτια, όπλα, αυτοκίνητα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥ@@@Ν@ς ρε αδερφέ... Τίποτα......Το ξέρω με τα όπλα απλά έλεγα μήπως μπορώ να τα πουλήσω ώστε μέσα στην ένταση μην αλλάζω με την ρουδέλα και παίρνω το πιο μούφα. Από την στιγμή που δεν το θέλω θα μπορούσα να κρατάω μόνο το καλύτερο... Τέλος πάντον...Δυστυχώς έγω Ati άρα δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω αυτό που λες...... Κρίμα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!!!! Θα σου πω κάτι ευχάριστο. Στη θέση που είναι τα handguns, παίρνεις ένα ακόμα αυτόματο που έχει σιγαστήρα. Οπότε είναι δύο 2
kyriakosm Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Και κλειστό να είναι δεν αλλάζει κάτι. εχεις αρκετα κολληματα παντως και εισαι εκτος αυτοκινητου κι ολας....το τχχα δεν ειναι βαρη ΑΑ αλλα τρωει πορους και γονατιζει την καρτα ως ενα βαθμο ( δεν ξερω στο cpu κομματι τι γινεται) νομιζω οτι οφειλεται στην ραμ γιατι στα high επρεπε να πηγενει σφαιρα το συστημα σου + AA
Mitsos_The_Great Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 εχεις αρκετα κολληματα παντως και εισαι εκτος αυτοκινητου κι ολας....το τχχα δεν ειναι βαρη ΑΑ αλλα τρωει πορους και γονατιζει την καρτα ως ενα βαθμο ( δεν ξερω στο cpu κομματι τι γινεται) νομιζω οτι οφειλεται στην ραμ γιατι στα high επρεπε να πηγενει σφαιρα το συστημα σου + AA Δεν είναι δικό μου το βίντεο. Ο τύπος που το ανέβασε έχει 4GB RAM (όπως εγώ) και έχει ακριβώς τα ίδια θέματα που έχω κι εγώ. Συνήθως το είχα στο Temporal Mssa. Δοκίμασα και με τον επεξεργαστή στα 4.5Ghz και δεν άλλαξε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα